SantaCloud Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 7 минути, -A. каза: 7 милиона гледания утре за този сингъл! Обърна числата. 7.1 млн . сигурно имаше предвид, ала 1.7млн да прескочи ще е подарък за счети. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Честит празник, българи, с най-българската песен. Тъндър 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tommy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 (редактирано) преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Къде я критикуват? 95% от коментарите за нея са положителни. В най-четеният БГ форум БГ Мама 😄 Майка ми чете там и понеже аз по принцип харесвам Емануела ми показа как коментират в темата там за предаването: Just a moment... BG-MAM.MA Редактирано Март 3 от Tommy Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Не знаех че Василка е толкова популярна в Китай💀 (null) https://www.facebook.com/share/v/u2WeToyGm9qejtah/?mibextid=WC7FNe Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 7 минути, Tommy каза: В най-четеният БГ форум БГ Мама 😄 Майка ми чете там и понеже аз по принцип харесвам Емануела ми показа как коментират в темата там за предаването: Just a moment... BG-MAM.MA БГ Мама са по-токсични и от Фейсбук. Реално всички искат някакви диви танци и мятане, но за 4 дена тренировки се вижда че няма как да научат цели нови стилове. Дара която е с най-голям танцов опит се пусна на по-бърз танц и на няколко места обърка стъпките и ритъма. Забелязах че Емануела се фокусира точно върху стъпките и може би затова изглежда по-съсредоточена. Но пък ако правеше някакви физиономии и си размяташе гъза щяха да кажат “ето я дивата селянка чалгарка, само се лигави”. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 5 минути, xroflx9 каза: Не знаех че Василка е толкова популярна в Китай💀 (null) https://www.facebook.com/share/v/u2WeToyGm9qejtah/?mibextid=WC7FNe Защо тази кукумявка вдясно е навсякъде хахах.... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: БГ Мама са по-токсични и от Фейсбук. Реално всички искат някакви диви танци и мятане, но за 4 дена тренировки се вижда че няма как да научат цели нови стилове. Дара която е с най-голям танцов опит се пусна на по-бърз танц и на няколко места обърка стъпките и ритъма. Забелязах че Емануела се фокусира точно върху стъпките и може би затова изглежда по-съсредоточена. Но пък ако правеше някакви физиономии и си размяташе гъза щяха да кажат “ето я дивата селянка чалгарка, само се лигави”. Бгмама са критични, но почти винаги са точни. И аз останах с това впечатление, че Ема не си дава много зор. Там да направи каквото е нужно и да минава. Това от първия лайф. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Десислава как смее? Хит Райна 👉👉👉 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Току що, meleto каза: Бгмама са критични, но почти винаги са точни. И аз останах с това впечатление, че Ема не си дава много зор. Там да направи каквото е нужно и да минава. Това от първия лайф. Ами постоянно споделя клипове на стори с танцуване, тренировки - според мен е точно от участниците които са по-мотивирани. Но както казах мисля че изглежда скована защо внимава прекалено много да не обърка стъпките. Не се е отпуснала все още. Ако не си даваше зор нямаше изобщо да запомни цяла хореография. БТВ е трябвало да направят шоуто с половин участници и през седмица, за да имат повече време за подготовка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 1 час , fengergana каза: Десислава как смее? Хит Райна 👉👉👉 Да видим дали самодива(чка)та ще има топки да скочи срещу Фатме. Или само се ежи на неизвестни. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Мария слага край на третия си брак: Не съм от момичета, които си мълчат и търпят безкрайно в името на материални неща | Signal.bg SIGNAL.BG Мария е една от най-известните попфолк певици и през всички години на своята шеметна музикална кариера не оставя никого равнодушен към себе си. Обожавана и 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 1 час, DarkChild каза: Да видим дали самодива(чка)та ще има топки да скочи срещу Фатме. Или само се ежи на неизвестни. На Фатме пък кое и е известното, кака? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 1 час, DevilWish каза: Мария слага край на третия си брак: Не съм от момичета, които си мълчат и търпят безкрайно в името на материални неща | Signal.bg SIGNAL.BG Мария е една от най-известните попфолк певици и през всички години на своята шеметна музикална кариера не оставя никого равнодушен към себе си. Обожавана и Разбира се че не е от момичетата. Най-малкото на нейните години отдавна не е момиче. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Честит Рожден ден на българското богатство - Фикрет Тунчер Али! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 1 час, GSA каза: На Фатме пък кое и е известното, кака? Питай Силвия. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 1 час, GSA каза: На Фатме пък кое и е известното, кака? преди 2 минути, DarkChild каза: Питай Силвия. По какъв начин съзблазнява дядо си и как си мушка тампони пред цял оркестър? А, и как роди от внук си?! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Емануела пък е супер добрата танцьорка, в тоя клип танцува по-добре от Илиана Раева и Нешка Робева, взети заедно: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза: Емануела пък е супер добрата танцьорка, в тоя клип танцува по-добре от Илиана Раева и Нешка Робева, взети заедно: Така е като сравняваш със 70 годишни баби 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: По какъв начин съзблазнява дядо си и как си мушка тампони пред цял оркестър? А, и как роди от внук си?! Завиждаш ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 14 минути, DarkChild каза: Завиждаш ли? То за завиждане ли е от женена за три деця да е баба на 4? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 37 минути, DarkChild каза: Завиждаш ли? Аз съм 26 годишна мръвка, тя мирише на прокиш и разложена плът, за какво да завиждам?! Капиш!!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 6 часа , xroflx9 каза: Не знаех че Василка е толкова популярна в Китай💀 (null) https://www.facebook.com/share/v/u2WeToyGm9qejtah/?mibextid=WC7FNe Наистина ли сега разбираш? "Хоп" е култ хит там. Мисля че имаше 20-30 млн. гледания в техните платформи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Не знам дали и хиляда човека има 🇧🇬 Фолк Звездата Луна изпя Химна на България 🇧🇬 на 1.03 в зала Арена... WWW.FACEBOOK.COM 🇧🇬 Фолк Звездата Луна изпя Химна на България 🇧🇬 на 1.03 в зала Арена София. Над 11 000 души пяха и се веселиха със Луна 🔥❤️🔥. Звездата бе... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 36 минути, DarkChild каза: Не знам дали и хиляда човека има 🇧🇬 Фолк Звездата Луна изпя Химна на България 🇧🇬 на 1.03 в зала Арена... WWW.FACEBOOK.COM 🇧🇬 Фолк Звездата Луна изпя Химна на България 🇧🇬 на 1.03 в зала Арена София. Над 11 000 души пяха и се веселиха със Луна 🔥❤️🔥. Звездата бе... Смятай колко зле е било щом никой не се хвали в социалните си мрежи. Особено надувката Кали. Няма клипове, нищо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 7 часа , fengergana каза: Десислава как смее? Хит Райна 👉👉👉 Xum PaūHa преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Честит Рожден ден на българското богатство - Фикрет Тунчер Али! u Junona 😘 ucmuHcku BG npuMepu! 4ecmum npa3Huk 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари