Emanuela.Carey Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Много смотан образ на Коцето. А Алисия средна работа - на моменти доста фалшива. Галена определено беше по-добрата днес. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Току що, Emanuela.Carey каза: Много смотан образ на Коцето. А Алисия средна работа - на моменти доста фалшива. Галена определено беше по-добрата днес. Аръков доста преигра. Явно не си е направил труда да си пусне и 1 клипче на Косьо от концертите на Планета. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 минута, Just_Me каза: Аръков доста преигра. Явно не си е направил труда да си пусне и 1 клипче на Косьо от концертите на Планета. Според мен е учил образа на Коцето от скечовете му в Тикток. Но като сценично поведение наистина нищо общо. По-добре да беше имитирал Ася. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 Възбудете се! Вид, размер, Дължина и доволна ли съм билааааааа? Ти си го заслужи! Добрееееееееееееееееее! 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Много смотан образ на Коцето. А Алисия средна работа - на моменти доста фалшива. Галена определено беше по-добрата днес. Само аранжимента става, "Тъъъ-рътътъ-тъъъ-рътътъ-тъъъ-ръ-тътъ-тън-тън-тън..." 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Според мен е учил образа на Коцето от скечовете му в Тикток. Но като сценично поведение наистина нищо общо. По-добре да беше имитирал Ася. Да споменем и Марчето - изкефи ме как се изгаври с постоянната си раздяла с Миро 🤣 Италианска работа били....баш индийска, ма ай 😂 "очочорена" била 😆 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 Да съм добра Jenna? А!? АХ! Никога! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 А за Мара забравих да коментирам че е тотал излагация. Чак бияча ѝ да се изплези в национален ефир да го видим какъв е толуп. Ама поне и тя горката не се взима насериозно. Журито не знам какъв грях берат да ѝ казват че пее добре. Току що, Just_Me каза: Да споменем и Марчето - изкефи ме как се изгаври с постоянната си раздяла с Миро 🤣 Италианска работа били....баш индийска, ма ай 😂 "очочорена" била 😆 Чудех се да се смея ли, да ме е срам ли 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 Току що, Emanuela.Carey каза: А за Мара забравих да коментирам че е тотал излагация. Чак бияча ѝ да се изплези в национален ефир да го видим какъв е толуп. Ама поне и тя горката не се взима насериозно. Журито не знам какъв грях берат да ѝ казват че пее добре. Той преди време беше и на интервю с Алекс Сърч. когато беше нагости в BTV. И там го бутна. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 минута, Just_Me каза: Да споменем и Марчето - изкефи ме как се гаври с постоянната си раздяла с Миро 🤣 Италианска работа били....баш индийска, ма ай 😂 "очочорена" била 😆 Явно се оприличава на онези където отиват за работа, а тамошните мутри ги карат да им правят с*вирки и ако не изпълняват ядат бой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Не прилича на 30 сантиметровия чеп с който ни плашеха някои форумници Пишеше че "добре е*е" и по-скоро е някаква надупена,но не съм аз 😞 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 2 минути, DevilWish каза: Той преди време беше и на интервю с Алекс Сърч. когато беше нагости в BTV. И там го бутна. Опитва се да му създаде образ на добродушен и безвреден глиган. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Току що, Emanuela.Carey каза: А за Мара забравих да коментирам че е тотал излагация. Чак бияча ѝ да се изплези в национален ефир да го видим какъв е толуп. Ама поне и тя горката не се взима насериозно. Журито не знам какъв грях берат да ѝ казват че пее добре. Лицето на Краси Гюлмезов когато Мара пееше: 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 Току що, Emanuela.Carey каза: Опитва се да му създаде образ на добродушен и безвреден глиган. То си му личи какъв е, даже и когато говори.... Тя нали беше подала молба за развод? Пак ли го прибра. Много съжалителна и емпатична ще излезе 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 оф,секс секс да думле е 🫦 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 Кой като Счетоводителката? Дует с 50 Cent! Колежки, вървете в на майка си.... пу*ката 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 10 минути, fengergana каза: оф,секс секс да думле е 🫦 Този още ли има фетиш към крака? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Галена май е отишла заради Аръков, иначе сигурно нямаше да стъпи там. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 4 минути, FolkEmpire каза: Галена май е отишла заради Аръков, иначе сигурно нямаше да стъпи там. Е, че те не са близки приятели 😅 Ако Азис е скаран с продуцентите както някой тук спомена, то Галена е отишла да подкрепи Зомбори. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Галя пее два пъти на живо бре бре 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Песента на Илиева и Миро - яка. Сега гледам Жалка - не можа да влезе в песента в началото. А пееенето й - не беше крайно зле, но въздух не й достигаше, за да си завърши фразите на много места. Нещо скована ми се стори. Защо не подскачаше като маймуна ? Но тя не е отказала участие догодина. Симпатична беше. Не се изложи. Мария... слабо пеене, не знам как винаги не се орезилява...въпреки рехавото гласче. Алисия си беше ок. Но Аръков направо ми оглуши тъпанчета. Много зле. Джулияна за първи път да звучи добре в песен. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Помня колко оплювахте Преслава че уж била западнала задето приела да участва в Капките, а сега Галена върви натам. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 час, Just_Me каза: Лицето на Краси Гюлмезов когато Мара пееше: "Таз фуста пей кат някоя бременна котка" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Галена е най-добрата певица, най-стилната и най-хитовата. ТОЧКА! 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Не знам за пеенето, но Галена изглежда потресаващо зле за 38-годишна жена, бие повече на 48. Трябва й спешна почивка от нощния живот и да спре да си блъска боклуци в лицето. Ася и Марчето са на същия хал, една идея по-добре. 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари