DevilWish Публикувано на Април 4 Report Share Публикувано на Април 4 music: Vanya | lyric Vanya arrangement: Hristiyan Zapryanov mix | master: Hristyan Zapryanov rec | vocals: Angel Evtimov 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 Ти сам, сам, сам се зачука и те ебе алкохолната мъка (Щеше да е по-яко от яде) Брутален кючек! Не ме ебе, не ми гърмииииии Любимия момент ми е когато седи на тоалетната чиния и пие Истинска кралица! Татяна би се насрала от яд! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Най-слабата песен, пълна простотия. Да я остави последна, само се изсра върху предните. Клипа е вулгарен и просташки. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Това в началото напомня на Кристали - Телефони "Хельоооо?! - ФУК ЮУУ!" И накрая с тоя акцент ме уби пхаахахаххаахх Иначе яки баджаци както вика Влади от Търнава А тука музиката кърти яко все едно друг я е правил а е същия.. ХААЛЬОО! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Тази песен е може би най-ниското ниво на чалгата в последното десетилетие. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Само на мен ли ми хареса хахахахах? Там дето са цензурираните части са ми любими 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Bce/\eHcku xum, a o4akBax npocmomuq! Haū-qkomo 3a 2024 gocq. A Bugeomo e cynep apm! 🌹😍 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 преди 11 часа , meleto каза: Само на мен ли ми хареса хахахахах? Там дето са цензурираните части са ми любими Не само. И на мен ми хареса 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Това е култов хит почти от ранга на "Шефа и шефката"! Iconic отвсякъде! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Това е дъното на простотията!Тия хора грам не мислят, че чалгата се консумира предимно от деца, защото с глупостите си успяха да прогонят голяма част от по-възрастното поколение... Ваня не прилича на себе си!Не искам да я обиждам, защото е жена, но вече не прилича на такава...Мяза на травестит. Изключително грозно и вулгарно е всичко в тоя проект - от текста до визията! Останалите песни, които пусна са доста по-читави, но с тази направо се изплю(да не кажа изхрачи) върху останалите!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 1 час , nikitrz каза: Това е дъното на простотията!Тия хора грам не мислят, че чалгата се консумира предимно от деца, защото с глупостите си успяха да прогонят голяма част от по-възрастното поколение... Ваня не прилича на себе си!Не искам да я обиждам, защото е жена, но вече не прилича на такава...Мяза на травестит. Изключително грозно и вулгарно е всичко в тоя проект - от текста до визията! Останалите песни, които пусна са доста по-читави, но с тази направо се изплю(да не кажа изхрачи) върху останалите!! Te 4aBemama 6momo He ca 4yBa/\u ncyBHu goMa. BaHq e ukoHa! 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Турбо хитачка, Ваня се завръща и ще мачка! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 От 4.04.2024 г. от 23:46, asylum каза: Bce/\eHcku xum, a o4akBax npocmomuq! Haū-qkomo 3a 2024 gocq. A Bugeomo e cynep apm! 🌹😍 Два месеца по-късно "вселенския хит" не може да мръдне от 135000 прегледа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 11 часа , nikitrz каза: Два месеца по-късно "вселенския хит" не може да мръдне от 135000 прегледа AMu, mo/\ko e qka, 4e ce 3a4yka! 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 11 часа , nikitrz каза: Два месеца по-късно "вселенския хит" не може да мръдне от 135000 прегледа Завиждач! То и в КокошарникОфишъл не чупят рекорди по гледания вече, 2 от новите песни на Aлисия също все още нямат и половин милион гледания - а преди 500К някои ги правеха за денонощие. Важното е, че ти явно все още навъртваш гледания на Ваня 2 месеца по-късно, чак ни осведомяваш как вървят. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 От 14.06.2024 г. от 10:21, Gerganafen каза: Завиждач! То и в КокошарникОфишъл не чупят рекорди по гледания вече, 2 от новите песни на Aлисия също все още нямат и половин милион гледания - а преди 500К някои ги правеха за денонощие. Важното е, че ти явно все още навъртваш гледания на Ваня 2 месеца по-късно, чак ни осведомяваш как вървят. Не виждам за какво има да завиждам. Просто констатирам, че съм бил прав А за гледанията - ако се брои около минута първия път, когато излезе песента и 2 секунди, за да проверя колко гледания има, то халал да са и от мене тия 2 гледания Преди правеха и по 1 милион за 24 часа, но купуваха яко. На Азис големите хитове бяха с много купени гледания например. Явно сега са се отказали от тая практика и резултата е на лице. Пазара у нас е малък, а не правят нещо уау, че да излензнат извън пределите на страната и да натрупат повече гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, nikitrz каза: Не виждам за какво има да завиждам. Просто констатирам, че съм бил прав А за гледанията - ако се брои около минута първия път, когато излезе песента и 2 секунди, за да проверя колко гледания има, то халал да са и от мене тия 2 гледания Преди правеха и по 1 милион за 24 часа, но купуваха яко. На Азис големите хитове бяха с много купени гледания например. Явно сега са се отказали от тая практика и резултата е на лице. Пазара у нас е малък, а не правят нещо уау, че да излензнат извън пределите на страната и да натрупат повече гледания. трябва да си гледал минимум 30 секунди, за да се отчете като гледане. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.