asylum Публикувано на Март 7 Report Share Публикувано на Март 7 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Екстра ! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Безсмислено. Защо не направи нещо като 9тият елемент, а пилее пари и усилия в някакви бабешки песни. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Това нестава... не...💩🙈 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Уникално, виртуозно, майсторско направено. И тия мандали отзад ме хипнотизираха и слушайки гениалната композиция изпаднах в транс просто, доходи ми се и на мен в механата. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 преди 10 минути, pacho каза: Уникално, виртуозно, майсторско направено. И тия мандали отзад ме хипнотизираха и слушайки гениалната композиция изпаднах в транс просто, доходи ми се и на мен в механата. Cmo npo mponHa xopo c/\eg 4:00! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 15 минути, asylum каза: Cmo npo mponHa xopo c/\eg 4:00! В интерес на истината тази част точно много ми хареса. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 2 часа , meleto каза: Безсмислено. Защо не направи нещо като 9тият елемент, а пилее пари и усилия в някакви бабешки песни. За още нещо като 9 елемент трябва да продаде пак някой апартамент, недей... Там наистина много е вложено, без майтап. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 преди 10 минути, pacho каза: В интерес на истината тази част точно много ми хареса. u MeH ma3u 4acm Haū Me kefu, nyckaM cu maM gupekmHo 🎉 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 3 часа , adorable каза: За още нещо като 9 елемент трябва да продаде пак някой апартамент, недей... Там наистина много е вложено, без майтап. Не винаги. Ако има идеи и намери някой прохождащ композитор или самата тя направи музиката - не знам дали е грамотна за такова нещо. Дето се вика може да гръмне и с лирик видеа. Нужна е концепция. преди 3 часа , asylum каза: u MeH ma3u 4acm Haū Me kefu, nyckaM cu maM gupekmHo 🎉 А на мен ми прилича на Ивана като върти пръстите хахахха 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 преди 5 минути, meleto каза: Не винаги. Ако има идеи и намери някой прохождащ композитор или самата тя направи музиката - не знам дали е грамотна за такова нещо. Дето се вика може да гръмне и с лирик видеа. Нужна е концепция. А на мен ми прилича на Ивана като върти пръстите хахахха Mu 4acm om necHume B E/\eMeHma ca cu HeūHu. necHume B 1-Bume a/\byMu… Tq ako He e GpaMomHa, He 3HaM koq e Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Току що, asylum каза: Mu 4acm om necHume B E/\eMeHma ca cu HeūHu. necHume B 1-Bume a/\byMu… Tq ako He e GpaMomHa, He 3HaM koq e Срамотна е хахах Ми тогава как да я оправдая, че пуска чек*и според Ваня Калудова и имитира движенията на Ваня Калудова? Айде, малко по-сериозно, Нино! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Оп-Са! Върнах се в 98ма! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 10 Author Report Share Публикувано Март 10 @meleto Tyū e cecmpa Ha HuHa! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Ужас! Тази жена си остана много назад във времето и това си е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.