Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 10 часа , Stela каза: Не знам коя от тях е отишла там за чувства и коя за слава, ама Алексчето им показа как се прави. Цяла България го коментира. Не знам кой би го взел вече. Нито мъж, нито жена ще го иска с тая майка. Само Емануела би го оправила. 😂 Не е вярно! Аз го искам 😘 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Не е вярно! Аз го искам 😘 Недей. Ще те запознае с майка си и накрая пак тя ще е печеливша. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 2 минути, DevilWish каза: Недей. Ще те запознае с майка си и накрая пак тя ще е печеливша. може съвсем случайно да се задуши в съня си или да я блъсне камион с памперси за възрастни, или да я пратим в лудница или старчески дом 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: може съвсем случайно да се задуши в съня си или да я блъсне камион с памперси за възрастни, или да я пратим в лудница или старчески дом Да й сложим плик на главата и да я отвлечем. Ще наемем мутри с черен джип. После ще я заключим в тоалетната при Тоти, да я оправи както тя си знае... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 1 минута, DevilWish каза: Да й сложим плик на главата и да я отвлечем. Ще наемем мутри с черен джип. После ще я заключим в тоалетната при Тоти, да я оправи както тя си знае... Или ще наемем Николета Лозанова да й пее - това се използва за мъчение на военнопленници. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза: Или ще наемем Николета Лозанова да й пее - това се използва за мъчение на военнопленници. Горкия Алек, сега иска или не, няма да има право на избор. Ще го накараме насила да избере живота си на ерген или нас! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 42 минути, DevilWish каза: Да й сложим плик на главата и да я отвлечем. Ще наемем мутри с черен джип. После ще я заключим в тоалетната при Тоти, да я оправи както тя си знае... Глупости. По лесно, че даже и ефтино, пращате я на Битивито да я снимат 3-5-6 месеца в някой санаториум да снимат Свекървата, и ето ви чехльото да ви е свободен щом сте му фърлили очо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Това е най-коментираният епизод на Ергенът от началото на формата - не се ли сещате, че всичко е с цел… Дори сайта им нарочно качиха спойлера часове преди финала, за да може после всички да си пуснат самия финал, за да се убедят, че няма победителка. Ако беше нормален basic епизод с победителка, щеше да мине и замине в същата вечер, а сега социалните мрежи гърмят вече три дни - дори хората, които не го гледат, знаят финала наизуст вече. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 3 минути, Danger. каза: Това е най-коментираният епизод на Ергенът от началото на формата - не се ли сещате, че всичко е с цел… Дори сайта им нарочно качиха спойлера часове преди финала, за да може после всички да си пуснат самия финал, за да се убедят, че няма победителка. Ако беше нормален basic епизод с победителка, щеше да мине и замине в същата вечер, а сега социалните мрежи гърмят вече три дни - дори хората, които не го гледат, знаят финала наизуст вече. +1 Абсолютно, дори на работа всички знаеха какво се е случило и коментираха разпалено. На фона на слабия откъм рейтинг сезон, сценаристите избиха рибата с този епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Гледал съм сезона само в Тик-ток, но съм на мнение, че финалът (и не само) е един хипер очеизваден сценарии и провокираният хейт към Алек е супер пресилен. И на него си му личи по интервюта колко му е неудобно, че заради договора не може да каже в директен текст "Накараха ме" и се мъчи да се примири, че заради номерата на БТВ сега главно той си го отнася. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 19 минути, Lelqtian каза: Глупости. По лесно, че даже и ефтино, пращате я на Битивито да я снимат 3-5-6 месеца в някой санаториум да снимат Свекървата, и ето ви чехльото да ви е свободен щом сте му фърлили очо. Аз не съм. Отдавна съм зает за да хвърля око на него, но не отричам че ми е най-симпатичен от Ергените. Има и нещо друго, че не харесвам хора със сини очи. Но че е чехльо, чехльо е, под дърт чехъл. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 4 часа , DevilWish каза: Аз не съм. Отдавна съм зает за да хвърля око на него, но не отричам че ми е най-симпатичен от Ергените. Има и нещо друго, че не харесвам хора със сини очи. Но че е чехльо, чехльо е, под дърт чехъл. Бизнес план - разкарваш дъртия чехъл, пускаш тоя под наем щом не ти е изпотрябвал. За допълнителна реклама - поръчай му песен и я завърти по Планета 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 45 минути, Lelqtian каза: Бизнес план - разкарваш дъртия чехъл, пускаш тоя под наем щом не ти е изпотрябвал. За допълнителна реклама - поръчай му песен и я завърти по Планета Трудно ще я разкара някой, той е обсебен и я слуша като малко дете. Ако си намери жената - горката! Да се пази от това дърто: Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 17 часа , Stela каза: Не знам коя от тях е отишла там за чувства и коя за слава, ама Алексчето им показа как се прави. Цяла България го коментира. Не знам кой би го взел вече. Нито мъж, нито жена ще го иска с тая майка. Само Емануела би го оправила. 😂 Финалът е копиран от американския Ерген Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 35 минути, THE IIconic каза: сериозно ли на Кадиев са му рязали ноктите до 16 годишна възраст?! ☠️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 От 15.04.2024 г. от 11:39, DevilWish каза: Мария от „Ергенът“: „Алек се възползва от мен и ме изгони!“ – Новини от Сандански и региона VOX64.COM Финалът на „Ергенът“ още не е дошъл, но всички знаем, че снимките приключиха още в края на миналата година. Тепърва ще видим с коя дама си тръгва или пък не ергенът Алек Младенов. Говори се, че две… Мина ме.... Оправил я бил Еха..... Предвид предишната му визия, нормално тук да се нацелува и оправи всяка..... че тогава едва ли някоя или някой би се впечатлил, освен зубър в училище..... Те са със същите визии дали с очила или без, все тая.... На мен лично старата му визия ми допадна повече хаха 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 11 часа , Crimson каза: На мен лично старата му визия ми допадна повече хаха Аз от това което видях е под всякаква критика С тия очила...... даже безвкусно ги е бил избрал. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Ергенът Алек бил смотаняк - Любопитно — Новини HotArena.net HOTARENA.NET Подиграват му се заради стара снимка, на която прилича на зубър Ергенът Алекс Младенов разсмя зрителите с нов бисер - че никога не е виждал руси турци, писа „Уикенд”. Много зрители го оприличават на актьор от турски сериал, именно защото пов Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Не гледам предаването, само прочетох коментари за случилото се. Според мен Ергена е ужасен, но майката донякъде, пак казвам донякъде е права. Но като имаш такива изисквания, не оставяш двете най - възрастни дами накрая. Ясно е, че е с гадже и е влезнал за реклама. Но отново е пословично комично. Относно претендентките, ами те какво очакват. Отишли да се предлагат като стока, ми една стока като не я бива или не я искаш, просто не купуваш. Общо взето формата във всяка форма ще е елементарен. Не може да избираш от стадо кози и да очакваш уважение, а и другото - кво е тва да си търсиш половинка по телевизията и то за месец - голяма любов, голямо нещо. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Валерия му е*а майката на тоя! Голям смях! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 За трети път след Киара и Криси реших да изгледам някой. Харесвах Надежда и Маги. Хареса ми интервюто на Надежда. Сега гледам, че са пуснали епизода с Маги. ❤️ И нея ще изгледам. Виждам, че добре е нахранила маминото синче. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 @Balkandji1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза: @Balkandji1 Още по-скандално, след 10-та минута! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.