DevilWish Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 @PewPow преди 2 часа Десита изглежда по-различно, какво й се е случило ?? @DesitaOriginal преди 2 часа Явно не следиш поп-фолк музиката, за да мислиш така. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, Lelqtian каза: И разбира се мегахита инспирирал Гюрулту Mupa ú omM1cmu c 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 @Balkandji1 мнение за бабушка? освен, че може да гони гаргите с визията си 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Никога няма да разбера тая мода да си правят зъбите по-бели от фаянса в банята. Отвратително. И преди да ме нападнете, да, моите зъби са жълти! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 41 минути, DevilWish каза: @PewPow преди 2 часа Десита изглежда по-различно, какво й се е случило ?? @DesitaOriginal преди 2 часа Явно не следиш поп-фолк музиката, за да мислиш така. Shut the fuck up, you fat-ass bitch! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 AndrewCunanan, форумът не ми позволява да напиша мнението си за Малина, някакъв бъг има, много досадно, пробвах над 5 пъти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Току що, Balkandji1 каза: AndrewCunanan, форумът не ми позволява да напиша мнението си за Малина, някакъв бъг има, много досадно, пробвах над 5 пъти. а да ми го пратиш на ЛС? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: а да ми го пратиш на ЛС? И това не ми позволи! Аман от цензура! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, Balkandji1 каза: И това не ми позволи! Аман от цензура! И на мен одеве ми цензурира мнението за Ла й на и не ми даде да го изтипосам в оригиналния му вид. Мелето нарочно го е направил така, не е бъг. Иначе Малина е дърт пергиш, мирищеш на гроб, но поне ме радва. Има яки песни и сега прилича повече на човек от наборките си. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ние с @Balkandji1 като пратим килъри на @meleto задето се еб ава с нас с тея рестрикции 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза: Никога няма да разбера тая мода да си правят зъбите по-бели от фаянса в банята. Отвратително. И преди да ме нападнете, да, моите зъби са жълти! Жълти, едва ли са точно жълти. Зъбите на хората по принцип са бели с отенък на светложълто. Като са най-бели в юношеските години, ако юношата ги мие редовно. След 25-27 вече на никой човек натурално не са му толкова бели, колкото около 17-18. Иначе известните личности прекаляват с тези фасети и излишно избелване. По-скоро приковава вниманието и дразни, отколкото да е привлекателно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: И на мен одеве ми цензурира мнението за Ла й на и не ми даде да го изтипосам в оригиналния му вид. Мелето нарочно го е направил така, не е бъг. Иначе Малина е дърт пергиш, мирищеш на гроб, но поне ме радва. Има яки песни и сега прилича повече на човек от наборките си. На Райние много правилно е сложил цензура, колкото по-малко внимание се обръща на истеричката, толкова по-добре. Явно бъга с Барби е оправен, но този с кавичките още си стои ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Жълти, едва ли са точно жълти. Зъбите на хората по принцип са бели с отенък на светложълто. Като са най-бели в юношеските години, ако юношата ги мие редовно. След 25-27 вече на никой човек натурално не са му толкова бели, колкото около 17-18. Иначе известните личности прекаляват с тези фасети и излишно избелване. По-скоро приковава вниманието и дразни, отколкото да е привлекателно. в този клип са им много по-яки зъбите отсега. За Галош мисля, че има поне 40-50 зъба в устата си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Продължаваме с Мира 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: в този клип са им много по-яки зъбите отсега. За Галош мисля, че има поне 40-50 зъба в устата си. Не ти ли се струва, че Андреа изпитва известен дискомфорт в този проект? Забележи в началото чупките на Галена, енергията й и тази на Андреа. Андреа е на второ място в този проект, Смядовската си е пуснала магията и другата се чувства подтисната. По-късно се развихри и скандала им, в който Андреа пръскаше завист, че Галена е дистигнала ново ниво, а Дора пълнее вкъщи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 5 минути, Lelqtian каза: Продължаваме с Мира Моля полюциите с дъх на Мира тази седмицата да бъдат ограничени от @meleto Да сложи рестрикции във форума за публикуване на контент, свързан със зайкинята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 19 минути, Balkandji1 каза: AndrewCunanan, форумът не ми позволява да напиша мнението си за Малина, някакъв бъг има, много досадно, пробвах над 5 пъти. u Ha MeH Mu ce e c/\y4Ba/\o. HanpaBu screenshot, npegu ga npamu6, u Go u3n/\eckaū noc/\e kam cHuMka 🤣 преди 16 минути, Balkandji1 каза: И това не ми позволи! Аман от цензура! A, cmopu/\ cu Go Be4e! EBa/\a 🤣 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Моля полюциите с дъх на Мира тази седмицата да бъдат ограничени от @meleto Да сложи рестрикции във форума за публикуване на контент, свързан със зайкинята. Mira Month e. u3mpaū o6me 2 gHu 😘 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 @Balkandji1 Ha mu Ma/\q live Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 15 минути, Balkandji1 каза: Не ти ли се струва, че Андреа изпитва известен дискомфорт в този проект? Забележи в началото чупките на Галена, енергията й и тази на Андреа. Андреа е на второ място в този проект, Смядовската си е пуснала магията и другата се чувства подтисната. По-късно се развихри и скандала им, в който Андреа пръскаше завист, че Галена е дистигнала ново ниво, а Дора пълнее вкъщи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: 4e mq AHgpa HanpaBu xumoBeme cu c/\eg moq gyem 😳 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 28 минути, asylum каза: @Balkandji1 Ha mu Ma/\q live Щом се справя така, защо не пя на живо на големите концерти, а направи име на плейбек певица? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 12 минути, asylum каза: 4e mq AHgpa HanpaBu xumoBeme cu c/\eg moq gyem 😳 i dont know her #TEAMTSUSTI Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 4 минути, Balkandji1 каза: Щом се справя така, защо не пя на живо на големите концерти, а направи име на плейбек певица? Ивана и Глория й наложиха вето, за да не излезе истината на яве, че Мала ги надпява и без да си отваря устата и без дори да пее. 😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари