Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 интересът към новите песни на Ваня е толкова голям, че Ютюб се затруднява да го обработи и от Гугъл се е наложило да наемат 400 нови индонезийчета да рефрешват трафика, за да може гледанията да се обновяват в реално време. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 9 минути, asylum каза: @Balkandji1 MHeHue 3a mo3u /\e/\4eHcku xum! Wow! Какви неща са се случили, докато не гледах към фолка. 😆 Глория миналата година се е била активирала яко, чак славата на дуетството си с Тони Дачева се е опитала да възроди. Тази песен щеше да е голям хит през 2000 година. Първият дует на Глория и Тони беше номер 1 в България в първата половина на март 2001 година, излезе по случай празника на жените. Феновете на Глория бяха в екстаз, че двете пионерки на жанра се комбинират в обща песен, а Глориевият афинитет към модерното звучене се беше спряло на парче, което за тогавашното време звучеше много иновативно. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 1-Bama uM neceH o6me cu e xum gopu. HoBama He xBaHa… Koū om gBama HoBu xuma Ha ekcmpa /\iobuMkama mu e nó Ha @Balkandji1 преди 5 минути, Balkandji1 каза: Wow! Какви неща са се случили, докато не гледах към фолка. 😆 Глория миналата година се е била активирала яко, чак славата на дуетството си с Тони Дачева се е опитала да възроди. Тази песен щеше да е голям хит през 2000 година. Първият дует на Глория и Тони беше номер 1 в България в първата половина на март 2001 година, излезе по случай празника на жените. Феновете на Глория бяха в екстаз, че двете пионерки на жанра се комбинират в обща песен, а Глориевият афинитет към модерното звучене се беше спряло на парче, което за тогавашното време звучеше много иновативно. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: интересът към новите песни на Ваня е толкова голям, че Ютюб се затруднява да го обработи и от Гугъл се е наложило да наемат 400 нови индонезийчета да рефрешват трафика, за да може гледанията да се обновяват в реално време. Мен, ако питаш, и това й е много на този she-male. 😂 Коя си ти, ма, че ще имаш 20-30К гледания на тия песни? А междудругото сега питах извънземни индивиди, с които комуникирам телепатично, имат достъп до незрими за нас пространства с богата информация. Ваня е купувала гледания на тези песни, малко, колкото да не е за резил, че пуска 5 песни наведнъж, но все пак има купени. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 3 часа , FolkEmpire каза: Оказа се твърде дебел за теб 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: интересът към новите песни на Ваня е толкова голям, че Ютюб се затруднява да го обработи и от Гугъл се е наложило да наемат 400 нови индонезийчета да рефрешват трафика, за да може гледанията да се обновяват в реално време. 3a6mo q Mpa3u6 mo/\koBa 😔pqgko u3pa3qBa6 makaBa oMpa3a! /\u4Ho /\u e, u/\u e mpaBMa om npoBa/\a Ha Hokaym? 😅 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 5 минути, asylum каза: 1-Bama uM neceH o6me cu e xum gopu. HoBama He xBaHa… Koū om gBama HoBu xuma Ha ekcmpa /\iobuMkama mu e nó Ha @Balkandji1 Разбира се, че дуета. По-мелодична, припевът зарибява. Не знаех, че Нина отново работи с Пайнер. В първия микс е като невменяема, като ги пее тия "купих ти банан". Знам, че обича да пее малоумни текстове, но й се отразява на коефициента на интелигентност. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 преди 7 минути, Lelqtian каза: 😮 😮 😮 След Ина тая песен има още цели ДВЕ версии , едната е на Дарко, другата е на Камелия - Луд купон 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Жана Бергендорф какво прави на сцената при Меди?! 😂 Освен че пее "Самурай" (единствената й нормална песен). 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Разбира се, че дуета. По-мелодична, припевът зарибява. Не знаех, че Нина отново работи с Пайнер. В първия микс е като невменяема, като ги пее тия "купих ти банан". Знам, че обича да пее малоумни текстове, но й се отразява на коефициента на интелигентност. Tq Maū mo4Ho HanycHa naūHep nak. Pagka ū e 1-Ba neceH be3 mqx 😝 33:00 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Версията на Дарко на Ина - Голям и дебел и Камелия - Луд купон 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 17 минути, asylum каза: 3a6mo q Mpa3u6 mo/\koBa 😔pqgko u3pa3qBa6 makaBa oMpa3a! /\u4Ho /\u e, u/\u e mpaBMa om npoBa/\a Ha Hokaym? 😅 буквално в топ 3 на най-големите хитове на Ваня в Пайнер. А и този мъжемразки текст ме кефи. Пресис е много красива в клипа. Много ме кефи песента, повече от "В твоите очи" например. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 @Balkandji1 koMeHmap 3a moBa 🤦🏻♂️🤣 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 9 минути, Just_Me каза: Жана Бергендорф какво прави на сцената при Меди?! 😂 Освен че пее "Самурай" (единствената й нормална песен). От снимката не става ясно коя е Меди и коя е Жана?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 14 минути, Balkandji1 каза: Разбира се, че дуета. По-мелодична, припевът зарибява. Не знаех, че Нина отново работи с Пайнер. В първия микс е като невменяема, като ги пее тия "купих ти банан". Знам, че обича да пее малоумни текстове, но й се отразява на коефициента на интелигентност. Искам да изразиш мнение за този мегахит и мегаклип: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Току що, Andrew Cunanan. каза: буквално в топ 3 на най-големите хитове на Ваня в Пайнер. А и този мъжемразки текст ме кефи. Пресис е много красива в клипа. Много ме кефи песента, повече от "В твоите очи" например. Много добра песен. На мен ми харесва. Няма значение, че не беше от хитовете. Винаги съм искал Преслава и Ваня, както и Преслава и Анелия да имат дует и те имат. Сега и с Галена искам и явно, че ще го имаме май месец. Кръсти албумите Да гори в любов и Как ти стои - както исках, исках да пусне някаква козметика, например лак за нокти, тя пусна нещо подобно... само, че червила. Ми какво да кажа? Послушна ми е тя! Слуша ме! Доволен съм! Браво, Петьонке. 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Оставете Ваня на мира, жената е музикант в пълния смисъл на думата: и пее, и текстове пише, и музика композира. Докато 95% от другите ни чалга звезди са едни готованки, които се редят на опашка пред композиторите все едно са във Фантастико и каквото им пробутат, това пеят. А някои дори едвам пеят. Така че и по 100 гледания да има на всяка песен Ваня, поне е вложила истински труд и идея жената. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Току що, DevilWish каза: Много добра песен. На мен ми харесва. Няма значение, че не беше от хитовете. Винаги съм искал Преслава и Ваня, както и Преслава и Анелия да имат дует и те имат. Сега и с Галена искам и явно, че ще го имаме май месец. Кръсти албумите Да гори в любов и Как ти стои - както исках, исках да пусне някаква козметика, например лак за нокти, тя пусна нещо подобно... само, че червила. Ми какво да кажа? Послушна ми е тя! Слуша ме! Доволен съм! Браво, Петьонке. 😘 Excuse me? Беше сезонен хит! Флоповете не правят по 8 милиона! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: буквално в топ 3 на най-големите хитове на Ваня в Пайнер. А и този мъжемразки текст ме кефи. Пресис е много красива в клипа. Много ме кефи песента, повече от "В твоите очи" например. 1 2 3 4 5 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 1 минута, Gerganafen каза: Оставете Ваня на мира, жената е музикант в пълния смисъл на думата: и пее, и текстове пише, и музика композира. Докато 95% от другите ни чалга звезди са едни готованки, които се редят на опашка пред компоциторите все едно са във Фантастико и каквото им пробутат, това пеят. А някои дори едвам пеят. Така че и по 100 гледания да има на всяка песен Ваня, поне е вложила истински труд и идея жената. Хубаво, че се е научила на четмо и писмо, женичката! Похвално е, макар и вече позакъсняла, в заранта на живота си, НО може да се учи от истинските композиращи кралици като леля й Фатмигюл. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Току що, Andrew Cunanan. каза: Excuse me? Беше сезонен хит! Флоповете не правят по 8 милиона! Ами за нивото на Преслава ми е малко. Аз очаквам някакви грандиозни хитове тип Дяволско желание, И когато съмне, Лъжа е, Новата ти, Как ти стои, Режим неприлична, Не се изтриваш, Да гори в любов, Пиян и други такива. Дори и като неклипираните Нямаш сърце, Горчиви спомени и Водка с утеха. Не съм доволен на това ниво хит. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 топ хит за 2023-та! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 3 минути, asylum каза: 1 2 3 4 5 За първи път научавам за съществуването на тези неща. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Току що, Andrew Cunanan. каза: топ хит за 2023-та! Една от любимите ми песни за миналата година. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Искам да изразиш мнение за този мегахит и мегаклип: Wiwiwi shamame! Aūge Ha xopomo! Be4eH xum 😍 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари