Emanuela.Carey Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 10 минути, ANGEL каза: Някой скоро ходил на дискотека, въртят ли новите на Ваня или още циклят на "Да те бях ранила" на Джена? Никакъв шанс да я въртят в дискотека, освен ако някой не си я поръча. И дори тогава - за пускане на флопове се плаща тройно и песента спира до средата. От чалгата за 2023-2024 съм чувал 10-15 песни макс, които да въртят редовно в дискотеките. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 ТОП хитовете за вчера: 1. Тони Стораро - Топ, топ, топ 210К 2. Азис и Лидия - Лудница 127К 3. Джордан - Къртиш 95К 4. Симона - Хапи ме 71К 5. Фики и Азис - Казах "не" 69К ----------- Стораро с пореден голям хит в кариерата си. Постижение е да си номер 1 във времена, в които синовете ти от години са номер 1 в жанра. Симона най-накрая хвана влака с replay-power за съвсем нелошото си парче. Регистрира покачване и отново е в топ 5. Най-задържалите се парчета в топ 20 са на Джордан - "Къв съм як" на №20, Азис и Галена с "По, по, по" на №6, Преслава с "Улицата" още в топ 10 и Емилия с "Прощавам ти" близо 130 дни след излизането на №15. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 13 минути, Balkandji1 каза: Нее, песни с 60К за седмица не въртят, пазят си клиентелата. 279 К общо. ЕП на Ваня направи революция в чалгата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 14 минути, Emanuela.Carey каза: Не, няма да е изпълнител на Алфа Мюзик. Според мен Галин ще я бутне в Пайнер да отбие номера. В скоро време не очаквам да видим нови имена в Алфа. Галин се беше засилил тази година да дебютира още момчета, но след провала на Алпай и Адам ме съмнява. Ивайла и Мирела пеят по казина и кръчми, Доника пее по читалища - изобщо не успява да ги наложи дори като треторазрядници. Доника пее по читалища? OMG, това да не е времето от 1998, когато канеха певците в читалища. Само дето тогава канеха топ изпълнителите, а Доника е през девета планина в десета. В какви читалища пее, кой ходи да я слуша тая? 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Дебора говори много гладко и логически структурирано за пиян човек. Според мен е трезва. Когато казва агресивно: "НЕЕ! Не съм пила.." , ми напомня когато беше в къщата и пак агресивно отговаряше на Луна. Малко като котка която те съска НЕЕЕ, НЕ СЪМ ПИЛА, ХИИИ! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 В тикток тези дни се въртеше тийзър на някакъв оркестър, че ще пускат Машъп, но не му помня името, някой сеща ли се? Мисля, че тийзъра включваше "Спомени" на Преслава? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: 279 К общо. ЕП на Ваня направи революция в чалгата. Общо вложени средства в петте клипа (проект): 30 000 лв. Печалба досега от youtube: ~ 200 лв. 😂 Ваня, престани да харчиш и си намери някоя доходоносна работа. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 7 минути, Balkandji1 каза: Доника пее по читалища? OMG, това да не е времето от 1998, когато канеха певците в читалища. Само дето тогава канеха топ изпълнителите, а Доника е през девета планина в десета. В какви читалища пее, кой ходи да я слуша тая? 😂 Биляниш и Джия също от време на време ми излизат с участие от читалище. Явно е някаква нова вълна за селските деца да видят идолките си. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Биляниш и Джия също от време на време ми излизат с участие от читалище. Явно е някаква нова вълна за селските деца да видят идолките си. Дончо е нечий идол? 🤡 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 преди 12 минути, Balkandji1 каза: ТОП хитовете за вчера: 1. Тони Стораро - Топ, топ, топ 210К 2. Азис и Лидия - Лудница 127К 3. Джордан - Къртиш 95К 4. Симона - Хапи ме 71К 5. Фики и Азис - Казах "не" 69К ----------- Стораро с пореден голям хит в кариерата си. Постижение е да си номер 1 във времена, в които синовете ти от години са номер 1 в жанра. Симона най-накрая хвана влака с replay-power за съвсем нелошото си парче. Регистрира покачване и отново е в топ 5. Най-задържалите се парчета в топ 20 са на Джордан - "Къв съм як" на №20, Азис и Галена с "По, по, по" на №6, Преслава с "Улицата" още в топ 10 и Емилия с "Прощавам ти" близо 130 дни след излизането на №15. Предрекох го още когато песента му на Стораро излезе! Категоричен хит! Колкото до песента на Джордан, онзи ден я чух няколко пъти и хората много й се кефят! За Азис и Лидия също знаех, че ще е хит. Интересно, но рядко е да сгреша за някоя песен.... в 95% от случаите за хитовост..... то си се усеща.... просто трябва нюх за тези неща и може би да си достатъчно наясно с това кое е слушано и да си информиран. Симона върви добре, харесва ми песента, но мисля, че няма да е от големите й хитове каквито са Пак, Вендета и Момиче от лед. Все пак се надявам да има успех в бъдеще, но не я виждам като голям хит каквито са песните на Стораро, Джордан и Лудница в този момент. Очаквам и голям хит от Преслава предвид оригинала. Ще ми е интересно и парчето на Яница и Биляниш, предвид, че са взели Израел и Палестина. Това вече е нож с две остриета. Първо, защото песента е достатъчно хитова и ако не е добре направена - може и да не се получи, но ако са я направили с хубав аранжимент и текст имат шанс. С Топ любовник им се получи много добре. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Биляниш и Джия също от време на време ми излизат с участие от читалище. Явно е някаква нова вълна за селските деца да видят идолките си. Оле, представете си какъв живот! Живееш в голямо село, запокитено в някоя планина и ТОП раздвижване, breaking news е да дойде Доника да пее в местното небоядисано от 1976 година читалище с изкъртени седалки. И цялата тайфа селски тийнове да се изсипят на концерта на Доника без да й знаят песните. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Конди, какво мислиш за кариерата на Тодореску Александровац? Има ли шанс пак да прави мегахит след мегахит? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 За да седи толкова време Ваня Ориджинъл без песен, а и след това да има възможност да изсипе 5 клипа наведнъж, явно не е останала гладна и Дамян има достатъчно работа, за да ги издържа. Жената пусна 5 песни за кеф, с което също така раздвижи малко умрелия жанр. Или ви харесват песните, или не, стига сте броили. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 Току що, Gerganafen каза: За да седи толкова време Ваня Ориджинъл без песен, а и след това да има възможност да изсипе 5 клипа наведнъж, явно не е останала гладна и Дамян има достатъчно работа, за да ги издържа. Жената пусна 5 песни за кеф, с което също така раздвижи малко умрелия жанр. Или ви харесват песните, или не, стига сте броили. Да, най-яка е Яка кака❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 5 минути, Gerganafen каза: За да седи толкова време Ваня Ориджинъл без песен, а и след това да има възможност да изсипе 5 клипа наведнъж, явно не е останала гладна и Дамян има достатъчно работа, за да ги издържа. Жената пусна 5 песни за кеф, с което също така раздвижи малко умрелия жанр. Или ви харесват песните, или не, стига сте броили. Когато нейният ход няма никакъв импакт нито над колежките й, нито над публиката - предвид гледаемостта, за какво раздвижване изобщо говорим?! Не се заяждам, просто питам. Ваня имаше няколко успешни проекти в последните години - Апокалипсис, Параноя, Богиня, но след 2020-та не е виждала дори сезонен хит, а откакто влезе в Пайнер се сля с масовката и се обезличи, в Ара имаше собствен звук и облик. Иначе като цяло тя е по средата на Б категория. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза: Конди, какво мислиш за кариерата на Тодореску Александровац? Има ли шанс пак да прави мегахит след мегахит? Според мен, не. За мен беше учудваща одисеята й с мега хитове от предното десетилетие. Тийн идолка го раздаваше, но много писна с нейните "Аз съм шефка на света", "Всички са ми в краката", "Яжте ми гъза". В миналото ли останаха песни с по 20-30 млн.? За мен беше интересно, че Александрова, докато ходеше с Емрах стоеше зад успеха му. Беше написала най-оборотните му песни, включително и най-хитовата му солова "Един на милион", в която вложих магия да й вдигна гледанията, тъй като ми беше любима. Освен това, Теда погрозня, поостаря, интервенциите и на нейното лице не простиха. Не изключвам вариант за някоя хитачка на късмет, но като цяло я виждам с посока надолу или циклене на едно и също място. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 12 минути, Gerganafen каза: За да седи толкова време Ваня Ориджинъл без песен, а и след това да има възможност да изсипе 5 клипа наведнъж, явно не е останала гладна и Дамян има достатъчно работа, за да ги издържа. Жената пусна 5 песни за кеф, с което също така раздвижи малко умрелия жанр. Или ви харесват песните, или не, стига сте броили. Какво е раздвижила, освен ние и семейството й друг не ги върти тия песни, това е отчайващ интерес за някоя, която чак се вживява в ролята на звезда, издаваща мини албум. Да не говорим, че има малко купени гледания. Дамян да се сети вече, че това създание със съмнителен пол в лице Ваня само му харчи парите и да я праща в някой гей клуб. 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Когато нейният ход няма никакъв импакт нито над колежките й, нито над публиката - предвид гледаемостта, за какво раздвижване изобщо говорим?! Не се заяждам, просто питам. Ваня имаше няколко успешни проекти в последните години - Апокалипсис, Параноя, Богиня, но след 2020-та не е виждала дори сезонен хит, а откакто влезе в Пайнер се сля с масовката и се обезличи, в Ара имаше собствен звук и облик. Иначе като цяло тя е по средата на Б категория. Защото се взе за голямата работа и реши да ходи да покорява димитровгрдската фолк империя. Реално не оцени, че Ара я направиха истински популярна още с първите й песни и като видя някакъв успех, избяга. Само, че в Ара бяха тя и Алисия, а в Пайнер поне 10 певици, в които се влагат големи средства. На Ваня единственият й разпознаваем, голям успех след Ара е "Параноя". Стана голям хит в дует с Меди, даже беше любима на мои колеги. Всичко друго е някакъв напън и все нещо не достига. Дуетът с Преслава стана някакъв среден хит, но там е Преслава и то преди да й беше минал пика. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 11 минути, Balkandji1 каза: Според мен, не. За мен беше учудваща одисеята й с мега хитове от предното десетилетие. Тийн идолка го раздаваше, но много писна с нейните "Аз съм шефка на света", "Всички са ми в краката", "Яжте ми гъза". В миналото ли останаха песни с по 20-30 млн.? За мен беше интересно, че Александрова, докато ходеше с Емрах стоеше зад успеха му. Беше написала най-оборотните му песни, включително и най-хитовата му солова "Един на милион", в която вложих магия да й вдигна гледанията, тъй като ми беше любима. Освен това, Теда погрозня, поостаря, интервенциите и на нейното лице не простиха. Не изключвам вариант за някоя хитачка на късмет, но като цяло я виждам с посока надолу или циклене на едно и също място. Според мен и тя се чуди накъде да хване, да напуска ли Пайнера, да стои ли, ютюб канал ли да прави.. Има доста готови проекти, не знам защо ги бави във времето и не ги пуска. Панически и тя последните години се чуди кво да направи - то не бяха излишни интервенции, с продуцирането на Тина, Еви Аспарухов и Тони Г пък изобщо няма кво да коментирам. И все пак Тедка остава единствената без дуети с някои от големите имена с изключение на Емануела, Илиян и Борис Дали. Така и не й признаха успехите, остана си с етикет 'простачка', а пък и по пеене някои може да ги сложи в малкия си джоб. По общи събирания я гледам с Деси Слава, ако запишат нещо заедно ще е стабилен гръм. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Защото се взе за голямата работа и реши да ходи да покорява димитровгрдската фолк империя. Реално не оцени, че Ара я направиха истински популярна още с първите й песни и като видя някакъв успех, избяга. Само, че в Ара бяха тя и Алисия, а в Пайнер поне 10 певици, в които се влагат големи средства. На Ваня единственият й разпознаваем, голям успех след Ара е "Параноя". Стана голям хит в дует с Меди, даже беше любима на мои колеги. Всичко друго е някакъв напън и все нещо не достига. Дуетът с Преслава стана някакъв среден хит, но там е Преслава и то преди да й беше минал пика. А тези? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: А тези? Тези са преди смяната на пола. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: А тези? Бяха и те нещо не кой знае какво, може да не съм им обърнал голямо внимание, защото по принцип, откакто влезна в Пайнер, не я харесвам. В Ара беше по-сексапилна, по-разпознаваема, по-динамична, дори по-хубава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза: Конди, какво мислиш за кариерата на Тодореску Александровац? Има ли шанс пак да прави мегахит след мегахит? Tq cu npaBu преди 32 минути, Gerganafen каза: За да седи толкова време Ваня Ориджинъл без песен, а и след това да има възможност да изсипе 5 клипа наведнъж, явно не е останала гладна и Дамян има достатъчно работа, за да ги издържа. Жената пусна 5 песни за кеф, с което също така раздвижи малко умрелия жанр. Или ви харесват песните, или не, стига сте броили. Ma mq npaBu u gpexu преди 14 минути, Balkandji1 каза: Защото се взе за голямата работа и реши да ходи да покорява димитровгрдската фолк империя. Реално не оцени, че Ара я направиха истински популярна още с първите й песни и като видя някакъв успех, избяга. Само, че в Ара бяха тя и Алисия, а в Пайнер поне 10 певици, в които се влагат големи средства. На Ваня единственият й разпознаваем, голям успех след Ара е "Параноя". Стана голям хит в дует с Меди, даже беше любима на мои колеги. Всичко друго е някакъв напън и все нещо не достига. Дуетът с Преслава стана някакъв среден хит, но там е Преслава и то преди да й беше минал пика. @Stela😍 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 7 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари