Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 11 минути, Emanuela.Carey каза: Стопли се времето и Галин започна да бичува единствените му рентабилни изпълнители. 3 участия на ден досега имало ли е? Ми трябва бюджет за гледания все пак! Wow! Какъв интерес! Лидия ли е най-оборотната откъм участия в Алфа? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Балканското имаше около 217 К за първи ден, Мълчете си около 220-230 К. 🤭 И както блеснаха, така и угаснаха. На мен Балканско за разкош много ме кефи. Харесвам я повече от Спомени, Мълчете си, Не идвай и други подобни песни... И не, не мисля, че е провал. Знам, че й върви по участия тая песен. Просто не е хита, който се очакваше. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Току що, DevilWish каза: И както блеснаха, така и угаснаха. На мен Балканско за разкош много ме кефи. Харесвам я повече от Спомени, Мълчете си, Не идвай и други подобни песни... И не, не мисля, че е провал. Знам, че й върви по участия тая песен. Просто не е хита, който се очакваше. Баладата беше стерилна, незапеваема боза с як клип, абсолтно предвидим провал. Балканското стана някакъв хит. Има по-добри приеми от гледаемост, което доста ме озадачава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Балканското имаше около 217 К за първи ден, Мълчете си около 220-230 К. 🤭 Преслава е доказала, че дори със слаби първоначални гледания, с времето песните и регистрират милиони! Спомени има само 45К лайка, но 10М гледания, което показва колко много истински фенове има... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Току що, Andrew Cunanan. каза: Баладата беше стерилна, незапеваема боза с як клип, абсолтно предвидим провал. Балканското стана някакъв хит. Има по-добри приеми от гледаемост, което доста ме озадачава. Абсолютно. Няма нищо общо с гледанията, които са 4,8 милиона, което го броим малко за Преслава. Това върви и на маса, и на дискотека и по участия... Съвсем не е толкова лошо колкото се изкарва тук..... Да, Мълчете си е най-големия й флоп с як клип.... Не знам Без теб или Мълчете си е по-флопова..... но все пак са си конкуренция по БЕЗинтерес. Може би Мълчете си е по-лошата? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, DanielPiliov каза: Преслава е доказала, че дори със слаби първоначални гледания, с времето песните и регистрират милиони! Спомени има само 45К лайка, но 10М гледания, което показва колко много истински фенове има... повече са 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, DanielPiliov каза: Преслава е доказала, че дори със слаби първоначални гледания, с времето песните и регистрират милиони! Спомени има само 45К лайка, но 10М гледания, което показва колко много истински фенове има... Аз за Спомени съм учуден, защото текста е много тревиален.... и не очаквах да стане нещо кой знае какво от нея..... Доволен съм от успехът който е регистрирала, защото за мен тази песен е супер слаба и на мястото на Преслава изобщо нямаше да я приема като дует.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Току що, Andrew Cunanan. каза: Баладата беше стерилна, незапеваема боза с як клип, абсолтно предвидим провал. Балканското стана някакъв хит. Има по-добри приеми от гледаемост, което доста ме озадачава. Чи пияндури и като чуят балканско, и се разквакват, чекнат се, заради думата е. 😂 На Преслава й се ще тази песен да не я беше издавала. Страхуваше се, че след нея тук ще й викат Флопслава. Спомни си времената, когато се надруса с шепа антидепресанти, след като фенове първоначално предрекоха провал на "Дишай". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Току що, DevilWish каза: Абсолютно. Няма нищо общо с гледанията, които са 4,8 милиона, което го броим малко за Преслава. Това върви и на маса, и на дискотека и по участия... Съвсем не е толкова лошо колкото се изкарва тук..... Да, Мълчете си е най-големия й флоп с як клип.... Не знам Без теб или Мълчете си е по-флопова..... но все пак са си конкуренция по БЕЗинтерес. Може би Мълчете си е по-лошата? Аз много харесвам Мълчете си, но Без теб, по-добре не... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, DevilWish каза: Абсолютно. Няма нищо общо с гледанията, които са 4,8 милиона, което го броим малко за Преслава. Това върви и на маса, и на дискотека и по участия... Съвсем не е толкова лошо колкото се изкарва тук..... Да, Мълчете си е най-големия й флоп с як клип.... Не знам Без теб или Мълчете си е по-флопова..... но все пак са си конкуренция по БЕЗинтерес. Може би Мълчете си е по-лошата? Мълчете си е слушаема, все пак, макар и незапеваема. Онази другата е като черен петък - пускаш една песен, тръгват 3 различни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Току що, Andrew Cunanan. каза: повече са И спотифай още 1.2М Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Току що, Andrew Cunanan. каза: повече са Тези гледания на видеото и самата песен, за всяка ли така ги изчислявате? Като ги събирате или просто отчитате по най-гледания клип? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 В този форум не битуваше ли мнението, че тази песен е флоп с купени гледания???🤡 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 3 минути, DevilWish каза: Тези гледания на видеото и самата песен, за всяка ли така ги изчислявате? Като ги събирате или просто отчитате по най-гледания клип? Събират се общо, нали все пак е една песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: В този форум не битуваше ли мнението, че тази песен е флоп с купени гледания???🤡 Тук в този форум няма песен на Преслава, която да не е флоп, ама гледанията друго показват, ще им се😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Чи пияндури и като чуят балканско, и се разквакват, чекнат се, заради думата е. 😂 На Преслава й се ще тази песен да не я беше издавала. Страхуваше се, че след нея тук ще й викат Флопслава. Спомни си времената, когато се надруса с шепа антидепресанти, след като фенове първоначално предрекоха провал на "Дишай". Балканско за разкош е по-яка от Дишай според мен. Но това естествено е мое мнение. Самото видео на Дишай го харесвам, но песента е една от тези които не съм си пускал от години на Преслава. Не ми пречи, ако не харесвам нещо нейно да си го кажа. Но за мен в цялата й кариера най-ужасната песен е УСЕЩАНЕ ЗА МЕРИЛИН. Просто песни като Искаш ме, Първа шпага и др. са ми цвете и поне стават за забавление, докато това е най-излишната й песен в цялата й кариера с хубав и скъп клип. Пълна пародия. Подобно на Мълчете си, само където Мълчете си е по-добрата песен тук. Колкото до Балканско за разкош, от моя гледна точка, нито пия алкохол, а вече и не пуша 10-ти ден, така, че на мен например не ми пречи да се кефя на нея. Признавам, пускам си я с удоволствие. Дишай разбрахме, че е хит на концерта на Пайнер пред Невски за 20 години.... Там много сериозно се избухна на нея и танцувахме, пяхме..... Но най-много тогава се открои Палатка, която се оказа само един балон във времето..... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Чи пияндури и като чуят балканско, и се разквакват, чекнат се, заради думата е. 😂 На Преслава й се ще тази песен да не я беше издавала. Страхуваше се, че след нея тук ще й викат Флопслава. Спомни си времената, когато се надруса с шепа антидепресанти, след като фенове първоначално предрекоха провал на "Дишай". тук децата са се напоркали на талпи! От малки да се учат на важните неща в живота! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 минути, DevilWish каза: Балканско за разкош е по-яка от Дишай според мен. Но това естествено е мое мнение. Самото видео на Дишай го харесвам, но песента е една от тези които не съм си пускал от години на Преслава. Не ми пречи, ако не харесвам нещо нейно да си го кажа. Но за мен в цялата й кариера най-ужасната песен е УСЕЩАНЕ ЗА МЕРИЛИН. Просто песни като Искаш ме, Първа шпага и др. са ми цвете и поне стават за забавление, докато това е най-излишната й песен в цялата й кариера с хубав и скъп клип. Пълна пародия. Подобно на Мълчете си, само където Мълчете си е по-добрата песен тук. Колкото до Балканско за разкош, от моя гледна точка, нито пия алкохол, а вече и не пуша 10-ти ден, така, че на мен например не ми пречи да се кефя на нея. Признавам, пускам си я с удоволствие. Дишай разбрахме, че е хит на концерта на Пайнер пред Невски за 20 години.... Там много сериозно се избухна на нея и танцувахме, пяхме..... Но най-много тогава се открои Палатка, която се оказа само един балон във времето..... Тази Палатка въобще не я харесвам 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Току що, DanielPiliov каза: Тук в този форум няма песен на Преслава, която да не е флоп, ама гледанията друго показват, ще им се😁 За краят на Преслава се говори още от 2009 година. Само, че огромна грешка. Винаги съм се абстрахирал от подобни мнения. Уважавам чуждото, но глупостите в повечето случаи ги подминавам. Не си заслужава.... Тогава много упорито, тук се казваше че залязва..... повече от 10 години non stop. Пълни глупости...... тези които го твърдяха, и те не си вярваха, а вече и не чуваме за тях..... Та, така, предричат залез, накрая залеза са самите те. Скриха се, както казва Емилия.... Къде? Все тая! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 6 минути, DevilWish каза: Балканско за разкош е по-яка от Дишай според мен. Но това естествено е мое мнение. Самото видео на Дишай го харесвам, но песента е една от тези които не съм си пускал от години на Преслава. Не ми пречи, ако не харесвам нещо нейно да си го кажа. Но за мен в цялата й кариера най-ужасната песен е УСЕЩАНЕ ЗА МЕРИЛИН. Просто песни като Искаш ме, Първа шпага и др. са ми цвете и поне стават за забавление, докато това е най-излишната й песен в цялата й кариера с хубав и скъп клип. Пълна пародия. Подобно на Мълчете си, само където Мълчете си е по-добрата песен тук. Колкото до Балканско за разкош, от моя гледна точка, нито пия алкохол, а вече и не пуша 10-ти ден, така, че на мен например не ми пречи да се кефя на нея. Признавам, пускам си я с удоволствие. Дишай разбрахме, че е хит на концерта на Пайнер пред Невски за 20 години.... Там много сериозно се избухна на нея и танцувахме, пяхме..... Но най-много тогава се открои Палатка, която се оказа само един балон във времето..... Лесно ли спря цигарите? Защо се реши на тази крачка? Как си без тях? И на мен "Усещане за Мерелин" ми е тъпа, но беше голям хит, през 2009 есента мисля, че излезе. Тогава бяха години, в които Преслава беше направо обожествявана. Общо взето, ако се беше записала как пърди - и то щеше да бъде хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, DanielPiliov каза: Тази Палатка въобще не я харесвам Отвратителна песен към днешна дата... Чак аз се излъгах да танцувам и пея на това нещо.... 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Дрисняшко за разкош "Аааайде дай муууЪъооОАаа!" Бах таа боза А заглавието на сегашната става за поздрав на А1. Да им приседне на Аеднооо... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, DevilWish каза: За краят на Преслава се говори още от 2009 година. Само, че огромна грешка. Винаги съм се абстрахирал от подобни мнения. Уважавам чуждото, но глупостите в повечето случаи ги подминавам. Не си заслужава.... Тогава много упорито, тук се казваше че залязва..... повече от 10 години non stop. Пълни глупости...... тези които го твърдяха, и те не си вярваха, а вече и не чуваме за тях..... Та, така, предричат залез, накрая залеза са самите те. Скриха се, както казва Емилия.... Къде? Все тая! Преслава ако ще и 100 песни с по 2-3М да пусне, няма да залезе. Тя и Галена винаги ще са на първата позиция и няма да мръднат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, DevilWish каза: Отвратителна песен към днешна дата... Чак аз се излъгах да танцувам и пея на това нещо.... Поредният пресов хит, макар и да не пее вътре песента стана хит и заради нейното участие в клипа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Току що, Balkandji1 каза: Лесно ли спря цигарите? Защо се реши на тази крачка? Как си без тях? И на мен "Усещане за Мерелин" ми е тъпа, но беше голям хит през, през 2009 есента мисля, че излезе. Тогава бяха години, в които Преслава беше направо обежествявана. Общо взето, ако се беше записала как пърди - и то щеше да бъде хит. Много лесно се получи при мен, след като над 9 години бях пушач и мислех, че ми е удоволствие и никога няма да спра. Просто постоянно ги намалявах, използвах и електронна цигара, даже редувах....и един ден си казах, че нямам нужда от тях. Само ме напрягаха и последната ми цигара беше точно на 4.4. Отне ми може би месец откакто го бях решил, преди това даже не си бях мислил, че искам или ще ги спра. Вкъщи още имам 4 кутии.... защото винаги се зареждах с по един стек. Моята идея е, че самата липса поражда липса. "Усещане за Мерилин" излезе в лятната компилация 2009 година, но без видео и когато пусна албумът "Пази се от приятелки" пусна видео на "Феномен" и няколко дни мисля, че след него излезе клипът на "Усещане за Мерилин", която пък имаше зверска ротация. Вярно е..... 2009 година тя даде голяма инерция на "За да те забравя" и мисля, че по този начин направи голяма услуга на Милко. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари