SG Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Новата на Преслава е типично за нея отбиване на номера. Много тъпо да я издаде след Улицата (и след също доста яката Ако ти върна), и то навръх юбилея. Само заради името ще се наложи в чалга средите и точно по тази причина след някоя и друга година в Рамания ще бъде сочена като някакъв огромен български хит, като други подобни балони тип Беден в сърцето. Но проблемът не е само при Преслава. Тази година е поредната, която е минала почти на 1/3 и още няма почти нищо наистина успешно. Но пък е кеф, че към момента фалшивите цифри от надцакването на няколкото останали помпащи пращат хита на годината при Алфа, и то при Лиди.❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: какво ще кажете за този флоп? *и аз да налея малко масло в огъня* Ами много по-яка е от слушаната вече "Горчиво", която направи 15 млн. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 9 минути, SG каза: Новата на Преслава е типично за нея отбиване на номера. Много тъпо да я издаде след Улицата (и след също доста яката Ако ти върна), и то навръх юбилея. Само заради името ще се наложи в чалга средите и точно по тази причина след някоя и друга година в Рамания ще бъде сочена като някакъв огромен български хит, като други подобни балони тип Беден в сърцето. Но проблемът не е само при Преслава. Тази година е поредната, която е минала почти на 1/3 и още няма почти нищо наистина успешно. Но пък е кеф, че към момента фалшивите цифри от надцакването на няколкото останали помпащи пращат хита на годината при Алфа, и то при Лиди.❤️ ????????????????????????????????? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза: ????????????????????????????????? Просто скандални цифри тук.😆 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: какво ще кажете за този флоп? *и аз да налея малко масло в огъня* Гениална стъпка е да се римува "ден" с..."ден" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза: Впрочем Еуфория на Галя стартира с 240 000 за първото денонощие след мегахита ВНЛ и това не попречи да навърти близо 20 милиона за 2 години, така че невинаги стартът е показателен за хитовостта на дадена песен. Най-големият хит на Фики също стартира по-слабо, а сега е с над 35 милиона гледания. “Скандал” също стартира с 240К, а два месеца по-късно имаше 12М. “Красив герой” половин година стоеше на 1-2М, сега е с 11М 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 8 часа , DarkChild каза: Гениална стъпка е да се римува "ден" с..."ден" Тази стъпка преформатира цялостна парадигма на музиката и литературата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 11 часа , Balkandji1 каза: О, не, тук имаш грешка. Това беше поредния й силен сингъл, а "Губя те бавно" предизвика национален потрес сред младото поколение. В деня, след като я пуснаха за първи път по Планета, цялата гимназия обсъждаше новата звезда-барби и бруталното й парче. "Губя те бавно" освен, че царува в класациите около два месеца беше от песните, които можем да окачествим като "течащи от чешмата" в програмата на Планета. А знаеш какъв рейтинг имаше тази телевизия преди 20 години. Сравням "Губя те бавно" като ефект и въздействие с "Дяволско желание" на Преслава. За мен "Последна вечер" е може би най-големият хит на лято 2005. Тая песен се въртеше постоянно и течеше отвсякъде. Просто на подсъзнателно ниво свързвам този период най-много с нея. Други мегахитове бяха "За мен забрави" на твоята и песните на дИвана. В "Последна вечер" има нещо, което е доста техно и като цяло в песента отсъства чалгарският елемент освен в текста и в клипа. Но Гертруд изглежда жестоко. В началото всеячески се стараха да подчертаят приликата й с Памела Андерсън и изглеждаше като световна звезда. преди 11 часа , Olay каза: На хората им омръзна поредната версия на В твоето легло Тая новата няма нищо общо с "проклета вещица...", по-скоро с "пиши го неуспешно". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: За мен "Последна вечер" е може би най-големият хит на лято 2005. Тая песен се въртеше постоянно и течеше отвсякъде. Просто на подсъзнателно ниво свързвам този период най-много с нея. Други мегахитове бяха "За мен забрави" на твоята и песните на дИвана. В "Последна вечер" има нещо, което е доста техно и като цяло в песента отсъства чалгарският елемент освен в текста и в клипа. Но Гертруд изглежда жестоко. В началото всеячески се стараха да подчертаят приликата й с Памела Андерсън и изглеждаше като световна звезда. Последна вечер и до днес си остава една от най-добрите песни в чалгата! Направо една от петте най-добри! То е музика, то е аранжимент, а пък за финал и брутален клип! Въпреки хитовостта на Дяволско желание, такъв шедьовър беше достоен за Песен на годината. Имаше номинация, но песента реално е от Ноември 2004 година от албума "Както никой друг". Тогава като я чух се чудех защо не е снимала нея за пилотна песен, а "Боли" , защото въпреки хитовостта на "Боли" беше по-силна от нея. Просто трябваше автоматично да я снима тогава, а "Боли" да я остави за пролетта на 2005. Тогава нямаше ясна концепция за нещата по-скоро Токича. Можеха "Някой ден, може би" да я оставят за лятото на 2005 година и да развие няколко песни от албума. Това е със сигурност и до днес най-различната и разпознаваема песен в поп-фолка. За толкова години най се откроява. Иначе....... да ти кажа "Всичко води към теб" си беше летен хит на 2005 година също, просто защото "Последна вечер" е от есен-зима 2004 година. Даже преди да я включат в лятна компилация на Пайнер, беше в Party time, една от най-силните им компилации заедно с ето тия песни, които и за Нелина и за Татяна бяха силни, а на Преслава кавър на Индира Радич. Дори Татяна и Нелина имаха потенциални хитове в тая компилация, но нямаха толкова мозък да им направят клипове. Нелина искаше през лято 2005, но не знам какво я спря. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Новата на Вресислава е твърде трудно смилаема, за да се забележи. Не е запеваема изобщо - ще се изненадам, ако стане хит. Иначе е хубава песен с най-бруталният й клип изобщо. Тази жена с всеки изминал ден става все по-красива, новият нос е в топ форма ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Айде на циганиите… Клеопатра ще пее абитуриентски химн. Софи Маринова (@sofi_marinova_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 4,290 likes, 34 comments - sofi_marinova_officialApril 12, 2024 on : "Ние с Йордан Камджалов - заедно с екип от над 100 човека, тръгваме към космоса..." 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 42 минути, DevilWish каза: Последна вечер и до днес си остава една от най-добрите песни в чалгата! Направо една от петте най-добри! То е музика, то е аранжимент, а пък за финал и брутален клип! Въпреки хитовостта на Дяволско желание, такъв шедьовър беше достоен за Песен на годината. Имаше номинация, но песента реално е от Ноември 2004 година от албума "Както никой друг". Тогава като я чух се чудех защо не е снимала нея за пилотна песен, а "Боли" , защото въпреки хитовостта на "Боли" беше по-силна от нея. Просто трябваше автоматично да я снима тогава, а "Боли" да я остави за пролетта на 2005. Тогава нямаше ясна концепция за нещата по-скоро Токича. Можеха "Някой ден, може би" да я оставят за лятото на 2005 година и да развие няколко песни от албума. Това е със сигурност и до днес най-различната и разпознаваема песен в поп-фолка. За толкова години най се откроява. Иначе....... да ти кажа "Всичко води към теб" си беше летен хит на 2005 година също, просто защото "Последна вечер" е от есен-зима 2004 година. Даже преди да я включат в лятна компилация на Пайнер, беше в Party time, една от най-силните им компилации заедно с ето тия песни, които и за Нелина и за Татяна бяха силни, а на Преслава кавър на Индира Радич. Дори Татяна и Нелина имаха потенциални хитове в тая компилация, но нямаха толкова мозък да им направят клипове. Нелина искаше през лято 2005, но не знам какво я спря. забравих за всичко води към теб. Песента на Вресислава е ужасна боза, неслучайно и тя не я помни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: забравих за всичко води към теб. Песента на Вресислава е ужасна боза, неслучайно и тя не я помни. Ами тя Дяволско желание излезе Февруари 2005. Май 2005 пусна Завинаги твоя. Лятото не е пускала нищо тогава, въпреки, че излезе дуета им с Джери - Не ми говори за любов, за който голяма грешка направи, че не му снимаха клип, беше потенциален хит и песента "Сто причини" беше в лятна компилация, не знам защо позволяваше да я пускат вместо да я остави направо нова в албума си.. Иначе някой кълне като за световно според Сигнал ТОЧКА БГ. Че чак и ЛЮТА КЛЕТВА. Преслава взриви с люта клетва в новия си хит - Да ѝ приседне / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Преслава представи новия си сингъл "Да ѝ приседне", с който отприщи вълна от реакции веднага след появата си в онлайн пространството. Стотици коментари и 50 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 20 минути, DevilWish каза: Ами тя Дяволско желание излезе Февруари 2005. Май 2005 пусна Завинаги твоя. Лятото не е пускала нищо тогава, въпреки, че излезе дуета им с Джери - Не ми говори за любов, за който голяма грешка направи, че не му снимаха клип, беше потенциален хит и песента "Сто причини" беше в лятна компилация, не знам защо позволяваше да я пускат вместо да я остави направо нова в албума си.. Иначе някой кълне като за световно според Сигнал ТОЧКА БГ. Че чак и ЛЮТА КЛЕТВА. Преслава взриви с люта клетва в новия си хит - Да ѝ приседне / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Преслава представи новия си сингъл "Да ѝ приседне", с който отприщи вълна от реакции веднага след появата си в онлайн пространството. Стотици коментари и 50 Дяволско желание излиза Април, Завинаги твоя Юни, Октомври - Финални думи. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Дяволско желание излиза Април, Завинаги твоя Юни, Октомври - Финални думи. Завинаги твоя излиза Май месец в компилацията "Пайнер Хит Сезони Пролет 2005" без видео, но клипът излиза тогава. Това за Дяволско желание е грешка. Може и аз да не съм прав, но края на Февруари или Март излезе песента. По-скоро да са объркали и да е 07.03. Това не е вярно. И когато съмне излезе началото на април 2006 година, но Дяволско желание е от по-рано. Иначе на тая дата мисля, че след компилацията Парти Тайм излезе Музикална треска и там беше включена като първа песен "Дяволско желание" следвана от Глория - "Изповед" която излезе Януари или Февруари по това време. Така, че това не е вярно, сигурен съм..... За "Финални думи" беше октомври, но дали беше на 16-ти не се сещам, може. За "Дяволско желание" съм сигурен че не беше април. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Диона сигурно си мисли, че това е истинската Андреа. Миналата седмица като беше на лайв видя, че я гледа фен профил на Емануела и възкликна “Емануела ме гледа!!! Любимата ми колежка.” 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Диона сигурно си мисли, че това е истинската Андреа. Миналата седмица като беше на лайв видя, че я гледа фен профил на Емануела и възкликна “Емануела ме гледа!!! Любимата ми колежка.” Това е някакъв фен, нали? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 ПАРЧЕТО ще се казва "Парчето торта на Счетоводителката" Emilia 30 мин · Ще снимам клип на ново парче.Дано всичко е и скоро ще видим заедно резултата. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 49 минути, DevilWish каза: ПАРЧЕТО ще се казва "Парчето торта на Счетоводителката" Emilia 30 мин · Ще снимам клип на ново парче.Дано всичко е и скоро ще видим заедно резултата. Вчера Преслава пусна нова песен, а с тези снимки ни съобщава, че днес снима нова - НЕУМОРНА КРАЛИЦ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 На някъв концерт Фики е обявил че лятото ще пуска нова песен и са пуснали малко от нея.... Кючек, в който се чува това: Аз съм хипер потресена 🤦♀️ 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Айде на циганиите… Клеопатра ще пее абитуриентски химн. Софи Маринова (@sofi_marinova_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 4,290 likes, 34 comments - sofi_marinova_officialApril 12, 2024 on : "Ние с Йордан Камджалов - заедно с екип от над 100 човека, тръгваме към космоса..." 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 СюргюнСлава чукна 200 000. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: СюргюнСлава чукна 200 000. Чудя се дали в новият албум ще има нови песни? Вече 12 от тях се знаят 1.Беден в сърцето 2.В твоето легло 3.Улицата 4.Да й приседне 5.От утре 6.Сладкото зло 7.Мангава тут 8.Балканско за разкош 9.Горчиви истини 10.Ако ти върна 11.Спомени 12.Мълчете си Подредих си ги по мои любими като ред Да не се окаже, че ще пусне още една нова песен, дуета с Галена и да стане албум без нови песни Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 1 час, DevilWish каза: Това е някакъв фен, нали? 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари