Andrew Cunanan. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 "Улицата" вече е най-гледаната женска самостоятелна песен за 2023-та, с това затвърждава лидерската си позиция по всеки един възможен metric. 3 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 преди 4 часа , Just_Me каза: Оригиналът на Мазонакис е най-хубав 🔝 След като новите Скандау успяха да направят хит от втръсналата до болка "Гучи Форема", беше очаквано да налазят всичко хитово на Червената Пантофка. Дали някой ще пробва "Никотини" за 20-годишнината на песента? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 манго Вили почти настига Емануела 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: ? Това е кавър на авторска, българска песен. Исках да кажа за песни които имат турски, гръцки и сръбски оригинали. Иначе тук и двете версии ги обожавам. ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 На тия парите им стигнаха само за тая ли: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Слушаме ли класата? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Вече разполагаме с доказателство за пола на Дион. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 1 година Телевизия Планета 2002 - концерт - By Planetcho OK.RU 1 година Телевизия Планета 2002 - концерт - By Planetcho 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Над 30М за Не си ме давай! 26,042,000 4,216,000 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Каква е тази песен на Анелия, която изтече - “Тръгвай си”? Явно е една от клипираните. Не звучи лошо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 2 минути, GSA каза: Каква е тази песен на Анелия, която изтече - “Тръгвай си”? Явно е една от клипираните. Не звучи лошо Изпяването е в стил Анелия 2009-11, ама музиката не ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 4 минути, Willy каза: Изпяването е в стил Анелия 2009-11, ама музиката не ми харесва. То е демо версия и крайния вариант може да няма нищо общо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 16 минути, GSA каза: То е демо версия и крайния вариант може да няма нищо общо Оф, не ми харесва. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Някой знае ли как мога да гледам Планета HD от чужбина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 28 минути, romanibbyx каза: Някой знае ли как мога да гледам Планета HD от чужбина? Planeta Online | Гледай planeta онлайн free WWW.SEIRSANDUK.NET Planeta Гледай българска телевизия. Пробвай от тук 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 1 час, DevilWish каза: Оф, не ми харесва. 1 към 1 ми звучи с припева на това 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 1 час, DevilWish каза: Оф, не ми харесва. XumoB xum! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Анелия отдавна е изпята песен, дори не помня коя беше последната нейна песен, която ми хареса. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 (редактирано) Това на Анелия е АI. Има профил в тикток,който прави песни и ги продава. Има и с Преслава,която звучи 1:1 Chalgameme се пише Редактирано Март 25 от fengergana 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Тия се оляха с гледанията. Гони 3 милиона за една седмица. И Дончо е налазил някакъв промо пакет гледания покрай тях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 @adorable преси що се е направила на драганка миркович?! хаха 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Феновете на Лайна: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 @Emanuela.Carey TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM ❤️❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Тоя “фетиш към крака” продължава по-дълго от връзката му с Десита 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Някой на концерт на Сталин? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари