DevilWish Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 На гръцката част - "Ох, бе, ГЪСЕНИЦЕ" 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Азис: "Каааали, кой козите ти ще гали?" "Но поне веднъж с уста направи ми най-любимото ми, заешко е." Константин: "ПИЯВИЦАААА!" 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Дай ми да пишам дай ми 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 0:55 "Ял си цвете за мирисане" 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 54 минути, Emanuela.Carey каза: 0:55 "Ял си цвете за мирисане" А ти ме бършиш в чуждите лайнаааа аааа ааа.. Бил си цербер за изтискване. Пак миришеш ми на чепове. От далече ти квичи, че от снощи няма корени. Бил си гумен, ти не си добре. Колко пъти бърках си в гъза, А ти ме бършиш в чуждите лайнаа. Не ти ли писна да ме калибрираш, и всеки ден фъшкии да ми сервирааш. Голямо чучело, че не си ми преебен сприиии. Кажи ми кой така те е вмирисал, да бъдеш всеки ден пръдлив и кисел. За тебе уроспия няма чуваш ли ииии?! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Една к*рва на п*тка ми гледаше. Щом приседна и позна че без теб не умея да ебея. От сърмички до лумпени, двамата сме просто наебелни. Дрискано е просто с теб да се ебем, до края с тебе да лижеем. Кажи на майка си чеп ще й давам.И по-снобар от мене никъде няма. Каквото кихаш аз ши ти го цапам. За тебе кила аз най-тъпото си давам. Ти си ми ебана от съдбата. Да си на мърмота ми жирафа.. Двама сиганина аз да имам с тебе. А ти да имаш черква от мене. И ще умрем в тъща голяма. Ще си те гледам, ще си те газя. И най-нещастна ще те гавря. Ще видиш колко ти отива фекалното ми име ти да носиш в Била. Ей к*рвице, моя к*рвице за теб е моето лайнце. Твоя татко пенкилер много ма обича. Твоя татко карамел много май обича. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 От 17.04.2024 г. от 23:07, Fast каза: "Ти си пор!" Специално гледах това. Пръснах се от смях. И аз започнах да чувам "Ти си пор" 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 1 час , meleto каза: Специално гледах това. Пръснах се от смях. И аз започнах да чувам "Ти си пор" 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Как никой не е постнал трипера 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 "..наполовина сега съм е*ана, коката свърши, утеха няма, за п*тката мииии...." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 "Е*ан съм, много е*ан съм.. Не знам дали съм г*й или п*дал съм. Ман*ал съм, голям м*нгал съм" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 "Кът мен намери ли ако-ко-ко, да ти смърди яко-ко-ко-ко, дали смърди ти на ако-ко-ко, аащо пърдиш, кажи защо?" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 "Принц Аладин ще съм аз" Как така никой не го е вписал? Това беше станало мийм по едно време. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Но ти, ти, точно ти, на всяка топ си ти /на всяка топ си тип името ти дори го цензурират с ВИП/ името ти дори го цензурират с бийп /името ти дори от цензури разби Това до ден днешен не знам как е правилно 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не ми разваляй банята-та-та-та, докарай ме до акингфория, л-айно върти ти се в главата, нека ти бъде на устата-ратата. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 "Пристигна тук с драмите ти от кокоса" 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 6 минути, Fast каза: "Пристигна тук с драмите ти от кокоса" И аз чувам абсолютно същото Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 XBap/\qx 4y6ku B boba 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 "Хапче ми трябва за онанизъм" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тази ФРЕНСКА е за онази, дето ще ме лази. Теб те взех в ръката ми и много бързо ме налази. Тази френска е нашата, нека свиква сама да се изправя, че вече е друга в леглото, красавицата люляща: 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 "Цициииии, колкото искам! П-ткиии, колкото искам!Ч Мърмооот, егати станьола! А патката ми е в кома!" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 "И когато пръдна ти става, дали ще влезе, май се съмнявам. Ч3па яко дебел е и знам, пожелавам си само едно, да ми приседне а дано!" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Няма ЕМИЛИЯ като нашата! Няма ко да спорим, наша е Цицората! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 "Да се пръска чесън" 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 "Обич или грах? За теб какво съм?" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.