Emanuela.Carey Публикувано на Март 5 Report Share Публикувано на Март 5 Музика: Triantafillos Текст: Evi Droutsa Аранжимент: Konstantinos Pantzis Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 5 Author Report Share Публикувано Март 5 Хубава песен, но хит не вярвам да стане - особено в канала на Ариа. Трябваше да го качат в канала на лейбъла му поне в Гърция да се забележи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Става за слушане но аз лично повече харесвам първата и оригиналана версияна тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Чух оригинала, но нашата версия ми харесва повече. Иначе това щеше да е хит ако беше излязло преди 20 години, не и сега. Просто звучи много ретро, но липсват такива песни. Въпреки, че няма да стане хит, Ариа имаше нужда от нещо такова, по-различно е за нея. Много ми допада нейното изпяване. Да не кажа даже, че по-добре не е звучала 😮 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Флоп. Тази откога няма хит? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 45 минути, BaGaBoNtIn каза: Флоп. Тази откога няма хит? Om 🌹 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Този път поне не реве като заклана и не се дере като мечка. Има прогрес. Мисля, че ще е популярна песен, айде не хит, ама заради името на този... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ехее, кукумяу се сетила да почне да прави свестни песни. Харесва ми музиката и изпълнението на гръка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 5 часа , BaGaBoNtIn каза: Флоп. Тази откога няма хит? Откакто се е родила. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Не е никак зле, повече такива песни трябват! Ако може и да са оригинални де, не кавъри. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 В песента изобщо не пее Ариа, а една Сандра, Ариа плаща на тази да записва вместо нея, че иначе е зле положението. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.