Emanuela.Carey Публикувано на Март 20 Report Share Публикувано на Март 20 Music: Diamond Beat Production Lyrics: Diamond Beat Production Arrangement, Mix & Master: Diamond Beat Production Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 По-скучна и тъпа песен тази година не е имало. Мислех, че е 30 минути, а тя е само 3. Едно нищо. Не трябваше изобщо да я записва или да ходи да си пее поп, не е за тоя жанр явно. Остава само с Аномалия и песента с Биляниш ми харесва. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Мелодията е хубава,но не е правена за Робов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Очаквах да запее колко мифлки е опънал и с колко е спал, тоя стил нещо не му ходи на тоя тъпунгер.И Иначе хубава музика. Тоя куплет "Звънни ми..." ми бие на припева на Morandi - Angels. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Не съм я слушал, но според заглавието не е ли прекалено млад за еректилна дисфункция? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 преди 1 минута, DarkChild каза: Не съм я слушал, но според заглавието не е ли прекалено млад за еректилна дисфункция? След толкова много опънати милфки и какички явно му е спаднал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Тоз си анонсира проекта с "песента, която изпях след най-големия обрат в живота ми". Кво трябва да значи това 🤔🤷♀️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Тоя хем не става, хем не се предава. Еднакви клипове, безлични и тъпи песни. Определено ми е антипатичен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Текст-клише, музика-постна Не става. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Няма тежестта да измнесе такъв проект, да се върне на неговото си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 преди 2 часа , stereoto_ каза: Няма тежестта да измнесе такъв проект, да се върне на неговото си. Koe My e mejkomo Ha npoekma Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.