Stela Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Току що, THE IIconic каза: Ти харесваш повече оперирания травестит Надежда. Аз съм за Магдалена ❤️ Не е вярно, за Магдалена съм! Още от началото я харесвам. Тя е жената за Алек! ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 2 минути, Stela каза: Не е вярно, за Магдалена съм! Още от началото я харесвам. Тя е жената за Алек! ❤️ Утре е финала на Преплетени съдби. Фериде е бременна с момиче и ще го кръсти Джанет, а Халил и Зейнеб ще им се роди момче. Яълмаз полудява 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 7 часа , meleto каза: кога приключва този формат? Проточи се нещо. По данни от Wikipedia - 16.05, както и миналата година. Но тогава някой говореше, че е приключил седмица по-рано? Очаквах да излезе Екатерина, много е безлична.... А мъжът стюард кога ще излезе? Голям толеранс от Алек има. Тая Надя е супер смешна. Като говори и има някакви тикове - върти си очите нагоре, не спирам да се смея с тая клюкарка. А и като гледам, на самия ерген му е много скучно с нея.... То си личи, че не са един за друг. Общо-взето и двете заслужават да ги изхвърлят. Другите три са по-симпатични. И наистина Надежда има супер много операции за да изглежда така днес... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 2 часа , DevilWish каза: По данни от Wikipedia - 16.05, както и миналата година. Но тогава някой говореше, че е приключил седмица по-рано? Очаквах да излезе Екатерина, много е безлична.... А мъжът стюард кога ще излезе? Голям толеранс от Алек има. Тая Надя е супер смешна. Като говори и има някакви тикове - върти си очите нагоре, не спирам да се смея с тая клюкарка. А и като гледам, на самия ерген му е много скучно с нея.... То си личи, че не са един за друг. Общо-взето и двете заслужават да ги изхвърлят. Другите три са по-симпатични. И наистина Надежда има супер много операции за да изглежда така днес... Надя е интригантка и постоянно обсъжда другите. Има много гаден характер. Не знам как се задържа толкова време при положение, че почти не е имала кой знае какви моменти с Алек. Тая Криси и тя ме дразни, същата клюкарка е. Освен това и през хилядата тона грим си личи, че не прилича на нищо. Тя също освен да придърпва Алек да му разказва коя какво е направила не виждам с какво друго е печелила вниманието му. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 2 минути, Stela каза: Надя е интригантка и постоянно обсъжда другите. Има много гаден характер. Не знам как се задържа толкова време при положение, че почти не е имала кой знае какви моменти с Алек. Тая Криси и тя ме дразни, същата клюкарка е. Освен това и през хилядата тона грим си личи, че не прилича на нищо. Тя също освен да придърпва Алек да му разказва коя какво е направила не виждам с какво друго е печелила вниманието му. Абсолютно. В един от подкастите, които гледах с Киара, каза, че нейните срещи не са излъчвани. Може би има неща, които не сме успяли да видим. Криси каза същото. Да отбележа, че като музикант много се е изложила и в едно интервю само се оправдаваше, че видиш ли.... песента не била за нея. Айде, айде, такива оправдания, при положение, че видяхме колко може.... пред Алек. Надя ми е антипатична. Забележи само начина по който говори. Как гледа, обсъжда другите. Води си някакви списъци и тефтерчета, но сметките ще са й криви, защото тя няма да спечели. Виждам на този човек как му е скучно с нея и предпочита компанията или на Маги или на Надежда, защото има какво да си каже с тях. Даже и с приятелката й, която външно грам не ми харесва и си е чист мъж, пак му е по-интересно с нея. С Валерия дори има химия, Надя наистина не е нищо особено..... Мисли се за голям интелект, а всъщност сега като се гледа отстрани - тя е смешна. Не знам дали си забелязала, ама винаги като говори и си извърта очите нагоре. Има някакви супер смешни тикове и мимики. И само се опитва да се усмихва като някоя лицемерка, а в същото време обсъжда.... и съди по годините. Да, де..... ама годините няма значение, а това как се чувстваш. Та тия двете жени са много над нея. Чудя се наистина как я остави толкова дълго. Той дори с една Цър-пър имаше повече общи неща отколкото с това същество. Една Киара е по-красива и по-интересна като човек. Криси правеше поне шоу и беше смешна, тая е една скучна леличка.... Ама буквално леличка, като учителка в детската градина, такъв вид има, нищо че е по-млада от няколко момичета...... Годините са й само подробност в личната карта. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 1 минута, DevilWish каза: Абсолютно. В един от подкастите, които гледах с Киара, каза, че нейните срещи не са излъчвани. Може би има неща, които не сме успяли да видим. Криси каза същото. Да отбележа, че като музикант много се е изложила и в едно интервю само се оправдаваше, че видиш ли.... песента не била за нея. Айде, айде, такива оправдания, при положение, че видяхме колко може.... пред Алек. Надя ми е антипатична. Забележи само начина по който говори. Как гледа, обсъжда другите. Води си някакви списъци и тефтерчета, но сметките ще са й криви, защото тя няма да спечели. Виждам на този човек как му е скучно с нея и предпочита компанията или на Маги или на Надежда, защото има какво да си каже с тях. Даже и с приятелката й, която външно грам не ми харесва и си е чист мъж, пак му е по-интересно с нея. С Валерия дори има химия, Надя наистина не е нищо особено..... Мисли се за голям интелект, а всъщност сега като се гледа отстрани - тя е смешна. Не знам дали си забелязала, ама винаги като говори и си извърта очите нагоре. Има някакви супер смешни тикове и мимики. И само се опитва да се усмихва като някоя лицемерка, а в същото време обсъжда.... и съди по годините. Да, де..... ама годините няма значение, а това как се чувстваш. Та тия двете жени са много над нея. Чудя се наистина как я остави толкова дълго. Той дори с една Цър-пър имаше повече общи неща отколкото с това същество. Една Киара е по-красива и по-интересна като човек. Криси правеше поне шоу и беше смешна, тая е една скучна леличка.... Ама буквално леличка, като учителка в детската градина, такъв вид има, нищо че е по-млада от няколко момичета...... Годините са й само подробност в личната карта. Забелязала съм как върти очите си. Това са едни такива подигравателни, подмолни и ехидни мимики, които я издават колко е долна. Иначе Валерия не беше права когато я обиди, че е грозна и като ударена с тиган в лицето. Може да е всичко, но такива нападки за външен вид не са ок. Много грозно впечатление ми прави, че Надя, Криси и мъжката стюардеса обсъждат Маги, че гледала да хване последния влак и че на тия години нямала вече време да създаде семейство. Това с годините е много грозно. След няколко години и те ще са на 36 и ако някой ги отписва така надали ще им хареса. Освен това Магдалена може да е по-голяма на години, но на визия изглежда 300 пъти по-добре от тях. Личи си колко завист и злоба има в коментарите им. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 2 минути, Stela каза: Забелязала съм как върти очите си. Това са едни такива подигравателни, подмолни и ехидни мимики, които я издават колко е долна. Иначе Валерия не беше права когато я обиди, че е грозна и като ударена с тиган в лицето. Може да е всичко, но такива нападки за външен вид не са ок. Много грозно впечатление ми прави, че Надя, Криси и мъжката стюардеса обсъждат Маги, че гледала да хване последния влак и че на тия години нямала вече време да създаде семейство. Това с годините е много грозно. След няколко години и те ще са на 36 и ако някой ги отписва така надали ще им хареса. Освен това Магдалена може да е по-голяма на години, но на визия изглежда 300 пъти по-добре от тях. Личи си колко завист и злоба има в коментарите им. Да, тогава Валерия и мен лично много ме издразни с простотията и поведението си. Наистина, може да е всякаква, но цяла България гледа и да се излагат така.... наистина е грозно. Можеше да я захапе за много други неща и за това, че като човек е една долна интригантка, но за външен вид...... тъпо е... Колкото до годините, Мъжът изглежда на 45, аз направо се учудих като чух, че е на 25... Та тя е толкова състарена и наистина е като някакъв крекер с маслини в лицето. Такова насечено като на бисквитки Тук. Грозно е, защото за любовта няма възраст. Магдалена е много по-интелигентна като поведение и знае как да се държи. А и щом е успяла да му влезе под кожата, защо пък не? Също ходи с малко грим и изглежда наистина симпатична. Много по-добре от двете клюкарки. Даже имаше много по-симпатични момичета от тях. Не разбрах тая Надя за какво я държи толкова дълго? То хем интригантка, хем злобна, хем не много приятна, хем не е дораснала за връзка още с това си поведение..... хем и нагло, пък и скучно...... Тя за това прави такива интриги, защото външно наистина е някаква безличница и не знам има ли с какво да блесне освен с някаква диплома. По-важно е какъв си като човек. Ако беше много добра, нямаше да изяде почти всички всевъзможни пайове в лицето. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 1 час , Stela каза: Надя е интригантка и постоянно обсъжда другите. Има много гаден характер. Не знам как се задържа толкова време при положение, че почти не е имала кой знае какви моменти с Алек. Тая Криси и тя ме дразни, същата клюкарка е. Освен това и през хилядата тона грим си личи, че не прилича на нищо. Тя също освен да придърпва Алек да му разказва коя какво е направила не виждам с какво друго е печелила вниманието му. Криси не излезе ли миналата седмица 😂😂😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Едвам изгледах епизодите тая седмица. Надя, Йоана и Надежда са толкова противни и все се спасяват. Да върнат Габриела да ги набие. Иначе дори Маги да не спечели е ясно, че са заедно с Алек сега. Така че ако слуховете за Надежда са верни е спечелила само по сценарии. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 1 час, THE IIconic каза: Криси не излезе ли миналата седмица 😂😂😂 Просто казвам какво мисля за нея. Сравнявам с останалите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 От 3.05.2024 г. от 12:24, Emanuela.Carey каза: Едвам изгледах епизодите тая седмица. Надя, Йоана и Надежда са толкова противни и все се спасяват. Да върнат Габриела да ги набие. Иначе дори Маги да не спечели е ясно, че са заедно с Алек сега. Така че ако слуховете за Надежда са верни е спечелила само по сценарии. Нито една не печели 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 @Emanuela.Carey TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 ВСИЧКО Е ЛЪЖА: Ергенът Алек има приятелка навън и изобщо не е това, за което се представя! (ВИЖТЕ ТУК) - Mamche.net WWW.MAMCHE.NET Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Пълен олигофрен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Тоя Алек се оказа пълен страхливец и мамино синче. Много тъпо и неадекватно постъпи с двете. Смешник. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Малоумен финал. Гледах последните 15 минути. И какъв беше смисълът от формата?"Ами аз съм тъпа, влюбих се в две, ама не съм влюбен" Ония двете шматки гледаха незаинтересовано, а тая вдясно (забравих й името, Nadezda) само се молеше да спре да се обяснява Алек. Нелепо да им съобщи на плазмата Другата пък, уж хлътнала, каменно изражение. После някакъв от екипа, може би продуцентът се появи, за да им каже: "много тъпо, ама това е финалът, това е положението".... Зрителите няма ли да се запитат: "ама защо го гледах това"? Добре, че спрях да го следя навреме. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Майка му много го насра и той се уплаши. Все пак одобрението на родителите му е най-важно за него - той сам си го каза. Мисля че реалните му Топ 2 бяха Валерия и Магдалена и щеше да избере Валерия защото е по-млада. Но понеже тя не му се поддаде на егото я изгони предварително. А на финала си личеше, че е по-влюбен в Магдалена, но го беше страх да елиминира Надежда очи в очи и затова в комбинация с лекцията от майка му pussy out-на. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Типичен, като повечето българи които се влияят от техните. Очакваше се. Да беше застанал лице в лице с тях поне! преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: Майка му много го насра и той се уплаши. Да и тя си каза директно, че не иска жената до него да е по-голяма. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Нали знаете, че всичко е по сценарий Даже и това на плазмата му беше написано и на няколко пъти си пролича, че чете. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 7 минути, meleto каза: Нали знаете, че всичко е по сценарий Даже и това на плазмата му беше написано и на няколко пъти си пролича, че чете. Сценарий има, но не чак всичко. Например нещата които му каза майка му, това си е нейно мнение. Това, че остави и двете на финал и не успя да избере - също не беше сценарий. Може да са му написали или говорили в ухото как да се формулира, но конкретно изборът му не е сценарий. Интересно е сега дали наистина към днешна дата е с Магдалена или не? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Сашко проговори! Ето защо избра мама, а не Маги или Надежда WWW.NOVINITE.BG Ергенът Алек проговори защо избяга от Маги и Надежда. Младенов се появи в студиото на бТВ, за да отговори на стотиците въпроси, които се породиха след финала на любовното риалити. ТОП 5 мемета: Мрежата гърми с най-мразеният ерген и "свекървището" WWW.NOVINITE.BG След снощния финал на „Ергенът“ и покъртителното решение на Алек Младенов да не се появи пред Магдалена и Надежда, а да ги изпрати с видео съобщение, днес интернет гърми от хейт срещу бизнесмена. Голяма измама в Ергенът или PR ход: Валят закани за отмъщение WWW.NOVINITE.BG Валят коментари след неочаквания финал в Ергенът.Алек не избра нито една от "каките"."Един скъпо платен ПР на бизнеса на двете каки - финалистките!", смята Мариела НорделСлед финала на романтичното риалити "Ергенът" социалните мрежи буквално завряха от коментари, колажи и словесни заигравки. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 4 часа , DevilWish каза: Сценарий има, но не чак всичко. Например нещата които му каза майка му, това си е нейно мнение. Това, че остави и двете на финал и не успя да избере - също не беше сценарий. Може да са му написали или говорили в ухото как да се формулира, но конкретно изборът му не е сценарий. Интересно е сега дали наистина към днешна дата е с Магдалена или не? В предварителния разговор са й дали опорните точки. Най-малкото са я тласнали в тая посока. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.