asylum Публикувано на Март 7 Report Share Публикувано на Март 7 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 преди 10 минути, stereoto_ каза: Не. C/\eg Ekcmpa HuHa u BaHq Be/\ukoBa HE!!! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Много са им. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Какво й става на Камелия? Откога не е имала слушаема песен.. Отврат е в комбинация с Крум… Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не е лоша песен, просто е МНОГО скучна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 16 минути, asylum каза: C/\eg Ekcmpa HuHa u BaHq Be/\ukoBa HE!!! На Екстра ми харесва, ама Ваня се изложи този път 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 На мен пък ми харесва. Но трябваше да я качат в канала на Камелия. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 С тази песен удариха дъното мега скучен вайп...🙈 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Мога да кажа само едно положително нещо за песента за Камелия и едно за Крум! Първото е, че е по-силна от дуета със Супер Саш стократно, онова е най-слабата песен на Камелия изобщо. Второто е, че това е най-слушаемата песен на Крум поне от 10 години насам и само с нея вероятно ще си остане. Иначе песента типично за Крум е супер скучна. Дуета на Камелия с Робов беше по-силен и ми се иска да я видя в дует с жена! Надявам се да е по-активна вече и да пуска повече самостоятелни песни. Последната песен която ми стана любима беше "Двама непознати", но след нея всички ми бледнеят. Сигурен съм, че тепърва ще пуска още добри песни, докато за Крум очаквам това да е най-добрата, просто заради участието на Камелия. Да не се ласкае за това... Че самостоятелен хит не е видял след "Майната ти", 2008 година и от дуета с Емануела - това са 15 години. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 43 минути, DevilWish каза: Мога да кажа само едно положително нещо за песента за Камелия и едно за Крум! Първото е, че е по-силна от дуета със Супер Саш стократно, онова е най-слабата песен на Камелия изобщо. Второто е, че това е най-слушаемата песен на Крум поне от 10 години насам и само с нея вероятно ще си остане. Иначе песента типично за Крум е супер скучна. Дуета на Камелия с Робов беше по-силен и ми се иска да я видя в дует с жена! Надявам се да е по-активна вече и да пуска повече самостоятелни песни. Последната песен която ми стана любима беше "Двама непознати", но след нея всички ми бледнеят. Сигурен съм, че тепърва ще пуска още добри песни, докато за Крум очаквам това да е най-добрата, просто заради участието на Камелия. Да не се ласкае за това... Че самостоятелен хит не е видял след "Майната ти", 2008 година и от дуета с Емануела - това са 15 години. Що бе това е топ. "ти си мръсна, аз съм червей" (знам, че в оригинал е "черен", но аз и до днес чувам "червей") 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не знам на Камелия толкова ли няма кой да и напише хубав текст?! 10 години ще станат от както не е в Пайнер и от тогава има 2 или 3 слушаеми песни. По-добре да няма нова песен от колкото такива бози. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 преди 3 минути, meleto каза: Що бе това е топ. "ти си мръсна, аз съм червей" (знам, че в оригинал е "черен", но аз и до днес чувам "червей") C AHe/\uq My ce no/\y4u 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 5 минути, fearless` каза: Не знам на Камелия толкова ли няма кой да и напише хубав текст?! 10 години ще станат от както не е в Пайнер и от тогава има 2 или 3 слушаеми песни. По-добре да няма нова песен от колкото такива бози. Не й се дават пари. Тя затова залага на Крум. Че даже е платил за репортаж в На Кафе. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 6 минути, meleto каза: Що бе това е топ. "ти си мръсна, аз съм червей" (знам, че в оригинал е "черен", но аз и до днес чувам "червей") Не знам, по мое мнение тотален голям хит няма от самостоятелния албум "Майната ти" и дуета с Емануела, иначе там имаше някакви попадения. И песента с Анелия се хареса, но и тя вече сигурно е на повече от 10 години. Тая мисля, че е от 2014-та? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Току що, DevilWish каза: Не знам, по мое мнение тотален голям хит няма от самостоятелния албум "Майната ти" и дуета с Емануела, иначе там имаше някакви попадения. И песента с Анелия се хареса, но и тя вече сигурно е на повече от 10 години. Тая мисля, че е от 2014-та? Така пише в заглавието. Кога минаха 10 години? Крум иззобщо го няма на картата. Не знам защо се мъчи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 2 минути, meleto каза: Така пише в заглавието. Кога минаха 10 години? Крум иззобщо го няма на картата. Не знам защо се мъчи. От тогава е, има я в компилацията Пайнер Хит Сезони Есен 2014. И аз се чудя защо се мъчи още..... Като поп биваше, после когато направи дебютния албум също, но след като влезе в Пайнер и след първата му песен там Отровна, всичко друго беше слабо. Не знам как се е молил на Камелия за тоя дует..... Обаче пък Емануела, Анелия..... сега и Камелия.... Пу, пу, дано не прибегне и до Преслава, че като се сетя за Торино и Пашата.... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Като за без очаквания (даже по-скоро с очаквания за пълна боза) това става. Всичко си е типично Крум, личи си, че Камелия се е навила за да има там някаква песен през тази година. Сигурно ще чака пак така някой да я покани на авант, за да чуем нещо ново от нея. Да се напъне поне да си уреди правата на ретрото и да си го качи в канала, пък после може и нищо да не пуска. Вижда се, че не ѝ се занимава вече. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Последната слушаема песен на Крум, и тя всъщност е брутално яка песен, е тази: Камелия вече много евтинджос го кара, хем не й се влага, хем не си избира силни песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Трябва малко тяга. Камелия може много повече. Нищо против Крум, но не са ми нещо особено хомогенни двамата. С Робов си паснаха повече. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Ако беше без КрумКА щеше да е по-добре. Звука нещо звучи адски гадно компресиран. Не е лоша песента иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Напълно очакван флоп. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 6 часа , FolkEmpire каза: Ако беше без КрумКА щеше да е по-добре. Звука нещо звучи адски гадно компресиран. Не е лоша песента иначе. Без Крумка изобщо нямаше да има такава песен, което определно щеше да е 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Мудна и скучна песен, не мога и да я чуя докрай. Слабо за Камелия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 От 7.03.2024 г. от 18:36, DevilWish каза: От тогава е, има я в компилацията Пайнер Хит Сезони Есен 2014. И аз се чудя защо се мъчи още..... Като поп биваше, после когато направи дебютния албум също, но след като влезе в Пайнер и след първата му песен там Отровна, всичко друго беше слабо. Не знам как се е молил на Камелия за тоя дует..... Обаче пък Емануела, Анелия..... сега и Камелия.... Пу, пу, дано не прибегне и до Преслава, че като се сетя за Торино и Пашата.... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.