Emanuela.Carey Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 44 минути, meleto каза: 1:30 Киара е пяла, но са го изрязали, защото е било фалшиво и много зле Пяла е фалшиво заради вагиналната инфекция! Сърбяло я е 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 9 часа , Emanuela.Carey каза: ЙОАНА ТРЯБВАШЕ ДА СИ ТРЪГНЕ Аман от мъжкото ѝ лице И на мен ми омръзна от тоя Йоан. Няма ли да го гонят? Дано информацията, че той и Надин са на 3 и 4 място е грешна, както за Криси. Махайте го вече, бе. Киара поне в топ 10 влиза ли? Милена наистина беше на 12 място. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 3 минути, DevilWish каза: Киара поне в топ 10 влиза ли? Милена наистина беше на 12 място. Киара, Барбара и Криси според мен със сигурност излизат преди другите. Мария мисля че ще стигне до Топ 4 преди Надя, освен ако не направи някоя глупост. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 42 минути, Emanuela.Carey каза: Киара, Барбара и Криси според мен със сигурност излизат преди другите. Мария мисля че ще стигне до Топ 4 преди Надя, освен ако не направи някоя глупост. Питам понеже останаха 11. И се чудя преди нея няма ли да изгони Криси и Барбара например? Мисля, че повече я харесва от тях. А и Криси сгафи снощи.... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Киара, Барбара и Криси според мен със сигурност излизат преди другите. Мария мисля че ще стигне до Топ 4 преди Надя, освен ако не направи някоя глупост. Не мисля, че Мегз ще стигне толкова напред. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 В същото време съм и като БОМБА със закъснител! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 20 часа , DevilWish каза: В същото време съм и като БОМБА със закъснител! Тая Кристина просто не мога да повярвам че е на 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Тая Кристина просто не мога да повярвам че е на 27 Тя изглежда като 40+ реално погледнато и гласът й е един такъв груб...... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Само аз имах възможността да изляза на живо с Цър-пър, завиждайте 🌹 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Мария от „Ергенът“: „Алек се възползва от мен и ме изгони!“ – Новини от Сандански и региона VOX64.COM Финалът на „Ергенът“ още не е дошъл, но всички знаем, че снимките приключиха още в края на миналата година. Тепърва ще видим с коя дама си тръгва или пък не ергенът Алек Младенов. Говори се, че две… Мина ме.... Оправил я бил Еха..... Предвид предишната му визия, нормално тук да се нацелува и оправи всяка..... че тогава едва ли някоя или някой би се впечатлил, освен зубър в училище..... Те са със същите визии дали с очила или без, все тая.... 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 часа , DevilWish каза: Мария от „Ергенът“: „Алек се възползва от мен и ме изгони!“ – Новини от Сандански и региона VOX64.COM Финалът на „Ергенът“ още не е дошъл, но всички знаем, че снимките приключиха още в края на миналата година. Тепърва ще видим с коя дама си тръгва или пък не ергенът Алек Младенов. Говори се, че две… Мина ме.... Оправил я бил Еха..... Предвид предишната му визия, нормално тук да се нацелува и оправи всяка..... че тогава едва ли някоя или някой би се впечатлил, освен зубър в училище..... Те са със същите визии дали с очила или без, все тая.... Мара има една мозъчна клетка и тя буквално е под наем. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Току що, Andrew Cunanan. каза: Мара има една мозъчна клетка и тя буквално е под наем. Ами и според мен непрекъснато му се навира и флиртува.... но нали за това е там и тя. То пък остава да спазва приличие. И сега се оплаква, че я е е...е....е... Ми нормално! Радвай се! Не си била на сухо поне. Като не е искала - да не му е пускала! Сама си е виновна! Аман от неориентирани било то мъже или жени... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Все едно не знаехме! Това са петте финалистки в Ергенът 3, но вижте с коя е в момента Алек BGNOVINITEE.EU Ясни като бял ден са петте финалистки в третия сезон на „Ергенът“ – фаворитките, които са успели да Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Отново познахте, че си тръгва Криси. И Киара Накрая да не са двете на финал 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Човек с вътрешна информация от БТВ твърди, че утре си заминавала някоя от четворката - Надя, Йоана, Виктория или Мария. Но мен силно ме съмнява. Продължавам да си поддържам теорията за Киара или Криси. Особено имайки предвид, че Киара пуска песен в петък, където уж ще соли Ергена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 9 часа , Blueberry каза: Отново познахте, че си тръгва Криси. И Киара Накрая да не са двете на финал То добре, че си замина тая. 11 място й е малко много, но все едно. Днес може и да е някоя от тях. Мисля, че е Киара, защото ще пуска песен, иначе ми се иска и тя да има индивидуална среща. Тая Валерия дали наистина е правила секс Съмнява ме от рекламата, просто ги дразни. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 31 минути, THE IIconic каза: Колко си найвен! НаИвен се пише. Следващия път в който не коментираш по темата, а мен или се заядеш с някой друг форумец , получаваш предупреждение! Продължавай, ако искаш. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 2 часа , DevilWish каза: Тая Валерия дали наистина е правила секс Съмнява ме от рекламата, просто ги дразни. Със сигурност във водата е имало търкане, но чак секс ме съмнява. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Със сигурност във водата е имало търкане, но чак секс ме съмнява. Мен също, както във всяко предаване, провокация за да е по-интересно. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 18 Author Report Share Публикувано Април 18 Извинете, но коя е Криси? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 4 минути, meleto каза: Извинете, но коя е Криси? Тази във фруктиерата в ролята на портокал - над теб! Ето ти я. Тази с розовото. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 18 Author Report Share Публикувано Април 18 преди 3 часа , DevilWish каза: Тази във фруктиерата в ролята на портокал - над теб! Ето ти я. Тази с розовото. Тая да не е взела някаква роля. Преди да спра да гледам беше като табуретка, на която никой не сяда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.