cool_boy_ Публикувано на Февруари 22 Report Share Публикувано на Февруари 22 1 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 По добре да си беше останала с Грехове. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 ЖИВЕЕЕЕЕЕЕМ @HIStory Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Щом е Малинаж, е хитов хит! После ще я чуя. @Гергана: Другите от твоето време се завръщат, айде и ти! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Малинаж да прави кавър на Тикток хит… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Оригинала Оф, оф! Много се радвам, че Малинаж се завърна! Ако някой прави яки и качествени кючеци, то това е тя! Надявам се, че това ще е първият хит за тази година! Да се амбицира и да прави повече песни тая година, че ми липсваше. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Малинаж да прави кавър на Тикток хит… gocagHo, ga Току що, DevilWish каза: Оригинала @Just_Me, 🤮 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Страхотен кавър е направила Малина Но първо Бисер Кинг я кавърдиса Оригинла на тази песен е - 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 44 минути, asylum каза: gocagHo, ga @Just_Me, 🤮 Вече толкова ли нямат идеи, че сто човека правят една и съща песен в различен вариант 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: ЖИВЕЕЕЕЕЕЕМ @HIStory Не живеем 😐 Ако ще издава нещо се очаква да е бутален проект, каквито винаги е правила, тия компромиси са излишни. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 🤣🤣🤣🤣🤣 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Като в доброто старо време. Няколко версии на една песен. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Когато видиш нова песен на Малина и очаква нещо УАУ... А се окажа puff... Кавър на мангасарска песен бляяя... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Музика Фолклор? Дали идва още едно дело за 1 милион евро от Турция? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Музика: Фолклор Хит: Малина (НЕ А(У)я) Райна каза! 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Излишно беше да прави точно тази песен. Не ми допада в нейното изпълнение. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 От 22.02.2024 г. от 17:47, asylum каза: gocagHo, ga @Just_Me, 🤮 От коя година е версията на Гюлшен? На Ажда нашата версия за първи път я чух 2004 година? Тук намирам някаква версия от 2005 година? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Потресаваща гавра с песента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 2 часа , DevilWish каза: От коя година е версията на Гюлшен? На Ажда нашата версия за първи път я чух 2004 година? Тук намирам някаква версия от 2005 година? На Гюлшен е издадена 2004та, как си чул версията на Ажда през 2004та, като тя я записва през 2008г. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 16 минути, Olay каза: На Гюлшен е издадена 2004та, как си чул версията на Ажда през 2004та, като тя я записва през 2008г. Не е вярно. 2004 я въртяха по Планета и двете версии. От тогава си я спомнях. Аз следя поп-фолк песните от 2004 година някъде и двете версии с това видео ги излъчваха тогава, абсолютно ти гарантирам: На турски 2008, може би имаш предвид албумът й ОФ, ОФ. Той е издаден тогава? Може и оригинала да е на Гюлшен, но версиите на песните на Ажда са от 2004. Тази песен има много кавъри сръбски, румънски. А ние имаме 4 - Ажда, Бисер Кинг, Малина и Ая. На Кинг песента мисля, че излезе Януари? – Коя е песента, която Ви донесе много успехи? – Моята визитна картичка е песента “ОФ, оф”. Това е кавър, музиката е на Назан Йонджел, а българският текст – мое дело. Снимах клипа на кино лента, което е скъпо за България, но аз държа на качеството, когато работя. Режисьор на видеото е Лъчезар Аврамов. Тази песен направи голям бум. Тогава хората започнаха да ме разпознават по улиците. Отново ме върнахте в едни много красиви спомени. Ажда | bgestrada WWW.BGESTRADA.COM През 2004 записва турското парче "Of, of" по нейн текст, към което е снимет видеоклип на кинолента с режисьор Лъчезар Аврамов – синът на Богдана Карадочева. Десет дни по-късно прави промоция на клипа на басейна в хотел "Принцес”, на която присъстват много журналисти и колеги като Богдана Карадочева, Стефан Димитров, Роси Кирилова, Боян Иванов. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ти гарантирай каквото си искаш, – Коя е песента, която Ви донесе много успехи? – Моята визитна картичка е песента “ОФ, оф”. Това е кавър, музиката е на Назан Йонджел, а българският текст – мое дело. Снимах клипа на кино лента, което е скъпо за България, но аз държа на качеството, когато работя. Режисьор на видеото е Лъчезар Аврамов. Тази песен направи голям бум. Тогава хората започнаха да ме разпознават по улиците. Отново ме върнахте в едни много красиви спомени. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 1 минута, Olay каза: Ти гарантирай каквото си искаш, – Коя е песента, която Ви донесе много успехи? – Моята визитна картичка е песента “ОФ, оф”. Това е кавър, музиката е на Назан Йонджел, а българският текст – мое дело. Снимах клипа на кино лента, което е скъпо за България, но аз държа на качеството, когато работя. Режисьор на видеото е Лъчезар Аврамов. Тази песен направи голям бум. Тогава хората започнаха да ме разпознават по улиците. Отново ме върнахте в едни много красиви спомени. Ало, дадох ти линк и говоря с факти! 2004 година излезе песента, прочети по-нагоре! Информирай се малко, преди да спориш с по-компетентен или питай, ако нещо не ти е ясно! Прочети по-нагоре редовете в червено. Можеш да видиш. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 4 минути, DevilWish каза: Ало, дадох ти линк и говоря с факти! 2004 година излезе песента, прочети по-нагоре! Информирай се малко, преди да спориш с по-компетентен или питай, ако нещо не ти е ясно! Прочети по-нагоре редовете в червено. Можеш да видиш. CaMama Ajda cu ka3Ba koq e aBmopkama - Nazan Öncel.🤦🏻♂️ 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 3 минути, asylum каза: CaMama Ajda cu ka3Ba koq e aBmopkama - Nazan Öncel. Аз НЕ казах, че песента на Ажда е оригинал, а му написах, че и версията на Ажда е от 2004 година. Ако си спомняш, тогава много я въртяха по Планета. Дал съм линк и съм копирал в червено, даже го пише, че песента я е записала през 2004 година и е снимала видеото тогава. Ажда | bgestrada WWW.BGESTRADA.COM Ако не ти излиза, bgestrada.com Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Да според грамофон наистина е снимала клипа тогава, но не виждам къде си писал с червено в тази тема. От 22.02.2024 г. от 17:47, DevilWish каза: Оригинала преди 2 минути, DevilWish каза: Аз НЕ казах, че песента на Ажда е оригинал ОКей 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.