DevilWish Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Не плащате достатъчно данъци, за да преави повече на брой песни. Ама и ти си в това число - за данъците. Тя вече е разделена с Пеевски. Ти не знаеше ли? П.С. Вярно, че го каза преди малко. Sorry 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 1 час, DevilWish каза: То пък една кариера с една песен на година , ако има втора тя флопва. Да вземе да се стегне, с една песен няма как да се случат нещата. Кои неща? Въобще Цура има ли и 1 участие на година? Все тая е дали пее или не. Никой няма да разбере ако спре кариерата й. Но по това как я хвалят по интервюта, съдя, че явно още е с Пеевски. Иначе щяха да я изядат. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Не и през 2024 ДесиСлава да стане вайръл точно с този мийм...😆 ПП: Мира е брутална императрица. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 Току що, meleto каза: Кои неща? Въобще Цура има ли и 1 участие на година? Все тая е дали пее или не. Никой няма да разбере ако спре да пее. Но по това как я хвалят по интервюта, явно още е с Пеевски. Иначе щяха да я изядат. Да е сред най-актуалните, както 2010 например... Когато имаше песни и албуми като "Мога пак".... "ВИДИМО ИЗНЕВЕРИЛ" която също ми е много любима.... Когато правеше повече песни, имаше хитове.... Тя откога спря да ходи по участия всъщност? Просто това е, че пуска много рядко песни. Не разбрах с какво от казаното от мен @Andrew Cunanan. не беше съгласен? Но той си я защитава. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Само на мен ли не ми действа скандалът между Стораро и Мира? Каква кариера има Мира въобще? При нея нещата приключиха някъде около 2007ма. Тук-там направи нещо запомнящо се, но уви - не е влизала дори в топ 50 на най-ключовите изпълнители. Както се вика... каква звезда си, ако нямаш име, което да работи за теб? Това е като Джордан, който направи 1 хит и вече бил сред топ имената. Кой се интересува от някакъв си Джордан? Имена са Емануела, Анелия, ПРЕСА, Жалка, Счети, дори Фики и Галин. Даже ГИК. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 15 часа , asylum каза: Koq mu e /\iobuMama neceH Ha Bupmyo3kama Mupa! "Хей, Малката". Луд №1 мегахит от 2001 година. Размаза дискотеките и тийновете, всички хвърляхме къчове на тая песен. Солова: "Лъже, маже". Редовно поздравявах с нея лъжци! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 31 минути, meleto каза: Кои неща? Въобще Цура има ли и 1 участие на година? Все тая е дали пее или не. Никой няма да разбере ако спре кариерата й. Но по това как я хвалят по интервюта, съдя, че явно още е с Пеевски. Иначе щяха да я изядат. Не е с него и аз това чувам. Мисля, че още преди години любовта им изчезва, но Пеевски продължава да държи на връзката им за имидж пред обществото. Допускам, че Цветелина е получавала заплата за това и вече е с уреден живот, не й трябват участия. Представете си за какво плащане е ставало въпрос. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 28 минути, meleto каза: Само на мен ли не ми действа скандалът между Стораро и Мира? Каква кариера има Мира въобще? При нея нещата приключиха някъде около 2007ма. Тук-там направи нещо запомнящо се, но уви - не е влизала дори в топ 50 на най-ключовите изпълнители. Както се вика... каква звезда си, ако нямаш име, което да работи за теб? Това е като Джордан, който направи 1 хит и вече бил сред топ имената. Кой се интересува от някакъв си Джордан? Имена са Емануела, Анелия, ПРЕСА, Жалка, Счети, дори Фики и Галин. Даже ГИК. На Джордан "Къртиш" му е втори или трети сингъл с бомбастични за него гледания. Все пак кой е лидер се оценява на база постижения в конкретни периоди, както се даваха и наградите за Певица на годината и т.н. Ако Джордан изкара още две парчета и станат най-оборотните хитове защо да не може да се нарече най-успешния мъжки изпълнител? Примерно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Яница и изтъкнатите аргументи, че новата й песен на върви понеже била в нов канал. Поглед година назад: Яница - "Най добрата" 285К за 4 месеца Яница - "Дръж се" 760К за 8 месеца. Песните са качени в канала на Пайнер с 2 милиона и 600К последователи. Яница, касите на някой супермаркет. Крещя ти го! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 3 часа , DevilWish каза: Мира натри носовете на нахалниците Стораро HOTNEWS.BG Горещи новини Мале, като отворих първо прочетох "Певицата Мира не се ебе от очаяние" лол 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Теди Александрова х Саби - Забрави Ме Аранжимент: Деян Асенов 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 27 минути, Emanuela.Carey каза: Теди Александрова х Саби - Забрави Ме Аранжимент: Деян Асенов Саби, моля те. Къш ма, сус ма! Брат ти ни е достатъчен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 DIOR KRASNIQI (@diorimusic) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 146K likes, 1,912 comments - diorimusicFebruary 7, 2024 on : "🎹🥁😍". Готов летен хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Биляниш ще пуска първия си албум “Most Wanted” 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 От 18.04.2024 г. от 20:31, DrAkO каза: Нагли и безочливи твари! Чилийката дано ги страйкне тях, стигнаха да пишат детски песнички за авторски кючеци... 🤮 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Ще горя... с тебе аааз Всъщност да оригинала е: Triantafullos - Monaxos 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 50 минути, Emanuela.Carey каза: Биляниш ще пуска първия си албум “Most Wanted” Който се очаква да бъде продаден в 4 копия. А изпълнителката е объркала първата дума в заглавието - трябвало е да е "Least". Сериозно тия албуми в какви тиражи биват разпечатани? В 100 бройки? Кой, за Бога, в 2024 година ще си купи албум на Биляниш? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 27 минути, Balkandji1 каза: Който се очаква да бъде продаден в 4 копия. А изпълнителката е объркала първата дума в заглавието - трябвало е да е "Least". Сериозно тия албуми в какви тиражи биват разпечатани? В 100 бройки? Кой, за Бога, в 2024 година ще си купи албум на Биляниш? 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Току що, asylum каза: В рекламата за албума Биляниш ще уточни, че албумът й става за фризби. Ма такова с нота бене уточнение. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Май това най-многоми харесва от Мира 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 8 минути, meleto каза: Май това най-многоми харесва от Мира Тебе ти харесват греховни, мръснички неща. От малък си така. Като мастурбираш, си личи най-много. Предписвам изповед пред отче. - Д-р Хинова 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 Тая Сандра Африка толкова много песни е взела от нас, но за "Зле разпределени" няма прошка! Не я е направила както трябва. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 23 часа , Balkandji1 каза: Яница беше чута да казва пред свои приятели, че животът бил скапан и от няколко години не й вървяло. "Коя чума ме прокле, мамо, преди правех хитове, сега съм кръгло зеро", пропяваше се певицата след първите три часа от дебюта на алкохолното парче "Сипвай". Блокира ме през 2019, защото в един чат на майтап бях казал че е грозна. Написаното достигна до нея, след което бях блокиран и точно след това си залезе. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 4 часа , Balkandji1 каза: Не е с него и аз това чувам. Мисля, че още преди години любовта им изчезва, но Пеевски продължава да държи на връзката им за имидж пред обществото. Допускам, че Цветелина е получавала заплата за това и вече е с уреден живот, не й трябват участия. Представете си за какво плащане е ставало въпрос. Истинска императрица. Тя и братовчедка ми са родени в една и съща година, всичко бих дал икона като Цуцолина Пандишпанова да ми е братовчедка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 И да не са заедно, вече цяла България е наясно, че няма стандарти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари