ANGEL Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 37 минути, meleto каза: Това ми е най. И като гледания бие твоето. Oo да и тази е много готина, не знаех, че е негова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 15 часа , Andrew Cunanan. каза: райна с такъв хит и клип кога???? Безмълвен съм, а това се случва много рядко. Това скеч ли е или е реална песен? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Хит: Финиъс и Фърб 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Рамания,мокри ли сте? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 2 часа , Gerganafen каза: То и за нея се носят легенди как не плаща, и то не от един човек. За 9 години не си е потърсила парите, та чак сега, когато Джорджи е яхнал вълната - честно ли? Голям срам и резил! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Важна новина! Резервният Инстаграм акаунт на Лиди вече не е само на кучето Оги, а и на котката Пух. Децата на Лиди. (@oggy_puh) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 6,525 Followers, 0 Following, 56 Posts - See Instagram photos and videos from @oggy_puh Край на новинарската емисия! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 кебапът-майка (@paynerkebab1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 26K likes, 77 comments - paynerkebab1 on February 15, 2024: "permanent mooda mi" 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 8 часа , ANGEL каза: GALENA X TZANCA URAGANU - SOON https://vm.tiktok.com/ZGefVfPCG/ Оригиналът на Цанка и Mr.Juve е хубав, дано и версията с Галка е готина. За мен Цанка е много по-добър от Жадор - за месец прави милиони гледания и има разнообразни песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Джордан празнува рождения си ден в Селави с Емануела, Десислава, Илиян, Теди Александрова, Десита, Диона и Лорена 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Андреа на live: “Джордан още ми дължи пари от дуета ни. Преди знаех че няма възможност, но сега с хонорар 10 хиляди лева къде се крие? Да ми върне парите!” Доре толко ли си закъсала, че търсиш пари на хората от преди 10 години? За тоя клип дето струва макс хиляда лева колко пари ти дължи? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Андреа на live: “Джордан още ми дължи пари от дуета ни. Преди знаех че няма възможност, но сега с хонорар 10 хиляди лева къде се крие? Да ми върне парите!” Доре толко ли си закъсала, че търсиш пари на хората от преди 10 години? За тоя клип дето струва макс хиляда лева колко пари ти дължи? Да му се обади като нормален човек и да го пита, какво плямпа на лайв? Какво ни интересува нас, дарителска сметка ли да открием за този флоп дует? Песента им беше точно момента, в който Андра пропадна и освободи нишата си, за да може Яни да се настани там. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 15 минути, Emanuela.Carey каза: Андреа на live: “Джордан още ми дължи пари от дуета ни. Преди знаех че няма възможност, но сега с хонорар 10 хиляди лева къде се крие? Да ми върне парите!” Доре толко ли си закъсала, че търсиш пари на хората от преди 10 години? За тоя клип дето струва макс хиляда лева колко пари ти дължи? Начислила е и инфлация и лихва. Тя върна ли парите на Люси? 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Много е смешна, сетила се след десетилетие. Вярно ли е чак толкова закъсала? Той па може да каже, че след толкова време е минала давността на дълга му към нея. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 1 минута, Gerganafen каза: Много е смешна, сетила се след десетилетие. Вярно ли е чак толкова закъсала? Да, за внимание. Мисля е време да отхвърлим тия нейни рикуести. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 32 минути, Olay каза: Начислила е и инфлация и лихва. Тя върна ли парите на Люси? И управителите на дискотеката в Холандия където забрави да отиде на участие още си чакат капарото. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 https://www.eventim.bg/bg/bileti/koncert-na-turskata-pop-zvezda-gyulshen-plovdiv-mnogofunkcionalna-sportna-zala-kolodrum-635587/event.html Идва да изпее С оркестър събуди ме 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 16 минути, Olay каза: https://www.eventim.bg/bg/bileti/koncert-na-turskata-pop-zvezda-gyulshen-plovdiv-mnogofunkcionalna-sportna-zala-kolodrum-635587/event.html Идва да изпее С оркестър събуди ме Мала и А(У)я ще са специални гости и ще разиграят сцената "Ивена срещу Габриела". Най-накрая ще се реши чий кавър е по-по-най. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Андреа на live: “Джордан още ми дължи пари от дуета ни. Преди знаех че няма възможност, но сега с хонорар 10 хиляди лева къде се крие? Да ми върне парите!” Доре толко ли си закъсала, че търсиш пари на хората от преди 10 години? За тоя клип дето струва макс хиляда лева колко пари ти дължи? Дори не знаех, че имали дует. А и тя да говори за неплащане... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 1 час , THE IIconic каза: Навремето го господиносваха и то не просто като г-н, а изписваха цялата дума (нормално за полуграмотнички), пък сега Митко. О, времена, о нрави. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 кебапът-майка (@paynerkebab1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 3,922 likes, 12 comments - paynerkebab1 on March 9, 2024: "сийниндъ нюзпейпър🫦" 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 2 часа , DarkChild каза: Навремето го господиносваха и то не просто като г-н, а изписваха цялата дума (нормално за полуграмотнички), пък сега Митко. О, времена, о нрави. Dr. of Chalga Sciences, Eng. Mr. 🙏🏼 1 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Пръцнах и в Доминикана, С ако от Балкана, Дай, дай, яко се раздай! По-яко ако във фитнеса има, ама няма! Тук по този край с Tatyana Life, ден, нощ сливат ми се дните, сера за мига, пускам яките лайна, най-най, в сюргюна най-добрата, незабравима Татяна Посрата! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Посветили са две песни на Глория: 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари