Emanuela.Carey Публикувано на Април 12 Report Share Публикувано на Април 12 Музика и текст: Диона и Радостин Радостинов Аранжимент: Георги Маринов / Mora music Мix and mastering: Петър Костов/ Бате Пешо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Стойностен текст. Песента ми звучи много познато... Сигурен съм, че съм слушал нещо подобно? Защо го водят авторско? Чопвано е.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 На тази ми прилича 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 21 минути, fengergana каза: На тази ми прилича Точно от тук е припева чопнат до някаква степен. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Когато ДЕона пусне по-яка балада от Преса... нямам думи. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 До един момент е хубава и после като започне с това куче виене 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Боза.. Трябва да вади песни тип "Любовница", с другите не й се получава изобщо. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Вместо да търка нара в сливенския затвор още се напъва с пеенето. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Песента май е хубава, ама язък, щом я изпълнява тая бездарница с телешки поглед. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 10 часа , Gerganafen каза: Песента май е хубава, ама язък, щом я изпълнява тая бездарница с телешки поглед. +1 Много вие като чакал в припева, ако беше я изпяла Преслава или някоя друга можеща - щеше да разбие. Ама скъпото ни Дилдонче няма толкоз глас. Иначе за първи път прилича на човек в клип - поздравления, но кадрите с роклата в гората са толкова изтъркани - уж е новаторка, а тук не се е показала като таквази. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Музиката ми е много позната сякаш от някоя турска песен. Доста е добра. Качеството на звука обаче е потрес... Текста е добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Тази не си е пила нурофена! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Онова "Давам г*з" което пусна веднага след скандала има едва 214К за 2 месеца, балада има 187К за няма и седмица??? Дали не е напазарувала 1-2 по 50К, за да симулира интнерес? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.