Balkandji1 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Как ще коментираш, че всички предричахме, че тази песен ще е по-голям провал от "Балканско за разкош", а тя е сигурно най-задържалата се песен за годината, която не е стартирала с огромни цифри. Друг голям хит на Пресиета за 2023-та и рандъм фалафел мейкър. На мен песента ми харесва по принцип, но също така считам, че е под принципното ниво на преславовите хитове. Има нещо твърде бейсик в звученето, което кара песента да звучли леко изтъркано. "Като звънна, затваряй, като пиша не отговаряй" и начинът, по който го изпява спасяват този дует и придават на песента от магията на Преслава. Среден хит за нея, в дългосрочен план ще е от ранга на "В твоето легло". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: 2020-та, макар и с две неща - разби и с двете. Само тук я хулихте! това ще забие 30 милиона, сега е почти на 25. Не е така. "Беден в сърцето" в началото наистина имаше една идея слаби гледания като за силния й летен сингъл. В началото изглеждаше, че ще спре на 10 милиона. Все пак знаеш тук какви анализатори на гледания пишеха и се смяташе. Спаси я това, че хората я харесаха да я слушат в следващите няколко години. Дългосрочен хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 13 минути, Balkandji1 каза: Не е така. "Беден в сърцето" в началото наистина имаше една идея слаби гледания като за силния й летен сингъл. В началото изглеждаше, че ще спре на 10 милиона. Все пак знаеш тук какви анализатори на гледания пишеха и се смяташе. Спаси я това, че хората я харесаха да я слушат в следващите няколко години. Дългосрочен хит. Ама "Беден в сърцето" миналата година беше Тик-ток хит и покрай това също натрупа доста гледания. Но да, песента се разви в дългосрочен план. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Преди малко Планета излъчи "За милиони няма закони" в рубриката Ретро. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 7 часа , BaGaBoNtIn каза: Цялото предаване бие повече на пародия и определено доскучава. Ехм, 12 сезона минават и ти чак сега ли осъзнаваш концепцията на предаване, което е за имитации на известни образи? wtf 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Аз се бъзиках, че Дебора си е записала машъпа на няколко водки, ама..явно не е спирала с водките. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Кажете на Галин не е секси,да спре да качва такива тъпи снимки Прилича на клоун 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Супер е Само на Преслава не се получи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 1 час, Just_Me каза: Аз се бъзиках, че Дебора си е записала машъпа на няколко водки, ама..явно не е спирала с водките. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Между другото песента на Дебора 2 с Deep Zone се очертава далеч по-добра от евтинджос песента, която ѝ пробута Галин. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 1 час, FikLena каза: Кажете на Галин не е секси,да спре да качва такива тъпи снимки Прилича на клоун Абе ако стои пред мен така само по хавлийка..не бих му простила 🤷♀️😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Помните ли ожесточената битка за хит на лято 2019? Преслава "Пиян" VS Галена "Паника". Галена беше набрала толкова силна скорост, че с по-слаба песен успяваше да измести "Пиян" от върха на нейбъла седмици, след като беше излезнала. Във времето обаче остана песента на Преслава. Разликата в цифрите към днешна дата е смайваща: 28 милиона 14 милиона После Галена й го върна с две по-гледани соло, за по-кратко време. 29.1М 28.9М 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 12 минути, Willy каза: После Галена й го върна с две по-гледани соло, за по-кратко време. 29.1М 28.9М Което по принцип не би трябвало да ни учуди, имайки предвид, че браншът е нейн като влияние и царуване вече им изпуснах бройката години. Изненадващото беше, че именно в този период Преслава, окепазанаи и одумвана от цяла България след операциите, още с първото си парче направи пореден мегахит в кариерата си и прати Галена зад себе си в лято 2019. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 3 часа , Balkandji1 каза: Представяш ли си да я осъдят 1-2 години да лежи в затвора? 😁 Ще е истински прецендент за попфолка, а и медиите ще гръмнат. "Тийн звездата Диона в килия с лесбийка-мъжкарана в затвора в Сливен." 😂 noc/\e ga HanpaBu gyem c KoHgio 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Осъдиха Фараона за чалга версията на "Моя страна, моя България" - Последни Новини от DNES.BG WWW.DNES.BG Ще трябва да заплати 5 бона, ако не обжалва | Dnes.bg Песничката е весела: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 2 часа , FikLena каза: Кажете на Галин не е секси,да спре да качва такива тъпи снимки Прилича на клоун След оргия съм така😍 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 3 часа , z_o_ каза: Преди малко Планета излъчи "За милиони няма закони" в рубриката Ретро. Върнах назад да видя. Не можах да повярвам чак, но и качество са избацали. Даже и Деси Слава са пуснали. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Я, какво виждат очите ми. Цвета с претоплена манджа на "Зек зек дадумле". Цвета, изпитвате носталгия по времената, когато имахте най-големия хит на годината ли? Съжалявам, миличка, няма да се върнат, не и с купени гледания. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 3 минути, fengergana каза: След оргия съм така😍 Невероятно, но в чалгата има по-неадекватни устни от тези на Мария. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 ОП-СА! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 5 минути, FolkEmpire каза: ОП-СА! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 12 минути, FolkEmpire каза: ОП-СА! Брутален хит от коя година беше 1998, 1997? Тогава това тресеше дискотеки и ресторанти! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Носталгична чалга вълна тези дни... Няма ли да вземе да се появи поне един истински хит, към който масата хора да имат сантимент и след години? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 41 минути, Balkandji1 каза: Брутален хит от коя година беше 1998, 1997? Тогава това тресеше дискотеки и ресторанти! За първи път виждам този клип. Мисля, че и цялата песен не бях слушал. А тия Симпатяги други известни песни имат ли. Чувал съм ги, но не знаех, че те изпъляват въпросното произведение 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари