ANGEL Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 17 часа , DevilWish каза: На мен чутото ми звучи много добре и хитово, но важно е какъв е крайния резултат. На мен чутото от тийзъра на Преслава наистина ми звучи чуто. Много пъти вече чуто, та чак втръснало! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 преди 16 минути, meleto каза: Тя има повече от 1 албум? Еми трайте си и 30 ден ще чукнете. Без да ме споменете няма как да се разреши. Кажете ако продължава. Но смятам, че оправих счупените регистри в базата. Оправи се! Благодарим! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 16 часа , BobiTo каза: На Преслава последните песни нещо не ми допадат, тя може много повече, искам хит на нивото на "Пиян"! За такъв хит ще трябва нов нос, или поне да върне стария. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 преди 1 минута, ANGEL каза: На мен чутото от тийзъра на Преслава наистина ми звучи чуто. Много пъти вече чуто, та чак втръснало! Оригинала е гръцки Тук бяха дали линк, но това е нещо като лайв версия, в Спотифай я чух...... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 33 минути, meleto каза: Тя има повече от 1 албум? Еми трайте си и 30 ден ще чукнете. Без да ме споменете няма как да се разреши. Кажете ако продължава. Но смятам, че оправих счупените регистри в базата. He Me uHmepecyBa. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Цялото интервю на Деб-Деб-Дебора-Дебора 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 "Още една фолк певица"... Заради тия двамата Дилдон и Дееба сега медиите ще се постараят да залепят етикет на всички фолк изпълнители, хора, които цял живот са на път. Иначе Деби е сладка във видеото, дано стане чудо и се окаже, че е невинна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Андреа вчера май е хапнала в Хелс Китчън..защо опищя Инстаграм със сторита как е била с дядо си, шеф Ангелов му е дърпал телефона от ръката и са си тръгнали гладни? 🤔 Бабата и дядото не са на ВИПа, то половината гости не ядат в тва предаване 😄 А някой наскоро пита за Пламена. Ето я 😄 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 1 минута, Just_Me каза: Андреа вчера май е хапнала в Хелс Китчън..защо опищя Инстаграм със сторита как е била с дядо си, шеф Ангелов му е дърпал телефона от ръката и са си тръгнали гладни? 🤔 Бабата и дядото не са на ВИПа, то половината гости не ядат в тва предаване 😄 А някой наскоро пита за Пламена. Ето я 😄 Поканят я на светско събитие, натресе половината рода да ядат на аванта, и накрая плюе 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 6 часа , Willy каза: Буквално Галена exists Е, те пишат "няма друга такава", а не "няма друго такова"/"няма друг такъв". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Аз веднъж сънувах че Диона ме гони С 3 метрово дилдо или с микрофон? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 2 часа , xroflx9 каза: Само на мен ли ми излиза това? и при мен от 2-3 дни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 1 час, FolkEmpire каза: Цялото интервю на Деб-Деб-Дебора-Дебора Дебора говори много гладко и логически структурирано за пиян човек. Според мен е трезва. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: С 3 метрово дилдо или с микрофон? За какво му е микрофон? Той не е певИц. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Току що, Gerganafen каза: За какво му е микрофон? Той не е певИц. Пеенето на Дион може да се използва за мъчение на военнопленници. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 #Коя от тези е Дебора 2? Наистина не мога да позная. Това е да те гримират и да те фотошопират така, че да ти залепят ново лице. Deep Zone Project - Нещо по-така ORCD.CO Choose your preferred music service 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Сандра Африка ще пуска песен от Илия Загоров..интересно 🤔 Тя има доста наши кавъри, та сигурно е някоя песен на Гло (макар че Загоров е композирал и за други де) + анонсирала е 2 песни от Ганев. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 22 минути, Gerganafen каза: #Коя от тези е Дебора 2? Наистина не мога да позная. Това е да те гримират и да те фотошопират така, че да ти залепят ново лице. Deep Zone Project - Нещо по-така ORCD.CO Choose your preferred music service Тя не е в тази песен. Нейната песен ще се казва “Зараснали рани”. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Тя не е в тази песен. Нейната песен ще се казва “Зараснали рани”. Ама в крайна сметка няма да я вземат в Алфа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 1 минута, Bunn каза: Ама в крайна сметка няма да я вземат в Алфа? Доказано хетеро е и не се вписва в колектива и екипния дух. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 1 минута, Bunn каза: Ама в крайна сметка няма да я вземат в Алфа? Галин не мое да смогне да заработва за гледания на целия антураж на Алоха мюзик на групови оргии. Много му е натоварен графика и дупките му са пред разпад, 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Току що, ANGEL каза: Доказано хетеро е и не се вписва в колектива и екипния дух. Галин би дал на нейния насилник да го гъби във всички дупки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Някой скоро ходил на дискотека, въртят ли новите на Ваня или още циклят на "Да те бях ранила" на Джена? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 8 минути, ANGEL каза: Някой скоро ходил на дискотека, въртят ли новите на Ваня или още циклят на "Да те бях ранила" на Джена? Нее, песни с 60К за седмица не въртят, пазят си клиентелата. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 26 минути, Bunn каза: Ама в крайна сметка няма да я вземат в Алфа? Не, няма да е изпълнител на Алфа Мюзик. Според мен Галин ще я бутне в Пайнер да отбие номера. В скоро време не очаквам да видим нови имена в Алфа. Галин се беше засилил тази година да дебютира още момчета, но след провала на Алпай и Адам ме съмнява. Ивайла и Мирела пеят по казина и кръчми, Доника пее по читалища - изобщо не успява да ги наложи дори като треторазрядници. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари