FikLena Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Нов световен формат превзема телевизионния ефир в България Нов световен формат превзема телевизионния ефир в България - Предавания - Акценти - Още продукции NOVA.BG NOVA представя хитовото шоу „Скрита самоличност“ с водещ Герасим Георгиев-Геро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Яница и Биляниш с нов дует. Надявам се да не е, но според постовете им май ще е кючек. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 10 минути, BobiTo каза: Анелия и Илиян "Цял живот" утре в 18.00! Тая па не се спря с тоя нафталин Илиян, да вземе да направи нещо с младо име като Меди, Антонио, Робов. Измежду тия тримата май предпочитам нафталина Илиян. Илиян напоследък прави по-интересни проекти, имам очаквания за добра песен. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 3 часа , FikLena каза: Тони Стораро: Преслава: Тони Стораро е започнал да ги раздава безплатно билетите, защото се оплаква, че било празно 🤣 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 3 часа , FikLena каза: Тони Стораро: Преслава: Напълно очаквано. Не може през по-голямата част от кариерата си да караш на дуети, кючеци еднодневки, кавъри и да искаш някой да се вълнува от творчеството ти, което се изчерпва с първите няколко албума и до края на 2010 година. Да не говорим, че има 10 гост-изпълнители. Поредното доказателство, че ходещите по дискотеките не ходят конкретно заради даденото име, освен с малки изключения. Чакаме да видим и Кама, Азис и Деса с концерти в арената, за да видим и при тях какво е положението, но очаквам сходна ситуация с тази на Стораро. Поздравления на Преси. Нека се учат от нея и Глори! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 27 Author Report Share Публикувано Март 27 преди 20 минути, GSA каза: Поздравления на Преси. Нека се учат от нея и Глори! Глория трябваше да се реши да направи концерта в Арената. Ето, че си продаде концерта и втора дата пусна. Не знам защо не й стигна смелост за там. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 57 минути, BobiTo каза: Анелия и Илиян "Цял живот" утре в 18.00! Тая па не се спря с тоя нафталин Илиян, да вземе да направи нещо с младо име като Меди, Антонио, Робов. #КоЯ? Не си ли фен вече на Ани, та искаш да се излага с тоя индивид, както баджаначката си? :( 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 7 минути, Stela каза: Глория трябваше да се реши да направи концерта в Арената. Ето, че си продаде концерта и втора дата пусна. Не знам защо не й стигна смелост за там. Съгласен съм напълно. Къде е пуснала втората дата? Иначе се радвам се дуета на Анелия и Илиян. Те са си култов дует и ще е супер якото парче отново, сигурен съм. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Ваня с нова песен V A N Y A (@vannia_music) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 516 likes, 8 comments - vannia_music on March 27, 2024: "❤️🔥 … до мене като спеше, целувал да ме беше… от обичане, да ме болеше!" 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 4 часа , FikLena каза: Тони Стораро: Преслава: И днес върви мощна реклама в прайм тайма на БТВ - нещо е насрал че ще пее на празна зала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 1 минута, GSA каза: Иначе се радвам се дуета на Анелия и Илиян. Те са си култов дует и ще е супер якото парче отново, сигурен съм. Илиян е безумно амортизирано име. Реално извън чика-чика песните му около 2008-2011, не помня да е изкарвал нещо хитово. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Току що, Thecranfan каза: Илиян е безумно амортизирано име. Реално извън чика-чика песните му около 2008-2011, не помня да е изкарвал нещо хитово. Е Илиян си държи качество, пуска доста хубави песни. Оценяват си се, особено тази, дори Галена не успя да направи своята версия по-успешна 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Диона ще има дует с Nazis Konstantinos Явно българските колеги не искат да я пипат след Нурофена и тръгна да търси извън граница 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 1 час , Jouey каза: Яница и Биляниш с нов дует. Надявам се да не е, но според постовете им май ще е кючек. Израел и Палестина на Тайрович са взели 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 1 минута, stenly каза: Израел и Палестина на Тайрович са взели Винаги са били истински геополитически анализатореси! Дали текста ще е посветен на Русия-Украйна? "Въртележката" на Яница беше предсказание за сглобката ГЕРБ-ПП-ДБ, "Две в едно" е намек за формата на бъдещите избори, а "Райски газ" на Биляниш е посветена на "Турски поток". 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 2 часа , GSA каза: Поздравления на Преси. Нека се учат от нея и Глори! Дори аз си взех билети за Преси, първият ми чалга концерт евър. 💅 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 21 минути, Thecranfan каза: Винаги са били истински геополитически анализатореси! Дали текста ще е посветен на Русия-Украйна? "Въртележката" на Яница беше предсказание за сглобката ГЕРБ-ПП-ДБ, "Две в едно" е намек за формата на бъдещите избори, а "Райски газ" на Биляниш е посветена на "Турски поток". Уби ме на място с този коментар! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 2 часа , GSA каза: Напълно очаквано. Не може през по-голямата част от кариерата си да караш на дуети, кючеци еднодневки, кавъри и да искаш някой да се вълнува от творчеството ти, което се изчерпва с първите няколко албума и до края на 2010 година. Да не говорим, че има 10 гост-изпълнители. Поредното доказателство, че ходещите по дискотеките не ходят конкретно заради даденото име, освен с малки изключения. Чакаме да видим и Кама, Азис и Деса с концерти в арената, за да видим и при тях какво е положението, но очаквам сходна ситуация с тази на Стораро. Поздравления на Преси. Нека се учат от нея и Глори! Буквално са продали еднакъв брой билети, при това на Тони дето са 2 пъти по-скъпи. Как е напълно очаквано за единия а за другата е "поздравления Преси"? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 5 минути, Olay каза: Буквално са продали еднакъв брой билети, при това на Тони дето са 2 пъти по-скъпи. Как е напълно очаквано за единия а за другата е "поздравления Преси"? Най-малкото Преслава няма 10 други А листъри на постера си. 🤭 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Ваня с нова песен V A N Y A (@vannia_music) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 516 likes, 8 comments - vannia_music on March 27, 2024: "❤️🔥 … до мене като спеше, целувал да ме беше… от обичане, да ме болеше!" А Ваня няма ли да участва в клипа? Щото на кадъра виждам някаква непозната за мен жена. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 3 часа , Гальо каза: Тони Стораро е започнал да ги раздава безплатно билетите, защото се оплаква, че било празно 🤣 Никой не иска да слуша бургии, че и на тонколони! Достатъчни са междусъседските ремонти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Специално си направих труда да преброя продадените места: Тони - 7460 Преслава - 5180 Тони не го мислете, той само от масите от преде е направил приход, по голям от прихода на всички продадени билети на Преслава до момента, какво остава за останалите билети. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Можем да скърцаме със зъби в ъгъла, но Дончо този път нацели хит. За два дена почти 3 хиляди клипчета в Тикток с песента. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 ХИТ РАЙНА! 400к са добре като за нея. Дива котка има толкова за 7 месеца. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 До концерта на Стораро остава малко повече от месец,а до този на Преса има повече от половин година + че гадния резак е поканил 90% от топ имената в жанра. Сравненията между двата концерта са нерелевантни 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари