Ergeni Публикувано на Март 7 Report Share Публикувано на Март 7 В този текст чувам: "ти си мръсна, аз съм ЧЕРВЕЙ" /черен/ Надявам се схващате идеята на темата. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 В този текст пък чувам: "НО ШПА за девойките сладките" Оригинал: "А пък девойките сладките" 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Галин пее: "но и куклите омръзват и превръщат се в парцали" Но смятам, че текстът е сгрешен. Много по-натурално от устата на Галин би било: "но и куклите омръзват и превръщат се в пед*ли" 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Честита Тема! Това ми е любимо! Веднага давам първото и най-запомнящото се, за което цял форум говореше, но и мои приятели чуваха: По сладките ми устни НА КУР ще горчи! Оригинал: По сладките ми устни на вкус ще горчи. (но факт, че се чува кур) 1 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Тук е пълно с недоразумения: "Прави ти нокаут", а звучи "Прави чи нокут", на някои моменти са го превели "Прави чинийка от бог се излиза чиста". Аз бих добавил "Прави чик*йка от бог..." Тя пее: "Шах е, шах е тоя дето я отписа", аз чувам "Шах е шах е, виж каква е птица", понякога: "Шах е, шах е,прави се на умряла птица" и "шах е, шах е, той е/като недояла птица" Понякога мисля, че ако бяха пели както го чувам, щеше да е далеч по-добро. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Рени пее "Не можеш ти без мен, на любовта си в плен", а се чува "Не можеш ти без мен, на любовта си ФЕН"! Само Звезде Гранда са й в главата! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Туп-туп-туп - БУРГИЯ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Без мене ти сам, сам, сам се зачука и ТЕ ЕБЕ Алкохолната мъка! (вместо и те яде алкохолната мъка) 1 1 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 "Върнах ти го, сауна е снощи", а то е всъщност "върнах ти го, за оная снощи" Преди време го бях засякъл като коментар във Фейсбук и от тогава започнах и аз да чувам "сауна". 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 "към анусите нямам интерес". Аналофобите ще избухват на тази фраза. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 7 Author Report Share Публикувано Април 7 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: "към анусите нямам интерес". Аналофобите ще избухват на тази фраза. Аз така и не разбирам какво пее "към..." но си пасва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 1 час, meleto каза: Аз така и не разбирам какво пее "към..." но си пасва "към лъжците нямам интерес", но никъде не се чува изговарянето на л-то и ж-то. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 "Мила моя симпатична си ми, ще те черпя пури" "Ти си пор!" ".. и г*за ще гори, а ти гаси" 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 "Да я видя сега аматьорка, ми е твърде познато до болка" "Да не съм за това, с най-добрия съм била" 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: "Да я видя сега аматьорка, ми е твърде познато до болка" "Да не съм за това, с най-добрия съм била" Вчера в ТикТок ми излезе някой който го чува като "Да не съм светофар, с най-добрия съм била" 💀 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 “Пак свърши в мене”,а всъщност е “но пак стоиш си в мене” 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Много време си мислех че тук пее: ”Не е честно как воайорстваш, не че имам нещо напротив” 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 От 7.04.2024 г. от 15:02, Andrew Cunanan. каза: "към анусите нямам интерес". Аналофобите ще избухват на тази фраза. Аз си го пея като “към мусните нямам интерес” като мусене 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 "Но имаш щори, имаш щори.." 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 "ЦЪРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР-ПЪРРРРРРРРРРРРРРРТИИИИИШ" 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Напред напред и пак така леле бели нощи ей и тортата 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 В тебе всичко мамка му е Боб, боб, боб, боб! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Spoiler ЛАЙНАТА ЩЕ ИЗЛИЖА АААЗ! ЩЕ ПРЪЦКАМ И ПОПРЪДВАМ ДОКАТ ЯДЕШ ТИ... БАЦИЛИТЕ ЩЕ УНИЩОЖА! ЩЕ ТЕ НАКАРАМ ДА МИ ДРИСКАШ НА ЛИЦЕТООО... - АЗИС ЛАЙНАТА ЩЕ РАЗМАЖА АААз... Понеже няма тема за пародии на текстове преди 4 часа , DevilWish каза: В тебе всичко мамка му е Боб, боб, боб, боб! Дроб, дроб, дроб, сърмиии, боб, боб, боб, създърмаа, дроб, дроб, дроб. ЛУКАААНКААА! От 7.03.2024 г. от 18:28, meleto каза: Галин пее: "но и куклите омръзват и превръщат се в парцали" Но смятам, че текстът е сгрешен. Много по-натурално от устата на Галин би било: "но и куклите омръзват и превръщат се в пед*ли" Или в Дилдони преди 6 часа , DevilWish каза: "ЦЪРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР-ПЪРРРРРРРРРРРРРРРТИИИИИШ" ПЪЪРРРРРРР ПЪРДИ ЯКО ЯКО ПЪРДИ, ПЪР ПЪР ПЪРДИ ДА ЗАСМЪРДИ От 7.03.2024 г. от 19:45, meleto каза: Тук е пълно с недоразумения: "Прави ти нокаут", а звучи "Прави чи нокут", на някои моменти са го превели "Прави чинийка от бог се излиза чиста". Аз бих добавил "Прави чик*йка от бог..." Тя пее: "Шах е, шах е тоя дето я отписа", аз чувам "Шах е шах е, виж каква е птица", понякога: "Шах е, шах е,прави се на умряла птица" и "шах е, шах е, той е/като недояла птица" Понякога мисля, че ако бяха пели както го чувам, щеше да е далеч по-добро. П*ТКАТА ЛЪСКАШ Я НАЛИ, ЯКО СКУЪРТВА НА ТЕЛЕФОНА ТИ! КОФТИ ЧЕП ИЗВАДИ ТИ, НЯМА ВКАРВАНЕ В ХРАЛУПАТА МИ, ИХ..! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 От 18.04.2024 г. от 11:15, Fast каза: "Но имаш щори, имаш щори.." Поправка 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 От 17.04.2024 г. от 23:07, Fast каза: "Мила моя симпатична си ми, ще те черпя пури" "Ти си пор!" ".. и г*за ще гори, а ти гаси" Да те видя с една контрольорка, ми е тръдне познато до болка! От 18.04.2024 г. от 3:14, xroflx9 каза: “Пак свърши в мене”,а всъщност е “но пак стоиш си в мене” Пет куреца самооо, хвърлят семето си по мен, аз пък искам още от менн, да излижа този гаменн.. КаАаато тръгнах к*рвоо в чужбинаа, чешки сълзи ти пролива. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.