DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, GSA каза: Оригинал: Райна И "Виновен" беше гръцки кавър. Много добре й се получи тогава. Аз я обожавам. Текста все едно аз съм го писал. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 22 минути, DevilWish каза: Аз с нея никога не съм имал спор. Иначе Слави от време на време съм го виждал да пише, но последно не знам кога.... Лично с него не сме си писали или спорили за нещо, но помня повечето хора които пишехме преди. Аз едно време се имах със Слави, пишехме си редовно. След това покрай 2018-та изригна срещу мен и ме обиждаше постоянно. То не бяха обиди, клетви, даже ми беше намерил номера и ми пращаше смс-и със заплахи и обиди. Той е от хората с които най-много съм се карала в този форум. Сашо фена на Камелия е другия. 😁 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 22 минути, meleto каза: Само срещу рушвет. Моя ще го смениш и без рушвет. Нали съм модИраторка.😁🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Stela каза: Аз едно време се имах със Слави, пишехме си редовно. След това покрай 2018-та изригна срещу мен и ме обиждаше постоянно. То не бяха обиди, клетви, даже ми беше намерил номера и ми пращаше смс-и със заплахи и обиди. Той е от хората с които най-много съм се карала в този форум. Сашо фена на Камелия е другия. 😁 Чак толкова? Голям проблем трябва да е било 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Току що, Bunn каза: Чак толкова? Голям проблем трябва да е било За тогава си беше проблем. Това се случи покрай успеха на "Шефката". Те се дразнеха, че я харесваме, броим гледанията и я защитаваме. Пълна лудница. 😁 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 4 минути, Stela каза: Аз едно време се имах със Слави, пишехме си редовно. След това покрай 2018-та изригна срещу мен и ме обиждаше постоянно. То не бяха обиди, клетви, даже ми беше намерил номера и ми пращаше смс-и със заплахи и обиди. Той е от хората с които най-много съм се карала в този форум. Сашо фена на Камелия е другия. 😁 О, да сещам се и ние много се карахме на времето... И то по принцип когато е имало обиди всичко е започвало заради любимите ни певици... От темата за певици нарастваха в личностни обиди... Преди стояха така нещата, но сега мисля че всички сме го надживяли. Ако си спорим то е конкретно за самите изпълнители и песните им. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 3 минути, Stela каза: За тогава си беше проблем. Това се случи покрай успеха на "Шефката". Те се дразнеха, че я харесваме, броим гледанията и я защитаваме. Пълна лудница. 😁 Докато сега постоянно си се броят гледанията и се обсъжда. Преди основното беше концерти и класации. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 11 часа , DevilWish каза: Атакувала ЛЯТОТО. Април се пускат песни за пролетта, какво лято? http://planeta.tv/img/favicon.png Преслава атакува лятото с “Да й приседне” PLANETA.TV ТЕЛЕВИЗИЯ ПЛАНЕТА | PLANETA TV А пък и знаем, че май месец излиза дуета с Галена. Дано са снимали клип! Ще е скандално ако и двете са в една обща вана и има лесбо-сцени. Давам им идейка за нещо скандално Move и трио със Софи и Коце. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Sunlight каза: Move и трио със Софи и Коце. Ще има песен със Софи и Коцето ли? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 3 минути, DevilWish каза: Ще има песен със Софи и Коцето ли? възможно. Коце нищо не казва ама е снимал нещо. Ще видим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Току що, Sunlight каза: възможно. Коце нищо не казва ама е снимал нещо. Ще видим. Вероятност да е направил някаква самостоятелна песен? Отдавна няма? Аз даже не се сещам коя беше последната? Той и Азис имам чувството, че залагат само на дуети. Но няма да се учудя ако са направили трио, даже очаквам такова, предвид, че са близки и ще са на концерта... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Другата седмица Мара ще е: Карди Бъ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 @Stela @Balkandji1 @DevilWish koMeHmupaūme xopama Ha dancing-a, Haū-Be4e c/\eg cpegama 😅 Extra Nina Екстра Нина (@extranina_official_bulgaria_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 63 likes, 2 comments - extranina_official_bulgaria_December 23, 2023 on 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 22 минути, DevilWish каза: Докато сега постоянно си се броят гледанията и се обсъжда. Преди основното беше концерти и класации. По време на концертите имаше голяма активност тук. Гледахме по тв и пишехме тук. Обсъждаше се всяко представяне обстойно. Много емоция имаше. Липсват ми концертите, особено на наградите. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Stela каза: По време на концертите имаше голяма активност тук. Гледахме по тв и пишехме тук. Обсъждаше се всяко представяне обстойно. Много емоция имаше. Липсват ми концертите, особено на наградите. И на мен, а и мисля че тогава разбирахме наистина кое е хит благодарение на тези концерти, които ни показваха истината и реакциите на публиката. И това време в което се събирахме да чакаме нов албум, коментираме, теглим, гласуваме в класации... Незаменимо ми е... Изписвахме страници и се радвахме когато нашата певица е с най добър прием. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 6 минути, Stela каза: По време на концертите имаше голяма активност тук. Гледахме по тв и пишехме тук. Обсъждаше се всяко представяне обстойно. Много емоция имаше. Липсват ми концертите, особено на наградите. CnoMHqM cu kak koMeHmupaxMe He/\enu gBujeHuq, npuMepHo Ha CoHq HeMcka 😅 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 4 минути, asylum каза: @Stela @Balkandji1 @DevilWish koMeHmupaūme xopama Ha dancing-a, Haū-Be4e c/\eg cpegama 😅 Extra Nina Екстра Нина (@extranina_official_bulgaria_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 63 likes, 2 comments - extranina_official_bulgaria_December 23, 2023 on Много смешно танцува мъжът до Нина , а иначе виждам, че се забавляват на тоя микс... В заведение и механи всичко с изключение на баладите явно се приема добре.... Разбира се, има малко балади които са изключение. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Току що, DevilWish каза: Много смешно танцува мъжът до Нина , а иначе виждам, че се забавляват на тоя микс... В заведение и механи всичко с изключение на баладите явно се приема добре.... Разбира се, има малко балади които са изключение. ga, egHa PaūHonogobHa kaka noBejga xopo 😅 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Фен на Гюрлуту коментира изпълнение на Мара в капките. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 17 минути, DevilWish каза: Вероятност да е направил някаква самостоятелна песен? Отдавна няма? Аз даже не се сещам коя беше последната? Той и Азис имам чувството, че залагат само на дуети. Но няма да се учудя ако са направили трио, даже очаквам такова, предвид, че са близки и ще са на концерта... И аз искам много самостоятелна песен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, THE IIconic каза: Фен на Гюрлуту коментира изпълнение на Мара в капките. Какво прави моята приятелка Адриана? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Току що, Danger. каза: Какво прави моята приятелка Адриана? Твоя? По скоро на Печенко 😂😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Sunlight каза: И аз искам много самостоятелна песен. Ами да, време е да измисли нещо ново. Той и преди години пускаше много рядко песни... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Току що, THE IIconic каза: Твоя? По скоро на Печенко 😂😂 Ааа, и моя си беше. Беше ме кълняла през 2016-та яко 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Имаме нужда от такава песен наистина Адриана Форца Биолчев Презентс 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари