Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 "пруззззззззззззззззззззтак" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 3 часа , DevilWish каза: Това тресеше държава буквално. "Дяволско желание" е песента която изстреля Преслава в топа. Моята любима песен! ❤️ Обожавам тази песен. "Дяволско желание" беше тотален хит, но не ми допадаше, много бързо ми омръзна. "Полследен адрес" обаче ми е сред любимите на Преслава. Даже все още я слушам с кеф. "Улицата" също ми влезе в топ-а. Много повече ми харесва от новата. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 13 минути, Stela каза: На тая филъра вече и е мигрирал в междувеждието. 😂 Оле верно, няма такава идиотка! 😂 Шарила е за бръчки между веждите. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 ХИТ,ХИТ,ХИТ НЕ СПИРА ДА ГЪРМИ, СЪСЕДИТЕ МИ ЗВЪНЯТ.. 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, DanielPiliov каза: ХИТ,ХИТ,ХИТ НЕ СПИРА ДА ГЪРМИ, СЪСЕДИТЕ МИ ЗВЪНЯТ.. Даниел, миличък, ще намалите ли тази чалга дъндания? Хора с високо кръвно сме, мъжът ми получава паник атаки, като чуе песента, а на мен одеве краставицата, дето ядох ми приседна. Влияе зле на целия блок. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Stela каза: Обожавам тази песен. "Дяволско желание" беше тотален хит, но не ми допадаше, много бързо ми омръзна. "Полследен адрес" обаче ми е сред любимите на Преслава. Даже все още я слушам с кеф. "Улицата" също ми влезе в топ-а. Много повече ми харесва от новата. Да, на мен "Последен адрес" ми е любимата поп-фолк песен.... ❤️ В интерес на истината не вярвах, че "Улицата" толкова много ще се хареса, защото е твърде драматична песен, а аз си я обожавам. Аз например от тези по-успешните й песни не харесвам много Дишай, като малък и Нямаш сърце не можех да възприема, трябваха ми няколко месеца.... Докато "Обичам те" още с първо слушане ми беше станала любима песен. "Дяволско желание" си спомням, че нямаше този прием по концерти какъвто имаха "Лъжа е", "Нямаш сърце" и други нейни песни и не знам и аз каква е причината..... Уж е от големите й хитове и сега ми е много интересно на концерта какво ще се случи точно с нея, защото няма как да я избегне. И много се надявам да си изпее "Последен адрес", защото знам, че и нейна любима песен и я пее много по участия, както е и с "Нямам право". Мисля, че ако зависи от самата Преслава тези двете песни ще бъдат изпълнени задължително. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 @asylum Престанете да хейтите Преслава и да въздигате в култ анимационната героиня от "Покахонтас 3". Ще ви дадем на толбухински маг! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 една от най-добрите песни на Оцко. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 5 минути, DanielPiliov каза: ХИТ,ХИТ,ХИТ НЕ СПИРА ДА ГЪРМИ, СЪСЕДИТЕ МИ ЗВЪНЯТ.. И аз в момента съм я увеличил на макс. Уинампа отчита вече 40-то слушане от сутринта до сега, почти не съм я спирал. По принцип съм от шумните, които увеличават музика, но напоследък хващам че имам конкуренция някъде наблизо... пускат си Джена, новите песни на Стораро и Малина.... днес чух и Преслава, явно имаме един вкус който или която и да е 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 3 часа , Danger. каза: Иначе аз съм тук от 2015. Даже първите ми банове бяха от Стела. Но в Дубай си простихме за всички грешки. Даже слушахме Галена и Преслава с "Хайде, откажи ме" на сафарито в пустинята. Имам и стори как дъним "Шефката". 😁 Тези банове през 2015-та и псувните дето отнесох от теб бяха повратни и виж толкова години по-късно няма и помен от това. ❤️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 6 минути, Balkandji1 каза: @asylum Престанете да хейтите Преслава и да въздигате в култ анимационната героиня от "Покахонтас 3". Ще ви дадем на толбухински маг! A3 xBa/\q caMo u mo 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Stela каза: Даже слушахме Галена и Преслава с "Хайде, откажи ме" на сафарито в пустинята. Имам и стори как дъним "Шефката". 😁 Тези банове през 2015-та и псувните дето отнесох от теб бяха повратни и виж толкова години по-късно няма и помен от това. ❤️ То обикновено е така... Тук може хората да се карат, а пък иначе да станат приятели. Тук преди години много се обиждахме... клели сме се, но никога не съм влагал нещо лично, просто импулсивност..... 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Stela каза: Даже слушахме Галена и Преслава с "Хайде, откажи ме" на сафарито в пустинята. Имам и стори как дъним "Шефката". 😁 Тези банове през 2015-та и псувните дето отнесох от теб бяха повратни и виж толкова години по-късно няма и помен от това. ❤️ Tu cu u Bcu4ko mu e npocmeHo! @Balkandji13a6mo, cnopeg meb, ma3u neceH om 200,000 3a Hqko/\ko Meceza MuHa Mu/\uoH, be3 ga e bu/\a xum (ocBeH npu MeH u Cme/\a🙂)? Pempo Hocma/\Guq? HoBu 4a/\Ga feH4ema ga ca q omkpu/\u? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: всички фенове на кама ме мразеха, особено като заявявах, че е пееща проституеса. 🤡 Истината често е мразена и отричана. 😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 4 минути, asylum каза: Tu cu u Bcu4ko mu e npocmeHo! @Balkandji13a6mo, cnopeg meb, ma3u neceH om 200,000 3a Hqko/\ko Meceza MuHa Mu/\uoH, be3 ga e bu/\a xum (ocBeH npu MeH u Cme/\a🙂)? Pempo Hocma/\Guq? HoBu 4a/\Ga feH4ema ga ca q omkpu/\u? Не знам, но искам и аз да разбера тази мистерия. Песента е мега яка. Беше бруталитетен хит едно време. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 час, DevilWish каза: Защо си мисля, че това ще е от видеото на кавърът на Dam, dam, dam ? Идея? От участие е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Току що, Stela каза: Истината често е мразена и отричана. 😂 Винаги съм предпочитал колкото и мразена да е, истината.... Но много от хората са страхливци и се стараят да се харесат на всеки и там им е грешката.... А когато си искрен и си казваш какво мислиш, не го одобряват много, много... Честно казано никога не ми е пукало за това. Та по тази логика, той винаги е казвал какво мисли относно песен или нещо друго и то с ирония, но помня, че имаше години в които не го разбираха. @Andrew Cunanan. сигурно помниш, като се появи като сенуж? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 4 минути, Stela каза: Истината често е мразена и отричана. 😂 Каква истина, Ками си има сериозен приятел - Цветин - и е много щастлива с него вече 626 години. Престанете да плюете! 🤭 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Не знам, но искам и аз да разбера тази мистерия. Песента е мега яка. Беше бруталитетен хит едно време. u 3a men no-3gpaB 3Ha4u! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 22 минути, Balkandji1 каза: Оле верно, няма такава идиотка! 😂 Шарила е за бръчки между веждите. Тя нали казала, че сама се боцка с тия филъри. Ето го резултата. Расте и трета вежда между другите две. 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Не знам, но искам и аз да разбера тази мистерия. Песента е мега яка. Беше бруталитетен хит едно време. Аз не я помня, но тогава не съм слушал явно.... Ти откога слушаш тази музика? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, DevilWish каза: Винаги съм предпочитал колкото и мразена да е, истината.... Но много от хората са страхливци и се стараят да се харесат на всеки и там им е грешката.... А когато си искрен и си казваш какво мислиш, не го одобряват много, много... Честно казано никога не ми е пукало за това. Та по тази логика, той винаги е казвал какво мисли относно песен или нещо друго и то с ирония, но помня, че имаше години в които не го разбираха. @Andrew Cunanan. сигурно помниш, като се появи като сенуж? Сенуж е култова, ключова фигура в цяла ера от развитието на този форум. Мразен, обичан, банван, инициатор на брутални истерии във форума. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Току що, Balkandji1 каза: Сенуж е култова, ключова фигура в цяла ера от развитието на този форум. Мразен, обичан, банван, инициатор на брутални истерии във форума. Да, аз не помня той колко пъти си сменя никът, ама и аз като него. От проклето и инато, през лимони минах, после бях Как ти стои? , после станах Winner и ето ме днес - Дяволското желание на форума 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 10 минути, DevilWish каза: То обикновено е така... Тук може хората да се карат, а пък иначе да станат приятели. Тук преди години много се обиждахме... клели сме се, но никога не съм влагал нещо лично, просто импулсивност..... Да, сега мога да кажа, че ми е един от най-близките приятели. Понякога нещо такова събира и сближава хората. Иначе аз съм тук от 2008-ма и тогава имаше много големи активни фен агитки тук и се вихреха страшни спорове. На Глория, Ивана, Камелия бяха едни от най-големите такива. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Сенуж е култова, ключова фигура в цяла ера от развитието на този форум. Мразен, обичан, банван, инициатор на брутални истерии във форума. He mu /\u /\uncBam Yaneva & Slavi 😝 Току що, Stela каза: Да, сега мога да кажа, че ми е един от най-близките приятели. Понякога нещо такова събира и сближава хората. Иначе аз съм тук от 2008-ма и тогава имаше много големи активни фен агитки тук и се вихреха страшни спорове. На Глория, Ивана, Камелия бяха едни от най-големите такива. A3 ce 3aqjgax c Bcu4ku, Ho caMo gecoBu Me Mpa3exa 🤣 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари