Lelqtian Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Току що, Sunlight каза: Тука не дава Кой не дава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 1 минута, Lelqtian каза: Кой не дава? Много са големи снимките за форума и не ми дава да ги качвам. Иначе съм ги качила в моите социални мрежи. 😉 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 @fengergana @xroflx9 кво мислите за този? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза: @fengergana @xroflx9 кво мислите за този? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: @fengergana @xroflx9 кво мислите за този? за първи път го виждам,но мисля че мога да се навия да съм му първата 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 В неделя е имало силна магнитна буря затова не съм била добре. Вчера е имало 5 слънчеви бури, затова ба работа пак ми стана лошо и замаяно. И днес има силна магнитна буря, дано оцелея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 преди 12 минути, Sunlight каза: В неделя е имало силна магнитна буря затова не съм била добре. Вчера е имало 5 слънчеви бури, затова ба работа пак ми стана лошо и замаяно. И днес има силна магнитна буря, дано оцелея. Отразяват се. И аз в неделя бях като надрусан. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Току що, DevilWish каза: Отразяват се. И аз в неделя бях като надрусан. Да, ама аз освен, че ми беше лошо, замаяно, много ниско кръвно в неделя, вечерта и припаднах на работа. Аз ги усещам най-вече заради световъртежа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 преди 3 минути, Sunlight каза: Да, ама аз освен, че ми беше лошо, замаяно, много ниско кръвно в неделя, вечерта и припаднах на работа. Аз ги усещам най-вече заради световъртежа. И при мен е така. В неделя. Някъде четох, че най-силни ще са понеделник и вторник. Вчера също ми беше едно такова..... пълна апатия и спокойствие. Нещо което не е типично за мен и само ми се спи. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 8 минути, DevilWish каза: И при мен е така. В неделя. Някъде четох, че най-силни ще са понеделник и вторник. Вчера също ми беше едно такова..... пълна апатия и спокойствие. Нещо което не е типично за мен и само ми се спи. Аз вчера нямах сили, хем 2 дена почивах.Беше ми лошо, замаяно и изнервено. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 И сега изведнъж адското замайване. Явно днес ще е тежък ден на!работа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 преди 1 минута, Sunlight каза: И сега изведнъж адското замайване. Явно днес ще е тежък ден на!работа. По-бързо да минава тоя месец. :X Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 1 час , Sunlight каза: И сега изведнъж адското замайване. Явно днес ще е тежък ден на!работа. Да не си трудна? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 20 часа , Andrew Cunanan. каза: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 @Sunlight Кога ще ходиш на Коце? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 9 часа , DarkChild каза: Да не си трудна? Не, просто усещам магнитните бури. Днес имаше силна магнитна, вчера 5 слънчеви бури, а в неделя също имаше магнитна дето бях зле. Откакто получавам световъртеж през 2-3 години, ги усещам и като има много работа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Айдееее, готова съм. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Няма да е това. Друго ще е. Топ на Алеса друг и много къси бели панталонки. И отиде пак ще се прибера в 6:00 сутринта сигурно. След Коце винаги е така. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Въй, не мога да повярвам, че ми хареса пчеличката 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 здравейти. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Айде, новото на Исмаил току-що излезе: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 От 19.08.2024 г. от 6:46, Andrew Cunanan. каза: здравейти. Наистина ли съществуват такива семейства и истории... Че и публично се унижават... ай... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари