FikLena Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Свършиха се парите: Бомба: Светлана Гущерова се раздели с Християн! (СНИМКИ) | Dama.bg - Любимият сайт на всяка дама DAMA.BG Важно е да знаете, че ние си оставаме приятели, пише блондинкатаСветлана Гущерова взриви социалната мрежа с кратък пост, в който пише, че се разделя с Християн Гущеров, видя HotArena.Ето какво написа блондинката:"Искам да споделя с вас, че от днес вече не съм във връзка с Християн Гущеров. Важно е да знаете, че ние си оставаме... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 10 часа , Sunlight каза: Свършиха се парите: Бомба: Светлана Гущерова се раздели с Християн! (СНИМКИ) | Dama.bg - Любимият сайт на всяка дама DAMA.BG Важно е да знаете, че ние си оставаме приятели, пише блондинкатаСветлана Гущерова взриви социалната мрежа с кратък пост, в който пише, че се разделя с Християн Гущеров, видя HotArena.Ето какво написа блондинката:"Искам да споделя с вас, че от днес вече не съм във връзка с Християн Гущеров. Важно е да знаете, че ние си оставаме... Парата отдавна е свършила, ама явно не е лесно да гледаш 4 деца само с една п**тка, по-добре да са две. Номера на плеймейтката: Светлана Василева обяви раздяла с Гущеров, после се отказа! LIFEONLINE.BG Как ще гледа четири деца без пари и умения, се чудят всички 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 5 часа , Lelqtian каза: Парата отдавна е свършила, ама явно не е лесно да гледаш 4 деца само с една п**тка, по-добре да са две. Номера на плеймейтката: Светлана Василева обяви раздяла с Гущеров, после се отказа! LIFEONLINE.BG Как ще гледа четири деца без пари и умения, се чудят всички Има поне 3, ключови за се кса, дупки - тъй че челядта няма да остане гладна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 @fengergana мила, туй си ти: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: @fengergana мила, туй си ти: мен и по други места ме помпат със с**ерма😍 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Днес брат ми има рожден ден, дни преди рождения ден на Коце. И двамата са раци. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Днес си получих и поредната пратка от Алеса. Оказа се,че панталонките M ми стават и сега за първи път имам комплект Алеса- топ и панталонки от новата им лятна колекция. Много са яки и свежи, и летни, С тях ще ходя на Коце другата седмица, да падне направо като ме види. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 4 часа , Sunlight каза: Днес си получих и поредната пратка от Алеса. Оказа се,че панталонките M ми стават и сега за първи път имам комплект Алеса- топ и панталонки от новата им лятна колекция. Много са яки и свежи, и летни, С тях ще ходя на Коце другата седмица, да падне направо като ме види. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 23 часа , Sunlight каза: Днес си получих и поредната пратка от Алеса. Оказа се,че панталонките M ми стават и сега за първи път имам комплект Алеса- топ и панталонки от новата им лятна колекция. Много са яки и свежи, и летни, С тях ще ходя на Коце другата седмица, да падне направо като ме види. Дай и ние да те видим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 @xroflx9 хайде,мила, ще ни тряскат на яхта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 12 минути, fengergana каза: Дай и ние да те видим Сега чакам в петък поредна пак от новата лятна колекция 😎 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 час, fengergana каза: @xroflx9 хайде,мила, ще ни тряскат на яхта Ми амор,толкова ми е мързеливо в тези жеги,че дори Андон да ме чака гол в леглото ще легна и заспя. а и не мисля че този тревоман ще ни смогне 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Хайде, дай мууууууууууууууу Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Вчера вечерта като си тръгвам от работа и 2-ма от колегите мъже-готвачи- единия на 28 г, другия и ъой там някъде ми викат как може да се облека така-пук аз с топ на Алеса и къси дънкови гащи и сандали. Викам какво ми е-най-нормално съм облечена-лятно, свежо. Всички носят къси гащи. А те, можеше по-прилично да се облечен, не да си показваш и краката. И аз им отвърнал, лято е, как да се облекат, горещо е, а те можеше по-прилично да се облечеш.Всички се обличали като к*рви вика. И аз ом викам нищо нередно лятото да сложиш ъоп и къси гащи. Все едно гола съм била викат. Само дето топа на мен е към 100 лв на Алеса. И им казах много сте консервативни и лятото как да се обличам като монахиня ли? И им казах, че да се обличам секси правя нещо лошо ли? И аз им викам млад човек съм как да се обличам. Готвачката вика хубава си, аз те харесвам как се обличаш. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 1 час, Sunlight каза: Вчера вечерта като си тръгвам от работа и 2-ма от колегите мъже-готвачи- единия на 28 г, другия и ъой там някъде ми викат как може да се облека така-пук аз с топ на Алеса и къси дънкови гащи и сандали. Викам какво ми е-най-нормално съм облечена-лятно, свежо. Всички носят къси гащи. А те, можеше по-прилично да се облечен, не да си показваш и краката. И аз им отвърнал, лято е, как да се облекат, горещо е, а те можеше по-прилично да се облечеш.Всички се обличали като к*рви вика. И аз ом викам нищо нередно лятото да сложиш ъоп и къси гащи. Все едно гола съм била викат. Само дето топа на мен е към 100 лв на Алеса. И им казах много сте консервативни и лятото как да се обличам като монахиня ли? И им казах, че да се обличам секси правя нещо лошо ли? И аз им викам млад човек съм как да се обличам. Готвачката вика хубава си, аз те харесвам как се обличаш. Неприлично е, защото предизвикваш грешни мисли във недоразвитите им загорели ... бях се засилил да пиша мозъци, но те нямат. Хич да не ти пука, и се оплачи на Колегата Ники от тия двамата. Тъкмо и той да ти каже как си си хубава. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Всички изпълнители са толкова надути на турнето на The Voice TV вчера. На сцената правят сърца и уж си обичат феновете, а като искат лапетата да се снимат с тях, се крият в шатрите, не давали снимки. Поне да не казварт,че си обичат феновете. Мислят се за някакви световни звезди. То даже световните звезди са по-земни и човечни от тях. Да не са като Коце дето с всек исе снима и на никой не отказва снимка. Има много да се учт на отношение и уважение от него. Той поне като казва,че държи на феновете си и ги обича е наистина така и го показава и с действия, не само с думи. А на турнето на The Voice изпълнителите са фалшиви отвсякъде. Аз и Анн- Мари Никол водещата бяхме с еднакви дрехи Алеса от новата лятна колекция- тя с роклята, аз с топа. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 47 минути, Sunlight каза: Всички изпълнители са толкова надути на турнето на The Voice TV вчера. На сцената правят сърца и уж си обичат феновете, а като искат лапетата да се снимат с тях, се крият в шатрите, не давали снимки. Поне да не казварт,че си обичат феновете. Мислят се за някакви световни звезди. То даже световните звезди са по-земни и човечни от тях. Да не са като Коце дето с всек исе снима и на никой не отказва снимка. Има много да се учт на отношение и уважение от него. Той поне като казва,че държи на феновете си и ги обича е наистина така и го показава и с действия, не само с думи. А на турнето на The Voice изпълнителите са фалшиви отвсякъде. Аз и Анн- Мари Никол водещата бяхме с еднакви дрехи Алеса от новата лятна колекция- тя с роклята, аз с топа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 @Sunlight Когато Зайка е принцеса, ама живее в "Меден рудник". 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 2 часа , FikLena каза: @Sunlight Когато Зайка е принцеса, ама живее в "Меден рудник". Зайка не съюествува и никога не съм живяла в Меден рудник, дори не го познавам комплекса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 11 часа , FikLena каза: @Sunlight Когато Зайка е принцеса, ама живее в "Меден рудник". Мило, Зайка не е принцеса, а Кралица на Меден Рудник. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Аз съм на процедури- педикюр в момента и после на маникюр. В събота на фризьор за Коце. 😎 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 23 Author Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 минута, Sunlight каза: Аз съм на процедури- педикюр в момента и после на маникюр. В събота на фризьор за Коце. 😎 На участие ли ще ходиш в събота на Коце? Къде? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 @fengergana супер си излязла 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари