GriskoBeats Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 18.06.2024 г. от 2:54, xroflx9 каза: Някой гледа ли първия епизод от втория сезон на House of the dragon вече? Не останах впечатлен от 1 сезон затова ще изчакам да излязат няколко епизода,за да го започна,но все пак искам да чуя мнение Отвратително. 30 минути за сега съм гледал... никакво действие само празни приказки. И първият сезон беше такъв, но поне забързваха със смяна на актьорите хахах Заслужават най-спихналия рейтинг. Супер безлични образи. Сценарий чопнат от Игри на тронове, но доста по-скучен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Днес рожден ден има Исмаил. Става на 46 г. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 20 минути, Sunlight каза: Днес рожден ден има Исмаил. Става на 46 г. Този е по-млад. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 9 часа , Sunlight каза: Днес рожден ден има Исмаил. Става на 46 г. He ocmapqBa. Kamo teb 😍 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Сега е времето да анонсираме че Аз, @xroflx9 и @Andrew Cunanan. влизаме в Биг Брадър! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 21 часа , meleto каза: Сценарий чопнат от Игри на тронове, но доста по-скучен. То е Игра на Тронове. Даже края на сериала вече е спойлнат в първите сезони на Игра на Тронове от Джофри. Spoiler Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Сега е времето да анонсираме че Аз, @xroflx9 и @Andrew Cunanan. влизаме в Биг Брадър! Истина е! Аз съм съществото от третия пол! Вече започнах да си купувам рокли за преди тен,след тен,за готвене,за спане,за сутрин,обед,вечер👀💅🏻 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Сега е времето да анонсираме че Аз, @xroflx9 и @Andrew Cunanan. влизаме в Биг Брадър! A3 B/\u3aM B omega/\Ha ka6ma, 3a ga He ce cMecBaM c Bac, Ho mBa He 3Ha4u, 4e HqMa ga Bu npocq 4a6a 3axap 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: То е Игра на Тронове. Даже края на сериала вече е спойлнат в първите сезони на Игра на Тронове от Джофри. Покажи скрито съдържание Не можа да ме грабне първия епизод, няма да продължа. Ако 1 от 8 епизода е боза, какви да са следващите? А Еуфория догодина ли щеше да излиза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 1 час, meleto каза: А Еуфория догодина ли щеше да излиза? Още не са започнали да снимат, така че според мен по-скоро 2026. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 12 часа , Emanuela.Carey каза: Сега е времето да анонсираме че Аз, @xroflx9 и @Andrew Cunanan. влизаме в Биг Брадър! Аз вече си уредих победата 😘 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Аз вече си уредих победата 😘 Кукле ”изработила” си победата, но когато разкрия пред цяла България че си разбила семейство Башур и си направила аборт от Любо на Анелия и Мартин Елвиса нацията ще те намрази и ще трябва да коронясат мен! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Кукле ”изработила” си победата, но когато разкрия пред цяла България че си разбила семейство Башур и си направила аборт от Любо на Анелия и Мартин Елвиса нацията ще те намрази и ще трябва да коронясат мен! Мила, тея с пръчка не бих ги бутнал! А й нямат достатъчно кинти, за да наруша принципите си! Като ме описвате като разтури къща, поне нека да е с хубави и млади мъже. Старчоците и грозниците ги пазате за себе си! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза: Мила, тея с пръчка не бих ги бутнал! А й нямат достатъчно кинти, за да наруша принципите си! Като ме описвате като разтури къща, поне нека да е с хубави и млади мъже. Старчоците и грозниците ги пазате за себе си! Тоест предпочиташ да те пишем с Дончо, Дион и Лорен? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза: Мила, тея с пръчка не бих ги бутнал! А й нямат достатъчно кинти, за да наруша принципите си! Като ме описвате като разтури къща, поне нека да е с хубави и млади мъже. Старчоците и грозниците ги пазате за себе си! Имам снимкови доказателства 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Току що, Emanuela.Carey каза: Имам снимкови доказателства в къщата ще съм гола-голеничка, само по дашна п(т)ичка! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Не се карайте. Аз спя с мелето,така че к(Уронясването вече ми е уредено.😘 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 38 минути, xroflx9 каза: Не се карайте. Аз спя с мелето,така че к(Уронясването вече ми е уредено.😘 Внимавай да не хванеш някоя интимна болест. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Новият епизод на Драконите беше добър. Трябваше да започнат войната още от миналия и да съкратят диалога. С това което знам от книгите следващите епизоди би трябвало да са още по-кървави. @meleto Ако не те интересува политическата част от предаването можеш да изгледаш направо новия епизод. Битката започва някъде в средата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Много беше як. Реанис умря по изкючителен начин, много добре е направено. Отлична работа, дават доста повече нюанси от книгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 25 минути, WindWalkerMonk каза: Много беше як. Реанис умря по изкючителен начин, много добре е направено. Отлична работа, дават доста повече нюанси от книгата. Сега предстои и още по-добрата битка на Баела. Дано също са я изпипали. Интересно дали в предаването Ренира ще участва в битки. В книгите Сайракс не е обучена да се бие и Ренира не участва в реална драконова битка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 От 7.07.2024 г. от 13:03, xroflx9 каза: Не се карайте. Аз спя с мелето,така че к(Уронясването вече ми е уредено.😘 Много сладко, че ме сънуваш. От 7.07.2024 г. от 13:42, Andrew Cunanan. каза: Внимавай да не хванеш някоя интимна болест. По-скоро някаква жалка болест. преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: Новият епизод на Драконите беше добър. Трябваше да започнат войната още от миналия и да съкратят диалога. С това което знам от книгите следващите епизоди би трябвало да са още по-кървави. @meleto Ако не те интересува политическата част от предаването можеш да изгледаш направо новия епизод. Битката започва някъде в средата. Интересува ме да има градация, оригиналност и действия. Надявам се, че битките не са като в предните сезони. От първия епизод направо не ми грабнаха вниманието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Аз съм изумена какво се е случило: Изхвърлиха Гущерови от квартирата - Лайфстайл — Новини HotArena.net HOTARENA.NET Многодетното семейство се нанесе в къща, не е ясно как ще плаща наема Зрелищен фалит! Християн Гущеров профукал със Светлана и на комар милиони, бил отвлечен от Вальо Бореца за дългове? WWW.NOVINITE.BG Милионерският наследник Християн Гущеров е съумял да профука на комар и за луксозен живот със съпругата си Светлана Василева – Гонзовица смайващата сума от над 20 милиона лева за последните 4 години, научи „Уикенд“ от няколко независими един от друг свои източници. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Айде, аз отивам при Коцееее. 😍😎😉❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 @fengergana като види Робов във дует с някоя никаквица 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари