Fast Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Дебора се скарала с Галин за това че използвал името ѝ за гледания. Така и предполагах. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 4 часа , meleto каза: Галена на Живо | By МеринджейFacebook WWW.FACEBOOK.COM Галена на Живо Това е направо скандално. Фалшиво пеене, абсурдно поведение. Вижда се колко й е досадно, но отиграва, за да е интересно на публиката. Наистина жалка картинка. Да не говорим за жабешката уста и бръчките около устата. Не е ли на около 40? Защо се е обезобразила така. Мислех, че в капките е било от светлината... или от отслабването. И Преслава е потресаваща, но при нея май е само от слаботията. Галена беше отличен артист - с имиджа на работохоличка, със здраво семейство, със скъпи клипове и хитови песни, но която не лежи на парите на мъжа си, ами ги инвестира и умножава. Всичките й интервенции бяха топ и в дадени моменти 2013-2015 беше направена като кукла. Това в момента вече е жалко и факта, че удря все по-често на камъни като продукция, че гласа й е тотално амортизиран и че долната част на лицето й е 1.5x на горната мен биха ме навели на мисълта за почивка. Не всеки може да е Преслава и след две десетилетия по дискотеките и едно десетилетие глад и бело все пак да пази глас. В крайна сметка Ивана и Азис ще излязат най-хитри. Не съм изненадан. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 11 минути, Fast каза: Така и предполагах. Отговора на Галин: ми аз какво да направя, не е подсъдимо 💀💀💀 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 @Gerganafen❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Какви почивки? Започва летния сезон и участията ще стават повече от дните в месеца. Ще видим дали Преслава поне месец преди концерта ще забави темпото. Мен лично ме съмнява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 @Gerganafen Любимката ми 😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Всяка си намери някой, аз не намерих, не. Мислите ми са във черно - като моето кафе. Пия го нетърпеливо, ето дъното дойде. Чашата обръщам - нека бъдещето назове. И фигури две кафето показа - на мъж и жена.. Навярно е лъжа, къде ми е мъжа? Седя си сама на празната маса, но в миг дочувам глас "Да седна ли до вас?" Поздрав за всички които се чудят къде им е мъжа или жената! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Това е по-голям ХИТ от “Балканското” и “Мълчете си” взети заедно. Общо 8.5М… Преслава я бива да прави такива видеа, повече да качва😁 Preslava (@preslava_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 19K likes, 314 comments - preslava_official on March 2, 2024: "Я марш при онези…😂😅😂 @ivkabeibe @mateo.mitko #preslava #fun". 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 8 часа , meleto каза: Галена на Живо | By МеринджейFacebook WWW.FACEBOOK.COM Галена на Живо Това е направо скандално. Фалшиво пеене, абсурдно поведение. Вижда се колко й е досадно, но отиграва, за да е интересно на публиката. Наистина жалка картинка. Да не говорим за жабешката уста и бръчките около устата. Не е ли на около 40? Защо се е обезобразила така. Мислех, че в капките е било от светлината... или от отслабването. И Преслава е потресаваща, но при нея май е само от слаботията. Недей да преучеличаваш. Какви бръчки около устата те гонят? Галена е снимана от далеч и такова нещо не се вижда. Нали прави гримаси, усмихва се, движи си устата, как без мимически бръчки? Поведението й не е абсурдно, а съвсем нормално за нощен клуб, в който е поканена да пее. Пеенето е зле, но това отдавна не е изненада за никого, а на други места пеенето е добре. Бързо й става гласът дрезгав. И в тяло, и в лице на това клипче изглежда добре. Не ме разбирайте погрешно, един от видните й критици съм, но мнението на meleto e силно преувеличение и изблик на омразата му към Галена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 3 часа , Thecranfan каза: Галена беше отличен артист - с имиджа на работохоличка, със здраво семейство, със скъпи клипове и хитови песни, но която не лежи на парите на мъжа си, ами ги инвестира и умножава. Всичките й интервенции бяха топ и в дадени моменти 2013-2015 беше направена като кукла. Това в момента вече е жалко и факта, че удря все по-често на камъни като продукция, че гласа й е тотално амортизиран и че долната част на лицето й е 1.5x на горната мен биха ме навели на мисълта за почивка. Не всеки може да е Преслава и след две десетилетия по дискотеките и едно десетилетие глад и бело все пак да пази глас. В крайна сметка Ивана и Азис ще излязат най-хитри. Не съм изненадан. Може да прозвучи парадоксално но работохолизма й е най-токсичното й качество, защото както пролича от онези награди е от този тип хора, които мислят, щом работят и влагат автоматично им се полагат позитивни резенции и успехи. С други думи, усилието идва на преден план, а субстанцията (какво представляват тези проекти в действителност) остава без значение. Например почти никой не обръща внимание на творческия й запек в момента, с това непрекъснато бълване на балади. Мислите ли че с албума ще се поразчупи отново? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Отговора на Галин: ми аз какво да направя, не е подсъдимо 💀💀💀 Той си има вече едно входирано досъдебно производство, не му е необходимо ново в момента. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 11 минути, Fast каза: Може да прозвучи парадоксално но работохолизма й е най-токсичното й качество, защото както пролича от онези награди е от този тип хора, които мислят, щом работят и влагат автоматично им се полагат позитивни резенции и успехи. С други думи, усилието идва на преден план, а субстанцията (какво представляват тези проекти в действителност) остава без значение. Например почти никой не обръща внимание на творческия й запек в момента, с това непрекъснато бълване на балади. Мислите ли че с албума ще се поразчупи отново? Абе я стига глупости. "От онези награди проличало"... Не може да си номер 1 в държавата от години, постоянно да изкарваш най-големите хитове, да си лидера на жанра и да се подиграват с теб, удостоявайки за n-ти пореден път с най-голямата награда по-симпатичната на шефа. Галена трябваше да даде знак, че има несправедливости, ясни и на цялата гилдия, не отивайки на въпросните награди. Колко години да търпи да е подтискана и омаловажавана при положение, че е реалния номер 1? Галена износи попфолка на гърба си в последните 10 години. Най-запомнящото се име, с най-въздействащи проекти и най-много на брой хитове. Няма как да не се обидиш, когато от години влагаш милиони в работата си, тя доказано е най-успешната и харесвана, а дават призовете на друг. Галена е зациклила, но това е валидно за всички изпълнители. Еднообразието и бълването докараха масово изчерпване на всички. Нима Преслава не е зациклила. Добре, че случи на "Улицата", за да изкара голям хит, но това и при Галена се случва всяка година. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Джордан си е пипал носа 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Джордан си е пипал носа Не и той за бога... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 26 минути, Balkandji1 каза: Поведението й не е абсурдно, а съвсем нормално за нощен клуб, в който е поканена да пее. Това е от изпълнението ѝ в Арена София на някакъв световен технологичен семинар/сбор. Мисля че организаторите обаче са подбрали по-балкански фолк песни (например Сен Тропе, което не вярвам Галена сама да е решила да изпълни там). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 15 часа , xroflx9 каза: Не може да й се отрече на македонската истеричка,че само топ лъвчета я блъскат. Евала,друга нейна колежка не може да се похвали с нещо подобно. Може и тя да ги блъска, на Валери да му е харесало и за това замина жиголо за Дубай 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 10 часа , meleto каза: Тук Деса имитира стайлинга на Вики Георгиева от Евровизия. Не я е срам. Ма Вики нямаше вид на пенсионирана тираджийка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 20 часа , -A. каза: @Andrew Cunanan., признай, че омразата ти към Райна идва от факта, че и завиждаш задето е спала с Константин и Валери Тюлеков!!! Преди няколко години видях Константин на живо - тялото бомба, в лице беше смачкан като 15 годишна джапанка на 45 градусово слънце. Един съсухрен и целия в бръчки, да не отварям уста за наркоманския поглед. Направо се потресох от него и възхитих на тези, дето го рисуват по клипове и снимки. Истински Богове! Този Тюленов за първи, вероятно и за последен, път го чувам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 20 минути, DarkChild каза: Ма Вики нямаше вид на пенсионирана тираджийка. Не е навършила възрастта, за да стане тираджийка все още А иначе от новородено пеленаче се реди на опашка пред Български пощи около 8-мо число всеки месец, за да си прибира пенсията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 7 часа , Sunlight каза: Коце е уникален. ❤️ Тези дни пак ще го видя. npamu My no3gpaBu om MeH преди 2 часа , Fast каза: Може да прозвучи парадоксално но работохолизма й е най-токсичното й качество, защото както пролича от онези награди е от този тип хора, които мислят, щом работят и влагат автоматично им се полагат позитивни резенции и успехи. С други думи, усилието идва на преден план, а субстанцията (какво представляват тези проекти в действителност) остава без значение. Например почти никой не обръща внимание на творческия й запек в момента, с това непрекъснато бълване на балади. Мислите ли че с албума ще се поразчупи отново? Toky-6mo onuca npeca, koqmo mpona6e c kpak, 4e cHec/\a Haū-MHoGo napu om y4acmuq. A ka4ecmBo nog 0 u u3qBu Ha playback 🤷🏻♂️ преди 2 часа , ANGEL каза: Той си има вече едно входирано досъдебно производство, не му е необходимо ново в момента. Pa3gyū, ge! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 20 часа , asylum каза: Qko e. 3abaBHo u3B1H3eMHo! A3 ce pogux npe3 2007, Ho 3HaM, 4e mon xum Ha 2003-2004 e А през 2002-ра: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: А през 2002-ра: A npe3 2003 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 хита на 2006-та и персонално любимата песен на Гюрулту от творчеството на Танюха, не от Бургас, а от Тополовград. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 1 минута, asylum каза: A npe3 2003 + тази Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари