DevilWish Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 1 минута, Olay каза: Не, последните 5 страници Мира изобщо не е обсъждана даже Мира тази седмица е най-"необсъжданата" певица. Какъв регрес! Ватменеееееееееее, дай! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 @DevilWish @Andrew Cunanan. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 3 минути, asylum каза: @DevilWish @Andrew Cunanan. Аз да те питам, Мира докога беше в Пайнер? Аз прослушах 2004-та. Май тогава имаше албум "Искам" ? Преди това много не й помня песните, сега си пуснах "Ватман" много е яка. Колко албума има там? Дай ми дай, дай, дай, дай.... стига с твоите париииии, мобифони и колиииииииииии... ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Току що, DevilWish каза: Аз да те питам, Мира докога беше в Пайнер? Аз прослушах 2004-та. Май тогава имаше албум "Искам" ? Преди това много не й помня песните, сега си пуснах "Ватман" много е яка. Колко албума има там? Дай ми дай, дай, дай, дай.... стига с твоите париииии, мобифони и колиииииииииии... ❤️ Obu4aM ma3u neceH! Betty ot Bulgaria e omkpagHa/\a bpumoHq! Maū go 2004/2005 be6e maM. ToGaBa o6me He Hanyckaxa MHoGo u be6e 6Ok c/\eg geca u nempa. noc/\e Ek/\epeHu HanycHa, a c/\eg 2-3 GoguHu o6me MHoGo - Maq, Bece/\a, Hagq u m.H. Mupa Ha kopuza c/\eg 25 GoguHu kapuepa! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 Тематично! Това съм сигурен, че е било голям хит! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 B4epa konupax, Ho He nocmHax! Yunona (@yunonaofficial) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 472 likes, 32 comments - yunonaofficialApril 20, 2024 on : "13.04.2024 🍀 За някои фатално,за мен едно от най- щастливите числа. Случи... 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 Мира Day 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 13 часа , DevilWish каза: Да, веднага се сещам за Неблагодарен, Турбуленция и още на няколко попаднах преди малко. Чух новите песни и ми се сториха много познати? Новите песни още не са пуснати доколкото знам 🤔 От това, което е качила досега като информация - има 1 от Илия Загоров и 2 от Ганев (едната е "Името ти"). Иначе да..Зле разпределени, Неблагодарен, Турбуленция, Dj-ят ме издаде, Пей сърце, Брой ме (на Цура и арабина)..сигурно има и още, но не се сещам сега 😅 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 10 минути, Just_Me каза: Новите песни още не са пуснати доколкото знам 🤔 От това, което е качила досега като информация - има 1 от Илия Загоров и 2 от Ганев (едната е "Името ти"). Иначе да..Зле разпределени, Неблагодарен, Турбуленция, Dj-ят ме издаде, Пей сърце, Брой ме (на Цура и арабина)..сигурно има и още, но не се сещам сега 😅 Има канал. Това не са ли новите песни? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Смятайте колко скучен е жанра щом през 2024 темата на скандал е как двама изпълнителя водят битка за две малоумни песни, които така или иначе няма да са хитове. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 3 минути, Danger. каза: Смятайте колко скучен е жанра щом през 2024 темата на скандал е как двама изпълнителя водят битка за две малоумни песни, които така или иначе ca kpageHu. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Бони си била давала последните стотинки за Софка и Лоренцо. Софка не беше ли станала известна преди Бонка? Още повече когато роди Лоренцо вече си беше звезда. Не виждам в какви обстоятелства Бонка е трябвало да я издържа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Бони си била давала последните стотинки за Софка и Лоренцо. Софка не беше ли станала известна преди Бонка? Още повече когато роди Лоренцо вече си беше звезда. Не виждам в какви обстоятелства Бонка е трябвало да я издържа. Бонка имаше първа голям хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: OmuBa ú 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 1 час, DevilWish каза: Има канал. Това не са ли новите песни? Тази конкретно е от 2017, някъде там. Явно си развива канала или е купила правата над клипа ли, нз. Ама новите песни не са пуснати, само в ТикТок профила й има секунди от "Drugarice spavajte s njim" (Името ти). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 57 минути, asylum каза: Спрях да чета на 'никога не съм бил замесван в скандали' 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 2 часа , asylum каза: Obu4aM ma3u neceH! Betty ot Bulgaria e omkpagHa/\a bpumoHq! Maū go 2004/2005 be6e maM. ToGaBa o6me He Hanyckaxa MHoGo u be6e 6Ok c/\eg geca u nempa. noc/\e Ek/\epeHu HanycHa, a c/\eg 2-3 GoguHu o6me MHoGo - Maq, Bece/\a, Hagq u m.H. Mupa Ha kopuza c/\eg 25 GoguHu kapuepa! Чилийските автори това ли са: 🎶 Музика: Brothers Stoyanovi 🎶 Аранжимент: Brothers Stoyanovi 🎶 Текст: Николай Гурманов 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 1 час, Danger. каза: Смятайте колко скучен е жанра щом през 2024 темата на скандал е как двама изпълнителя водят битка за две малоумни песни, които така или иначе няма да са хитове. Много точно казано. От 2022 е тази скука в жанра. След есента на 2021 всичко е просто една сръбска плескавица. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 36 минути, Andrew Cunanan. каза: Прочетох: Емилия мина на цвят ДЖЕНДЪР! Устата харесва това. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 7 минути, Olay каза: Чилийските автори това ли са: 🎶 Музика: Brothers Stoyanovi 🎶 Аранжимент: Brothers Stoyanovi 🎶 Текст: Николай Гурманов тези са джипси авторите 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: тези са джипси авторите Да, той работи с тях. В крайна сметка Мира трябваше да си остави песента и да я пусне с клипът. Направо да я качва в каналът. Така или иначе това е най-коментираното нещо вече трети ден в жанра. Мира създаде нов интерес около себе си и печели повече тя отколкото Фикито. 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 2 минути, DevilWish каза: Прочетох: Емилия мина на цвят ДЖЕНДЪР! Устата харесва това. Джинджър не е ли рижав на български (ако говорим за цвят на коса) и цвета й не е такъв, ако това е целяла. За драмата с Мира, помним ли когато Софка открадна Онзи фатален ден от Бони Искам Райна да се изкаже по темата, тя има много опит в това да й крадат песни, клипове, текстове и тн. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 Току що, Olay каза: Джинджър не е ли рижав на български (ако говорим за цвят на коса) и цвета й не е такъв, ако това е целяла. За драмата с Мира, помним ли когато Софка открадна Онзи фатален ден от Бони Искам Райна да се изкаже по темата, тя има много опит в това да й крадат песни, клипове, текстове и тн. Рижав е, а цвета определено не й е такъв. Онова бие към оранжево-кафяво.. Не знаех, че този хит на Софи Маринова е бил за Бони? Наистина, песента по онова време беше голяма. Бонка е изпуснала много, ако е вярно. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари