DanielPiliov Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Това ми е много любимо, имам чувството, че почти никой не я знае. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 4 минути, DanielPiliov каза: Преслава ако ще и 100 песни с по 2-3М да пусне, няма да залезе. Тя и Галена винаги ще са на първата позиция и няма да мръднат. Ами факт е, че към тях има най-голям интерес. Очаквам с нетърпение да видя какво ли ще стане с дуета.... Само да е силна песента...... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, DanielPiliov каза: Това ми е много любимо, имам чувството, че почти никой не я знае. Но я знаем по-големите тук. И даже беше някакъв среден хит от първия й албум. Много готина песен с поп звучене. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Поредният пресов хит, макар и да не пее вътре песента стана хит и заради нейното участие в клипа. От една страна - да..... каквото и да правеше тя по това време беше хит... Както казахме и да пръдне - пак ще е хит. В случаят допринесе за видеото, могат само да й целуват задника триото БИК. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 3 минути, DanielPiliov каза: Това ми е много любимо, имам чувството, че почти никой не я знае. Знаем я. Все пак една от първите й песни.... Аз по това време прослушах и за първи път това го видях.. Хареса ми. Чудихме се коя е тази какичка с якия глас.. На "Мили мой" на един приятел майка му как крещеше и пееше Няма да го забравя това! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Но я знаем по-големите тук. И даже беше някакъв среден хит от първия й албум. Много готина песен с поп звучене. Нямам идея каква е била, дори не съм бил роден😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Току що, DanielPiliov каза: Нямам идея каква е била, дори не съм бил роден😂 Ами през тези години, 2004 натам, голямо вълнение ни беше на тия които слушаме... Аз тогава още нямах компютър и не ми се занимаваше.... 2 години по-късно като се научих да тегля и събирах малко, по малко и днес вече на новия лаптоп съм пълен с поп-фолк Естествено имам и много албуми на оригинални носители, но тогава имаше тръпка да купуваш или да ти подарят такова нещо.... След "Да гори в любов" не съм имал толкова желание за нов албум. Очаквам този на Преслава, на Галена също имам албумите.... така, че и там сериозно ще си помисля, но при нея по принцип си заслужава. Изпипва си нещата от "Официално забранен" насам като албуми... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 минути, DevilWish каза: Ами през тези години, 2004 натам, голямо вълнение ни беше на тия които слушаме... Аз тогава още нямах компютър и не ми се занимаваше.... 2 години по-късно като се научих да тегля и събирах малко, по малко и днес вече на новия лаптоп съм пълен с поп-фолк Естествено имам и много албуми на оригинални носители, но тогава имаше тръпка да купуваш или да ти подарят такова нещо.... След "Да гори в любов" не съм имал толкова желание за нов албум. Очаквам този на Преслава, на Галена също имам албумите.... така, че и там сериозно ще си помисля, но при нея по принцип си заслужава. Изпипва си нещата от "Официално забранен" насам като албуми... Яко е, че сте били свидетели на промяната в чалгата от това преди до това сега. Първата поп фолк песен, която чух е "Не ме заслужаваш' тате ми я пускаше всеки път в колата, много и се кефех, бях малък😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, DanielPiliov каза: Яко е, че сте били свидетели на промяната в чалгата от това преди до това сега. Първата поп фолк песен, която чух е "Не ме заслужаваш' тате ми я пускаше всеки път в колата, много и се кефех, бях малък😂 Не ме заслужаваш на Емануела и Кокаин? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Не ме заслужаваш на Емануела и Кокаин? Даа 2016 година, по спомени "На тебе не отказвам" на Преслава също беше една от първите, които съм слушал. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Току що, DanielPiliov каза: Даа 2016 година, по спомени "На тебе не отказвам" на Преслава също беше една от първите, които съм слушал. Омг, ама ти си наистина малък! Нова генерация Преси фенове ❤️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, DanielPiliov каза: Яко е, че сте били свидетели на промяната в чалгата от това преди до това сега. Първата поп фолк песен, която чух е "Не ме заслужаваш' тате ми я пускаше всеки път в колата, много и се кефех, бях малък😂 При мен беше много интересно как прослушах. С мама бяхме в Хисар през 2003 година и пуснаха "Обичай ме" на Анелия и разни други песни , но много ми хареса самата песен..... "Крепост" - много хубав клип и песен. После разбрах за Гергана и "Губя те бавно" и Райна - "Агресия", но до самата 2003 година не ме влечеше и не слушах. Не, че преди това не съм чувал примерно за песните на Глория (която единствено харесвах от поп-фолка), примерно за 100 патрона, Луда по тебе и т.н. Бяха си хитове, даже и Полунощ е на Надя..... Година по-късно брата на нейна приятелка държеше едно поп-фолк заведение, и естествено от дете ме мъкнат по дискотеки и взе , че ми хареса това което чувам..... Може би беше началото на Септември 2004 година, пуснах си Планета и започнах да следя и малко по малко за един месец ги научих. Преди това нямах кой знае какви наблюдения. Вече като имах компютър две години по-късно започнах да следя преди какво е било и харесах доста песни и така.... 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Омг, ама ти си наистина малък! Нова генерация Преси фенове ❤️ Това е чудесно. Нея я харесват от малки до големи. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 hail SATAN 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 минути, DevilWish каза: При мен беше много интересно как прослушах. С мама бяхме в Хисар през 2003 година и пуснаха "Обичай ме" на Анелия и разни други песни , но много ми хареса самата песен..... "Крепост" - много хубав клип и песен. После разбрах за Гергана и "Губя те бавно" и Райна - "Агресия", но до самата 2003 година не ме влечеше и не слушах. Не, че преди това не съм чувал примерно за песните на Глория (която единствено харесвах от поп-фолка), примерно за 100 патрона, Луда по тебе и т.н. Бяха си хитове, даже и Полунощ е на Надя..... Година по-късно брата на нейна приятелка държеше едно поп-фолк заведение, и естествено от дете ме мъкнат по дискотеки и взе , че ми хареса това което чувам..... Може би беше началото на Септември 2004 година, пуснах си Планета и започнах да следя и малко по малко за един месец ги научих. Преди това нямах кой знае какви наблюдения. Вече като имах компютър две години по-късно започнах да следя преди какво е било и харесах доста песни и така.... До към 2019 година слушах само Гери Никол, Криско, Тита и всички останали, които бяха модерни тогава. Когато излязоха дуетите на Емилия и Денис не спирах да ги слушам и оттам започнах повече чалга да си пускам. 2020 година, първите имена които изброих за мен напълно изчезнаха. Когато излезе Беден в сърцето случайно ми излезе и реших да я пусна, от онзи ден Преслава ми е любимата певица! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Алисия и Фики ще участват в концерта на Konstantinos Argiros в Зала 1 НДК на 16 май. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Пресо, ма, кво напрай, ма? Втория ден 190К, третия се бориш за 210К. Алтън хит! Айде четвъртият да ти е на кадем за 230К. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, DanielPiliov каза: До към 2019 година слушах само Гери Никол, Криско, Тита и всички останали, които бяха модерни тогава. Когато излязоха дуетите на Емилия и Денис не спирах да ги слушам и оттам започнах повече чалга да си пускам. 2020 година, първите имена които изброих за мен напълно изчезнаха. Когато излезе Беден в сърцето случайно ми излезе и реших да я пусна, от онзи ден Преслава ми е любимата певица! Имаше един такъв момент в който те и попа бяха пряка конкуренция на поп-фолк музиката. Едни такива периоди примерно когато излезнаха Видимо доволни на Мария и Криско, Антилопа и Вуду кукла на Тита, I'm the Queen и разни други неща на Гери-Никол,..... Беден в сърцето е много различна песен и аз веднага не можах да я възприема като една от любимите ми нейни песни, но точно 3 години по-късно се влюбих в нея. Това е нещото, което не очаквах. ❤️ Предполагам вече знаеш за по-старите й песни и албуми? Успя ли да изслушаш всичко? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Алисия и Фики ще участват в концерта на Konstantinos Argiros в Зала 1 НДК на 16 май. Алисия може да ми изяде гумната по тоя повод. Фло-пис-ия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Стига с тоз Стораро и Преслава, всички се питаме къде е Миха-миха-еля-еля? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Пресо, ма, кво напрай, ма? Втория ден 190К, третия се бориш за 210К. Алтън хит! Айде четвъртият да ти е на кадем за 230К. "проклета вещица... нещо ми прави" 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Току що, ANGEL каза: Стига с тоз Стораро и Преслава, всички се питаме къде е Миха-миха-еля-еля? В "Един за друг" с мъжът си Венци преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: "проклета вещица... нещо ми прави" Добрини! 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, ANGEL каза: Стига с тоз Стораро и Преслава, всички се питаме къде е Миха-миха-еля-еля? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Подкрепете Яни и се абонирайте! https://www.youtube.com/@YanitsaOfficial/ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 14 минути, DanielPiliov каза: До към 2019 година слушах само Гери Никол, Криско, Тита и всички останали, които бяха модерни тогава. Когато излязоха дуетите на Емилия и Денис не спирах да ги слушам и оттам започнах повече чалга да си пускам. 2020 година, първите имена които изброих за мен напълно изчезнаха. Когато излезе Беден в сърцето случайно ми излезе и реших да я пусна, от онзи ден Преслава ми е любимата певица! Значи си пропуснал как "Да гори в любов" и "Пиян" тресяха държавата. Щеше да оргазмираш на успеха им. "Да гори в любов" беше един от най-големите хитове на 2018, бореше се за челната позиция за годината с песни като "Шефката", дуетът на Цвети Янева и Денис Теофиков. Лято 2019 Преслава превзе лятото с "Пиян". Скандален клип, в който певицата за първи път се показа с новата визия и шокира държавата. В битка с "Паника" на Галена, Преслава спечели хит на лятото, а по-късно издаде и албума си с няколко неклипирани нови песни, някои от които също станаха хитове. Считаше се, че през 2019 Преслава е по-успешна от Галена - последната такава година. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари