DevilWish Публикувано на Април 4 Report Share Публикувано на Април 4 music: Vanya | lyric Vanya arrangement: Angel Evtimov rec | mix | master: Angel Evtimov 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 Много ми напомня на по-старите поп-фолк песни и е различна. Харесва ми! Най-добрата й песен от "Апокалипсис" насам! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Ей тва вече има доста потенциал в него. Готов денс хит, за откриване на дискотеките. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Браво много добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Това е добро. Напомня ми на Дора - Пръста няма да си мръдна. И на Без въпроси на Счети. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Ta3u Mu be6e /\iobuMa, npegu ga 4yq CaM ce 3a4yka! Obu4aM geHc cmu/\a 😍 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Много готина ретро нотка, и любимото ми денс звучене. Можеше и малко музика да вкарат в отворите, а не само вокали, но и така е много яка. Моят фаворит заедно с другия хитов хит "САМ СЕ ЗАЧУКА"! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Пръска ги! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.