Jump to content

Поп-фолк скандали (април 2024)

Препоръчани коментари

Току що, Andrew Cunanan. каза:

За първи път научавам за съществуването на тези неща.

Някои са много яки. Чуй ги. Барселона и Маймуно мръсна са супер!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,2k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Винаги съм се чудил какво толкова се припада по Моето слабо място. На мен тази ми е любимата от този й тип песни като МСБ, Нашето любов е, На тебе не отказвам и Чуплива и влюбена.

Много яка песен! Вече е чукнала 12 милиона! ❤️ 

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Gerganafen каза:

Оставете Ваня на мира, жената е музикант в пълния смисъл на думата: и пее, и текстове пише, и музика композира. Докато 95% от другите ни чалга звезди са едни готованки, които се редят на опашка пред композиторите все едно са във Фантастико и каквото им пробутат, това пеят. А някои дори едвам пеят. Така че и по 100 гледания да има на всяка песен Ваня, поне е вложила истински труд и идея жената.

3aBujga, 4e onepazuume ū ca ycne6Hu, a npeca cmaHa ypog 😔

преди 1 минута, DevilWish каза:

Винаги съм се чудил какво толкова се припада по Моето слабо място. На мен тази ми е любимата от този й тип песни като МСБ, Нашето любов е, На тебе не отказвам и Чуплива и влюбена.

Много яка песен! Вече е чукнала 12 милиона! ❤️ 

ga, ma3u gopu a3 q xapecBax! Typcku xum!

• Haha 1
  • disgusting 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Май само на мен ми харесва повече носът й сега. Преди беше ужасен.... но въпрос на вкус. Онзи ден и майка ми каза, че сега е много променена.... 

• Like 1
  • Confused 1

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Май само на мен ми харесва повече носът й сега. Преди беше ужасен.... но въпрос на вкус. Онзи ден и майка ми каза, че сега е много променена.... 

Можеше преспокойко да прекопае цяла нива с предишния си нос вместо с мотика, рало или багер. Кошмарен беше.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

ga, ma3u gopu a3 q xapecBax! Typcku xum!

И аз много я слушам още. Нашето любов е и На тебе не отказвам ми харесват много повече от Моето слабо място. Радвам се, че има моят вкус и остави Слабото място и По моята кожа без клипове за да клипира други по-яки песни! ❤️ 

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

И аз много я слушам още. Нашето любов е и На тебе не отказвам ми харесват много повече от Моето слабо място. Радвам се, че има моят вкус и остави Слабото място и По моята кожа без клипове за да клипира други по-яки песни! ❤️ 

Kojama e qka, ga.

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Можеше преспокойко да прекопае цяла нива с предишния си нос вместо с мотика, рало или багер. Кошмарен беше.

Беше крив и дълъг като на баба Яга в самото начало.... Иначе в лице е много симпатична, но този нос просто разваляше гледката... Сега ми харесва много повече. 

Сподели в други сайтове

Kojama e qka, ga.

Като се сетя колко очаквах от Ти да видиш по онова време и като я чух.... оная версия със саксофона беше по-яка, но добре че не ги снима тия песни.... 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Беше крив и дълъг като на баба Яга в самото начало.... Иначе в лице е много симпатична, но този нос просто разваляше гледката... Сега ми харесва много повече. 

u3BpameHu cme. uMa6e 4ap u xapu3Ma B Hoca ū. A B Ha6emo /\ioboB e Haū-cemHe be cmaHa/\a kpacuBa - Hu gebe/\a, Hu cke/\em, xybaBa koca. u c/\eg Hqko/\ko /\ema cu cpa Ha Bcu4Ko.

HqMa no-Gpo3Ha neBa4ka om Heq cq. Mq3a Ha xaūBaH.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Casper 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

Радвам се, че има моят вкус и остави Слабото място и По моята кожа без клипове за да клипира други по-яки песни! ❤️ 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Като се сетя колко очаквах от Ти да видиш по онова време и като я чух.... оная версия със саксофона беше по-яка, но добре че не ги снима тия песни.... 

u maq be6e qka. neexa q MexaHgjuūckume neBa4ku!

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

u3BpameHu cme. uMa6e 4ap u xapu3Ma B Hoca ū. A B Ha6emo /\ioboB e Haū-cemHe be cmaHa/\a kpacuBa - Hu gebe/\a, Hu cke/\em, xybaBa koca. u c/\eg Hqko/\ko /\ema cu cpa Ha Bcu4Ko.

HqMa no-Gpo3Ha neBa4ka om Heq cq. Mq3a Ha xaūBaH.

тук е най-красива и слаба. А за косата всички топ модели завиждат!

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

HqMa no-Gpo3Ha neBuza om Heq cq. Mq3a Ha xaūBaH.

В Нашето любов е и на мен много ми харесва.... В Повече не питай също е много красива, в Чуплива и влюбена.....
По принцип тя си отслабна от този период от Как ти стои натам ако не се лъжа.... Също беше много симпатична. Но аз страшно много я харесвам в Пиян и в последните клипове. Аз харесвам малки носове, даже всички в рода сме с такива... е, не чак като нейния, но все пак.... винаги са ми харесвали малки носове. :D 

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Получих оргазъм при излизането на Пада звезда, а Аматьорка ми беше химн. И двете бяха доста големи хитове в сравнение с изброените по-горе от мен бози с пичи косми.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

В Нашето любов е и на мен много ми харесва.... В Повече не питай също е много красива, в Чуплива и влюбена.....
По принцип тя си отслабна от този период от Как ти стои натам ако не се лъжа.... Също беше много симпатична. Но аз страшно много я харесвам в Пиян и в последните клипове. Аз харесвам малки носове, даже всички в рода сме с такива... е, не чак като нейния, но все пак.... винаги са ми харесвали малки носове. :D 

Ma/\ku HocoBe He 3Ha4u ypog/\uBu kamo HeūHuq…

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не, не... нямах предвид първите две песни, а последните 2 са по-нови..... Слабото място е от 2014.... исках да кажа, че Нашето любов е, Ако утре ме губиш и Повече не питай ми харесват повече като песни. Но тия които ги пусна са дъното на дъната, особено първите две..... следвани от последната... Мълчете си даже е цвете пред тях!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Тия песни ми харесват. Пада звезда е много яка. Аматьорка не ми е от любимите й песни, но много я слушах.... има нещо готино в нея.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Ma/\ku HocoBe He 3Ha4u ypog/\uBu kamo HeūHuq…

Ами на мен сегашния й нос ми харесва повече и то взеха, че след това и други певици я последваха. Последно май и Десита, при която е още по-очевидно? 

Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...