DevilWish Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Счетоводителката ще участва в нов флоп. 2 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 4 минути, DevilWish каза: Счетоводителката ще участва в нов флоп. Тоя има ,много гадна муцуна 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 1 минута, niksyn4o каза: Тоя има ,много гадна муцуна Тук все едно не е той на тая снимка. Нямаше да го позная. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 8 минути, DevilWish каза: Счетоводителката ще участва в нов флоп. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 8 минути, DevilWish каза: Счетоводителката ще участва в нов флоп. След "Прощавам ти"... това. Аз като ви казвам, че от тая нищо не става... Без Коко да й влива акъл за никъде не е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Току що, Gerganafen каза: След "Прощавам ти"... това. Аз като ви казвам, че от тая нищо не става... Без Коко да й влива акъл за никъде не е. След толкова яки песни в албума..... Толкова ли не могат да отказват? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 18 минути, Gerganafen каза: След "Прощавам ти"... това. Аз като ви казвам, че от тая нищо не става... Без Коко да й влива акъл за никъде не е. E, tq neceHma He e HeūHa преди 21 минути, DevilWish каза: Тук все едно не е той на тая снимка. Нямаше да го позная. noMuc/\ux, 4e e Pagko. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 7 минути, DevilWish каза: След толкова яки песни в албума..... Толкова ли не могат да отказват? Да беше клипирала "Пак ли", баладата... Дори кючекът "Връзки по учебник" би било по-добре от това да го играе беквокалистка на бездарната бивша булка на Азис."Голямата международна звезда Башурка" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 3 минути, asylum каза: E, tq neceHma He e HeūHa noMuc/\ux, 4e e Pagko. "Не е нейна", ама застава с името си, гласа си, може би и във видеото ще участва, така че... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 48 минути, DevilWish каза: Счетоводителката ще участва в нов флоп. От снимката не става ясно коя е Антонио и коя е Емилия?! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Има ли батковци в тоя форум да се е е е е? 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза: От снимката не става ясно коя е Антонио и коя е Емилия?! На снимката са Галин и Димана, не знам защо промотират песента на г-жа Башур и дилдото на Василка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Галена ще пее “любими Балкански песни” в Арена София на 4ти Април 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Манол РАЗБИ днес в Денсинг Старс. Изяде и визията и танца и получиха най-много точки. А Галена работи с Кости в Румъния. Вероятно планира лятната си песен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Манол РАЗБИ днес в Денсинг Старс. Изяде и визията и танца и получиха най-много точки. А Галена работи с Кости в Румъния. Вероятно планира лятната си песен. Сега я видях тъкмо се прирах от работа. Жаллко,че са й сменили танцьора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 30 минути, Sunlight каза: Сега я видях тъкмо се прирах от работа. Жаллко,че са й сменили танцьора. Жена му не издържаше на коментарите и си го прибра в Бургас! Иначе с новия им се получава по-добре. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 25 минути, Emanuela.Carey каза: Жена му не издържаше на коментарите и си го прибра в Бургас! Иначе с новия им се получава по-добре. Манол не успя да го измъкне изпод кокалестите алчни пръстенца на жена му, но Зайка.... ще го й вземе като стой и гледайх! 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Галена сподели, че има над 10 нови песни, които са почти готови за албума, но ще отсее тези, от които е удовлетворена от крайния резултат. Не ми се връзва да пусне толкова много песни през май и лятото песен от Кости. Доста грешна стратегия ще е това. Напоследък е доста разпиляна. Най-добре е да отложи албумът за лятото. Така ще може да пуска по песен на месец и вече с излизането му да добави още 2-3 нови мелодии, за има шанс да се забележат повече песни. В България не върви да се пусне албум с повече от 4-5 нови песни. Зимата или началото на другата година може да си издаде и един албум с топ хитовете през годините, за да ни подготви за концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Планета вече въртят и новата песен на Цветелина. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 5 часа , petya1 каза: Галена сподели, че има над 10 нови песни, които са почти готови за албума, но ще отсее тези, от които е удовлетворена от крайния резултат. Не ми се връзва да пусне толкова много песни през май и лятото песен от Кости. Доста грешна стратегия ще е това. Напоследък е доста разпиляна. Най-добре е да отложи албумът за лятото. Така ще може да пуска по песен на месец и вече с излизането му да добави още 2-3 нови мелодии, за има шанс да се забележат повече песни. В България не върви да се пусне албум с повече от 4-5 нови песни. Зимата или началото на другата година може да си издаде и един албум с топ хитовете през годините, за да ни подготви за концерта. CaMo HoBu necHu e no-qko. Omge/\Ho ga nycHe u best c necHume om Cnpu Me HacaM 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 8 часа , asylum каза: E, tq neceHma He e HeūHa noMuc/\ux, 4e e Pagko. Аз си помислих за Стилиян, но после видях заглавието и се сетих че той е по-готен от това до Счета. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 11 часа , Gerganafen каза: Да беше клипирала "Пак ли", баладата... Дори кючекът "Връзки по учебник" би било по-добре от това да го играе беквокалистка на бездарната бивша булка на Азис."Голямата международна звезда Башурка" Направо да снима клипове на "Връзки по учебник" и "Пак ли". По-добре отколкото да се излага и да пуска песни като "Българи-юнаци". Поне песните са добри. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 9 часа , petya1 каза: Галена сподели, че има над 10 нови песни, които са почти готови за албума, но ще отсее тези, от които е удовлетворена от крайния резултат. Не ми се връзва да пусне толкова много песни през май и лятото песен от Кости. Доста грешна стратегия ще е това. Напоследък е доста разпиляна. Най-добре е да отложи албумът за лятото. Така ще може да пуска по песен на месец и вече с излизането му да добави още 2-3 нови мелодии, за има шанс да се забележат повече песни. В България не върви да се пусне албум с повече от 4-5 нови песни. Зимата или началото на другата година може да си издаде и един албум с топ хитовете през годините, за да ни подготви за концерта. Тя пишеше нещо GalenaXX, което означава че може и да е някакъв двоен или троен албум, както беше направила Камелия с "Еротика". Дано е нещо такова и песните от "Спри ме" до най-новата успее да ги събере на три диска. Въпреки, че ще е трудно. Например може да пропусне дуетните песни от "Кой", за да има всичко от "Спри ме" на оригинален носител.. Песните като "Ти не си за мен", "Хавана-Тропикана", "Дай ми", "Пак ли", "Една жена", "Феноменален", "Еуфория" заслужават да бъдат включени в албум. Отделно ще е добра стратегия освен троен диск, в първото CD да са по-новите песни, плюс 5 нови песни да кажем и другите 10-11 да са познатите в последните 3-4 години, така може лесно да включи около 50 песни в общо 3 диска. По 18 на CD, даже 54. Даже си мисля, че ще направи нещо такова, но не знам дали ще бъде с толкова песни. Ако ни чете, може би. Някой да й каже, може да ви послуша. Ами тази песен от Кости, спокойно може да е в албума? Ще е по-добра стратегия, тъкмо да я пусне като пилотна. От април да започне да пуска поне по 2 песни до албумът, за да се откроят. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 1 минута, DevilWish каза: Тя пишеше нещо GalexaXX, което означава че може и да е някакъв двоен или троен албум, както беше направила Камелия с "Еротика". Дано е нещо такова и песните от "Спри ме" до най-новата успее да ги събере на два диска. Въпреки, че ще е трудно. Например може да пропусне дуетните песни от "Кой", за да има всичко от "Спри ме" на оригинален носител.. Песните като "Ти не си за мен", "Хавана-Тропикана", "Дай ми", "Пак ли", "Една жена", "Феноменален", "Еуфория" заслужават да бъдат включени в албум. Отделно ще е добра стратегия освен троен диск, в първото CD да са по-новите песни, плюс 5 нови песни да кажем и другите 10-11 да са познатите в последните 3-4 години, така може лесно да включи около 50 песни в общо 3 диска. По 18 на CD, даже 54. Даже си мисля, че ще направи нещо такова, но не знам дали ще бъде с толкова песни. Ако ни чете, може би. Някой да й каже, може да ви послуша. А може би е изтървала едно Х от тийзъра на предстоящия онлипорнхъбфенс с продължение на оргиналния хит със Ваната-а-аа-а? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 10 минути, DevilWish каза: Направо да снима клипове на "Връзки по учебник" и "Пак ли". По-добре отколкото да се излага и да пуска песни като "Българи-юнаци". Поне песните са добри. Тя на майка си п*тката не ще да клипира, истински хит на женския пазар, а вие искате клипове на някви добри песни си там? Така счетоводната година няма да излезе! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари