Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 8 часа , Willy каза: Мале Фики и Джордан вече се оляха с тия еднакви тик ток бози, особено първия. Фики вече му загубих бройката на еднотипните простотии. "Отпусни се" беше ок, но след това прекали, особено с тия текстове .... Джордан дано разбере вече, че с клонинги не може да ти се получава вечно. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 ДесиСлава е станала баба. Внучката ѝ е кръстена на нея. Desi Slava (@desislavaofficial) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 1,475 likes, 38 comments - desislavaofficialApril 17, 2024 on : "Дааа, вълнуващо е много! 🥰 Боже, благодаря ти, че ме дари с най-прекрасната �...". 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Честита да й е внучката на Деси! И на Майки и приятелката му честито чедо. Да е здраво и щастливо и да е наследило таланта на баба си, чието име ще носи! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Преслава се кефеше, че Галена е родила само момчета, но Паола да се готви, защото истинската Нова Деси Слава ще й диша във врата! Честито и от мен на родителите и на Десс. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 7 минути, Gerganafen каза: Преслава се кефеше, че Галена е родила само момчета Какво е казвала? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Какво е казвала? Нищо, бъзикам се по принцип. Но нищо чудно да кръсти дъщеря си с такова изчанчено, незаето в чалгата име, за да й предаде щафетата след време. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 31 минути, Gerganafen каза: Преслава се кефеше, че Галена е родила само момчета, но Паола да се готви, защото истинската Нова Деси Слава ще й диша във врата! Честито и от мен на родителите и на Десс. Едната дори е с няколко години по-малка от другата. Тъкмо когато Паола си мисли, че е седнала на трона, ще дойде новата по-млада сензация New Dess. Мисля си обаче, че и Глория младша не е за подценяване. Имам очакването да пропука флоп проклятието от поколението на Симона и да мачка като баба си през 90те.❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 40 минути, SG каза: Едната дори е с няколко години по-малка от другата. Тъкмо когато Паола си мисли, че е седнала на трона, ще дойде новата по-млада сензация New Dess. Мисля си обаче, че и Глория младша не е за подценяване. Имам очакването да пропука флоп проклятието от поколението на Симона и да мачка като баба си през 90те.❤️ Симона ако не беше копие на майка си по тоалети, чупки и муцуни, а вместо това беше по-разчупена и модерна, можеше и да й се получи. Има талант, но по този начин няма как изкара хит. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 7 минути, Stela каза: Симона ако не беше копие на майка си по тоалети, чупки и муцуни, а вместо това беше по-разчупена и модерна, можеше и да й се получи. Има талант, но по този начин няма как изкара хит. u3BuHeme, MagaM, moBa e moma/\eH xum (B ucnepux) 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Новата певица на народа, Ивана да стяга багажа!🤪 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Леля Данче се кара на хейтърите: На живо съм още по-хубава! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Честито! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 17 Author Report Share Публикувано Април 17 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Леля Данче се кара на хейтърите: На живо съм оше по-хубава! Обаче не й липсва самочувствие. "Аз знам, че съм СУПЕР" А това за Българите? Чакай, ти не си ли в това число или се мислиш за Леля от Америка? Разбираме, че отдавна иска това. Говори нормално, но това с българите - поредната простотия. Ти се радвай, че си българка, не се прави на друга. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 От архивите: Теда амфета напада Ариа, че е бездарница. Няколко години по-късно пуска дуети с Палом Мъчителя и Дончо Хуя. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Дончо Хуя. Това е добро,крада го 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 2 минути, xroflx9 каза: Това е добро,крада го Трябваше ми секунда да разбера че говорим за Доника, а за ДонМАрия.💀 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 18 минути, Emanuela.Carey каза: Леля Данче се кара на хейтърите: На живо съм още по-хубава! Не мога да чуя сега, но някакъв филтър който прави лицето като куб ли е ползвала? То са скули, то е нос - ръбове и ъгли да искаш. В комбинация с издутата уста - "перфектна". Пожелавам й скоро да й мине критическата. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 17 Author Report Share Публикувано Април 17 преди 15 минути, Willy каза: Трябваше ми секунда да разбера че говорим за Доника, а за ДонМАрия.💀 ДонМария направи на Теди една чикия. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 4 часа , asylum каза: Fiki & Bashurka - Yabadabadoo SOON! 😍 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 5 часа , DevilWish каза: Забравих за съществуването на жената с брадата. Добре си й измислил името и мен не ме кефи. Вдъхновено от Доня Галина от Добрич. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 5 часа , DevilWish каза: На мен много повече ми харесва от "Моето слабо място". И честно казано май аз съм от малкото, които се радват, че няма клип. За мен "Нашето любов е" е много по-добра от този й стил песни, както и "На тебе не отказвам"..... Не разбирам какво се прехласвате по "МСМ" и "По моята кожа", като е имала много по-силни песни.... Даже "МСМ" стана хит на доста късен етап, не гръмна в началото, всички я оплюваха.... Но, да...... хубава е песента, просто е имала много по-силни неклипирани по мое мнение и това са "Лъган си и ти" и "Не ми говори за любов" от (Дяволско желание), "Нямаш сърце" и "Горчиви спомени" от (Преслава), "Умирам", "Не можеш да си влюбен" и "Наивница на годината" от (Пази се от приятелки)..... Например мога да кажа, че това са моите фаворити от неклипираните й песни, най-вече Лъган си и ти и Нямаш сърце, по мое мнение тябваше да намери време за тях. Албумите "Интрига", "Не съм ангел", "Как ти стои" и "Да гори в любов" най-много ми харесва как ги разви...... но в тези трите имаше пропуск...... всички в тоя форум писаха, че песента е ужасна и ще е флоп, аз написах, че ще е хит още в деня на излизане и какво стана........... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: ДесиСлава е станала баба. Внучката ѝ е кръстена на нея. Desi Slava (@desislavaofficial) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 1,475 likes, 38 comments - desislavaofficialApril 17, 2024 on : "Дааа, вълнуващо е много! 🥰 Боже, благодаря ти, че ме дари с най-прекрасната �...". Как се казва в крайна сметка? Фатмес? Фатмигюл? Фатме? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 2 часа , SG каза: Едната дори е с няколко години по-малка от другата. Тъкмо когато Паола си мисли, че е седнала на трона, ще дойде новата по-млада сензация New Dess. Мисля си обаче, че и Глория младша не е за подценяване. Имам очакването да пропука флоп проклятието от поколението на Симона и да мачка като баба си през 90те.❤️ Гюрулту Младша, Ню Фатмес и Паола ще са лидерките на чалгата през 2040-та 😱 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 17 Author Report Share Публикувано Април 17 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: всички в тоя форум писаха, че песента е ужасна и ще е флоп, аз написах, че ще е хит още в деня на излизане и какво стана........... Голям и траен хит се оказа. Преслава имам чувството, че много не си я харесва тази песен? Щом я е оставила без клип... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Как се казва в крайна сметка? Фатмес? Фатмигюл? Фатме? Фатмалката 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари