Andrew Cunanan. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 2 часа , pacho каза: На теб ще ти купим летяща чиния, за да отидеш до планетата Андреа и да слушаш Hayati. Глория и Андрея изглеждат като наборки на тази снимка, даже Андреа е 15 години по-възрастна, много ме кефи как Паола е в бекгранда и си мисли що тея две мушами ги снимат. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Кога излиза турбо хитачката на Ванчето? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 1 час , Fast каза: Уау, Камелия за първи път ще бъде в ефира на ТВ Планета от 2015 може би, ако не броим разни лайфове и подобни по между другото. Пайнера наистина е хвърлил юздите. От няколко месеца изорава дъното. След "Така ми го наби" нещо й стана и реши да ни го набие и на нас до дъно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Истинска звезда, как владее сцената само. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Аууу Бургията при Тотка... Бахти баса вади тоя на микрофона докато говори. "Начи, нали... Пик МюзикИ" "ВеЧ си прАЙ кЙеф" "Аз съм ТонУ СтурарУ и съм сложил пИчат в тАзи музикЪ" Ехх Тунчо Тунчо не се научи да говориш български. Да та изям неграмотно копеле 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 1 час , pacho каза: Истинска звезда, как владее сцената само. OHq geH cu q nycHaxMe Ha kynoH 🥰🎉 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Ивета Костова и Тина вече са махнати от каталога на Пайнер 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Ивета Костова и Тина вече са махнати от каталога на Пайнер Ива има потенциал, но явно няма кой да я бутне малко. Не се сещам за нейна песен на която мога да се задържа повече от няколко секунди. А Тинята и без нея можем. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Казах ви още когато започнаха да качват старите и клипове в социалните им мрежи, че предстои да я видим по Планета. Не само Пайнера, ами и самата Кама явно вече толкова не я е*е нищо, че е готова да си забрави принципите и клетвите които е хвърлила по техен адрес. Кама никога не е имала принципи. Говореше онова, което публиката искаше да чуе. Накъдето задуха вятърът. Другото е пропаганда на Фокса. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Ивета Костова и Тина вече са махнати от каталога на Пайнер Не ги знаеме кои са, но честиту ❤️ Кои в днешно време иска да го свързват с пропадналия кокошарник! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 7 часа , FolkEmpire каза: Ива има потенциал, но явно няма кой да я бутне малко. Не се сещам за нейна песен на която мога да се задържа повече от няколко секунди. А Тинята и без нея можем. Нека я бутнат малко, ама нека да е от по-височко. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Не ги знаеме кои са, но честиту ❤️ Кои в днешно време иска да го свързват с пропадналия кокошарник! Сигурен съм как никой никога не е свързвал тия двете бедни никому неизвестни жени от народа с пропадналия кокошарник изобщо, за да се притесняват от подобна асоциация. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Лидке кой те блъскал ма? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 40 минути, Emanuela.Carey каза: Лидке кой те блъскал ма? 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 ЧРД Азис, Десислава и Деян Асенов 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Деса нали нова балада щеше да пуска за рождения си ден, каква е тази акустична версия на дуета с Джордан?! Страшно е мързелива,направо не знам… толкова голям талант, а така пропилян с тъпи и излишни песни… някой спешно трябва да се заеме с нея и да й помогне с кариерата,че върви натам да е на ниво Рени не само по килограми… 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 10 минути, BaGaBoNtIn каза: Деса нали нова балада щеше да пуска за рождения си ден, каква е тази акустична версия на дуета с Джордан?! Страшно е мързелива,направо не знам… толкова голям талант, а така пропилян с тъпи и излишни песни… някой спешно трябва да се заеме с нея и да й помогне с кариерата,че върви натам да е на ниво Рени не само по килограми… Тя каза, че ще е около рождения и ден. Не е обещавала, че ще е точно тогава премиерата. Иначе, новата версия на “Като преди” е топ. По-силна и от оригинала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Анелия ще снима 3 нови клипа и има още една песен, която я бави. Да очакваме 4 нови песни! Анелия подчерта, че работи здраво по новите си проекти и обясни: “През този месец съм организирала с моите екипи снимането на три проекта, преди това направих и още един, който задържах малко във времето. При мен тече усилена работа. Очаквайте ме с много хубави неща и песни. Много ви обичам и не вярвайте на тези глупости, които четете”. Анелия даде отговор спира ли кариерата си и обясни какво се случва | Signal.bg SIGNAL.BG Анелия даде отпор на медийни спекулации, според които спирала музикалната си кариера. След като в последните дни се тиражираха измислици по неин адрес, които 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 31 минути, DevilWish каза: Анелия ще снима 3 нови клипа и има още една песен, която я бави. Да очакваме 4 нови песни! Анелия подчерта, че работи здраво по новите си проекти и обясни: “През този месец съм организирала с моите екипи снимането на три проекта, преди това направих и още един, който задържах малко във времето. При мен тече усилена работа. Очаквайте ме с много хубави неща и песни. Много ви обичам и не вярвайте на тези глупости, които четете”. Анелия даде отговор спира ли кариерата си и обясни какво се случва | Signal.bg SIGNAL.BG Анелия даде отпор на медийни спекулации, според които спирала музикалната си кариера. След като в последните дни се тиражираха измислици по неин адрес, които Снима три клипа наведнъж? Дано поне не са на цената на един. Вероятно ще има и дуети. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Време е за албум от Анелия. Последния е от 2018 година. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Снима три клипа наведнъж? Дано поне не са на цената на един. Вероятно ще има и дуети. И аз мисля, че ще има дует между някоя от песните. Сигурно ще е както направи с - Любов(в), Лока, лока и Нямаш мене.... Но вече зависи дали тези песни ще са успешни. Задържала е някакъв клип във времето с нова песен? Явно първо него ще пусне? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Току що, GSA каза: Време е за албум от Анелия. Последния е от 2018 година. И аз се надявам, но ако направи албум, най-рано през есента..... Доста песни се събират след последния албум..... от Бръмм с Коя34? която едва ли ще я включи.... От 2018 до сега 2018: Бръммм - с Коя 34? Copacabana - с Димян Попов Просяци Подлудяваш ме - с Кирякос 2019: Сърцето ми Заради теб - с DJ Живко Боли, боли - с Ави Бенеди Гъзарка Ти си - с Радко 2020: Милион - с Денис Теофиков Пие ми се Двама 2021: Котка Влез, влез 2022: Няма драма Наранихме се Към вратата 2023: 2024: Любов Лока, лока Нямаш мене - с Константин Не можеш да ме замениш + новите 4 песни - стават 26, от които 100% в албум няма да влязат Бръммм, Copacabana, Боли, боли, Заради теб, Сърцето ми,Ти си. Но ако направи двоен албум със самостоятелни песни единия диск и другия с дуети ще бъде много добра стратегия! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Брей, брей, Десси изненадващо стартира годината по приличен начин с фолклорна песен и доста приятна акустична версия на дуета... Сега ако наистина пусне и една хубава балада може и да й простим предстоящия неизбежен ромски кючек. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 The Voice също саботират Андреа 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари