FikLena Публикувано на Март 14 Report Share Публикувано на Март 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Много ми е позната тая песен? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Тоя трябва да се прексъти на Емилиана, че май отива към трансджендър... Супер гадния вокал с добра музика... Отсвира от: И малко взето от Малката беля. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Toma/\eH xum! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Този на някаква извратена версия на Филип Киркоров ли се е направил? 😂😂😂 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 От 17.03.2024 г. от 23:14, Stela каза: Този на някаква извратена версия на Филип Киркоров ли се е направил? 😂😂😂 Какъй ъвтинъй ъмътацъйй Няма по-добър от Сиромаха. Дари няма цъй цъйй.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 преди 1 час, FolkEmpire каза: Какъй ъвтинъй ъмътацъйй Няма по-добър от Сиромаха. Дари няма цъй цъйй.. Аз по тази причина казах извратена версия 😂😂😂😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Гаден мангасарски виещ гласец. Добра музика. Има вайба на Феноменален. Всякаш всеки момент ще запее: "Целуни ме, тялото боли ме" 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 преди 3 часа , FolkEmpire каза: Гаден мангасарски виещ гласец. Добра музика. Има вайба на Феноменален. Всякаш всеки момент ще запее: "Целуни ме, тялото боли ме" ga, u a3 cu 3anqx “maka /\iobuMo Mu e” 😅 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.