DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Току що, Andrew Cunanan. каза: За първи път научавам за съществуването на тези неща. Някои са много яки. Чуй ги. Барселона и Маймуно мръсна са супер! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: За първи път научавам за съществуването на тези неща. npocna/\ cu cu juBoma, Ho noHe cu bu/\ B koMnaHuq 😝 guckome4Ha Queen! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Винаги съм се чудил какво толкова се припада по Моето слабо място. На мен тази ми е любимата от този й тип песни като МСБ, Нашето любов е, На тебе не отказвам и Чуплива и влюбена. Много яка песен! Вече е чукнала 12 милиона! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 8 минути, Gerganafen каза: Оставете Ваня на мира, жената е музикант в пълния смисъл на думата: и пее, и текстове пише, и музика композира. Докато 95% от другите ни чалга звезди са едни готованки, които се редят на опашка пред композиторите все едно са във Фантастико и каквото им пробутат, това пеят. А някои дори едвам пеят. Така че и по 100 гледания да има на всяка песен Ваня, поне е вложила истински труд и идея жената. 3aBujga, 4e onepazuume ū ca ycne6Hu, a npeca cmaHa ypog 😔 преди 1 минута, DevilWish каза: Винаги съм се чудил какво толкова се припада по Моето слабо място. На мен тази ми е любимата от този й тип песни като МСБ, Нашето любов е, На тебе не отказвам и Чуплива и влюбена. Много яка песен! Вече е чукнала 12 милиона! ❤️ ga, ma3u gopu a3 q xapecBax! Typcku xum! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 За постигане на душевен мир си пуснете тази песен на Емилия: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Току що, asylum каза: 3aBujga, 4e onepazuume ū ca ycne6Hu, a npeca cmaHa ypog 😔 Май само на мен ми харесва повече носът й сега. Преди беше ужасен.... но въпрос на вкус. Онзи ден и майка ми каза, че сега е много променена.... 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Току що, DevilWish каза: Май само на мен ми харесва повече носът й сега. Преди беше ужасен.... но въпрос на вкус. Онзи ден и майка ми каза, че сега е много променена.... Можеше преспокойко да прекопае цяла нива с предишния си нос вместо с мотика, рало или багер. Кошмарен беше. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 преди 1 минута, asylum каза: 3aBujga, 4e onepazuume ū ca ycne6Hu, a npeca cmaHa ypog 😔 ga, ma3u gopu a3 q xapecBax! Typcku xum! И аз много я слушам още. Нашето любов е и На тебе не отказвам ми харесват много повече от Моето слабо място. Радвам се, че има моят вкус и остави Слабото място и По моята кожа без клипове за да клипира други по-яки песни! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Току що, DevilWish каза: И аз много я слушам още. Нашето любов е и На тебе не отказвам ми харесват много повече от Моето слабо място. Радвам се, че има моят вкус и остави Слабото място и По моята кожа без клипове за да клипира други по-яки песни! ❤️ Kojama e qka, ga. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Току що, Andrew Cunanan. каза: Можеше преспокойко да прекопае цяла нива с предишния си нос вместо с мотика, рало или багер. Кошмарен беше. Беше крив и дълъг като на баба Яга в самото начало.... Иначе в лице е много симпатична, но този нос просто разваляше гледката... Сега ми харесва много повече. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 това е песен, написана от истински артист, а не бозите на леля ви Ваня/. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 преди 1 минута, asylum каза: Kojama e qka, ga. Като се сетя колко очаквах от Ти да видиш по онова време и като я чух.... оная версия със саксофона беше по-яка, но добре че не ги снима тия песни.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 3 минути, DevilWish каза: Беше крив и дълъг като на баба Яга в самото начало.... Иначе в лице е много симпатична, но този нос просто разваляше гледката... Сега ми харесва много повече. u3BpameHu cme. uMa6e 4ap u xapu3Ma B Hoca ū. A B Ha6emo /\ioboB e Haū-cemHe be cmaHa/\a kpacuBa - Hu gebe/\a, Hu cke/\em, xybaBa koca. u c/\eg Hqko/\ko /\ema cu cpa Ha Bcu4Ko. HqMa no-Gpo3Ha neBa4ka om Heq cq. Mq3a Ha xaūBaH. 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 4 минути, DevilWish каза: Радвам се, че има моят вкус и остави Слабото място и По моята кожа без клипове за да клипира други по-яки песни! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 2 минути, DevilWish каза: Като се сетя колко очаквах от Ти да видиш по онова време и като я чух.... оная версия със саксофона беше по-яка, но добре че не ги снима тия песни.... u maq be6e qka. neexa q MexaHgjuūckume neBa4ku! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Току що, Andrew Cunanan. каза: 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 1 минута, asylum каза: u3BpameHu cme. uMa6e 4ap u xapu3Ma B Hoca ū. A B Ha6emo /\ioboB e Haū-cemHe be cmaHa/\a kpacuBa - Hu gebe/\a, Hu cke/\em, xybaBa koca. u c/\eg Hqko/\ko /\ema cu cpa Ha Bcu4Ko. HqMa no-Gpo3Ha neBa4ka om Heq cq. Mq3a Ha xaūBaH. тук е най-красива и слаба. А за косата всички топ модели завиждат! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Току що, asylum каза: u3BpameHu cme. uMa6e 4ap u xapu3Ma B Hoca ū. A B Ha6emo /\ioboB e Haū-cemHe be cmaHa/\a kpacuBa - Hu gebe/\a, Hu cke/\em, xybaBa koca. u c/\eg Hqko/\ko /\ema cu cpa Ha Bcu4Ko. HqMa no-Gpo3Ha neBuza om Heq cq. Mq3a Ha xaūBaH. В Нашето любов е и на мен много ми харесва.... В Повече не питай също е много красива, в Чуплива и влюбена..... По принцип тя си отслабна от този период от Как ти стои натам ако не се лъжа.... Също беше много симпатична. Но аз страшно много я харесвам в Пиян и в последните клипове. Аз харесвам малки носове, даже всички в рода сме с такива... е, не чак като нейния, но все пак.... винаги са ми харесвали малки носове. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Току що, asylum каза: Получих оргазъм при излизането на Пада звезда, а Аматьорка ми беше химн. И двете бяха доста големи хитове в сравнение с изброените по-горе от мен бози с пичи косми. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Току що, DevilWish каза: В Нашето любов е и на мен много ми харесва.... В Повече не питай също е много красива, в Чуплива и влюбена..... По принцип тя си отслабна от този период от Как ти стои натам ако не се лъжа.... Също беше много симпатична. Но аз страшно много я харесвам в Пиян и в последните клипове. Аз харесвам малки носове, даже всички в рода сме с такива... е, не чак като нейния, но все пак.... винаги са ми харесвали малки носове. Ma/\ku HocoBe He 3Ha4u ypog/\uBu kamo HeūHuq… Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 ако продължите да пишете коментари против Преси - напускам форома! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Не, не... нямах предвид първите две песни, а последните 2 са по-нови..... Слабото място е от 2014.... исках да кажа, че Нашето любов е, Ако утре ме губиш и Повече не питай ми харесват повече като песни. Но тия които ги пусна са дъното на дъната, особено първите две..... следвани от последната... Мълчете си даже е цвете пред тях! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 преди 3 минути, asylum каза: Тия песни ми харесват. Пада звезда е много яка. Аматьорка не ми е от любимите й песни, но много я слушах.... има нещо готино в нея. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 преди 3 минути, asylum каза: Ma/\ku HocoBe He 3Ha4u ypog/\uBu kamo HeūHuq… Ами на мен сегашния й нос ми харесва повече и то взеха, че след това и други певици я последваха. Последно май и Десита, при която е още по-очевидно? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: ако продължите да пишете коментари против Преси - напускам форома! CaMo ako cnpe6 ga xy/\u6 6efkama!!! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари