Emanuela.Carey Публикувано на Април 19 Report Share Публикувано на Април 19 Музика: Necsoiu Florin Текст: Биляна Лазарова и Андреан Стефанов - Андро Аранжимент: Даниел Ганев 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 Няма да е хит. Толкова се изтърка тази песен, а те даже не са я разчупили по никакъв начин. Да го бяха направили този кавър миналото лято щеше да има повече файда. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Сръбската версия стана хит, да. Предвид, първия БРУТАЛЕН и невероятен дует който ми е любим до днес, тази песен е по-слабата със сигурност! Аранжимента е добре, но самия текст.... - песен за маса или по-скоро за наближаващите балове. Да, де, ама на хората им писна да се пее за гъзари и алкохоли. И аз мисля, че няма да е хит. Жалко, защото самата песен имаше голям шанс. Биляниш се е изложила с текста. Опитала се е да напише това, което беше на мода по времето на 2010 година. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Веднага се набива. Според мен ще е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Бледнее пред оригинала, очаквах повече старание, текста е под всякаква критика. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Много добре браво харесва ми. За оригинала той удари едно високо ниво в тренда и сега е някъде на дъното. Но явно 2024.г ще бъде годината на кавърите... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 4 минути, Marin каза: Но явно 2024.г ще бъде годината на кавърите... Предрекох и това отдавна. Няма лошо, разбира се, когато песните се уеднаквиха, кавъри в момента са за предпочитане, но с добре написан текст и аранжимент. Второто тук лично на мен не ми допада, слушали сме го. Имах високи очаквания за тази песен. Докато при Стораро се получи, тук също казвам, че няма и жалко, защото харесвам и Яница и Биляниш и като дует ми допадат. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Версията на Теа създаде война между Израел и Палестина, версията на Яни и Биляниш между кои държави ще образува военен конфликт? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Версията на Теа създаде война между Израел и Палестина, версията на Яни и Биляниш между кои държави ще образува военен конфликт? Между тези, които не пием и хората, които пият. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Версията на Теа създаде война между Израел и Палестина, версията на Яни и Биляниш между кои държави ще образува военен конфликт? tops vs bottoms 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 АААААААААААААААААА.... И ВИЕ ЛИ С КАВЪРДИСВАНЕ К*РВИ ТЪПИ.... АМАН БЕЕ НЕКАДЪРНИ ЧАЛГАРКИИИ!!!! Яница трътлестата Баница и тя си направила профил ауууу... Да ви изяде човек Нашите кавъри с тия малоумни текстове не вървят, аз за това чалгата я слушам само на инструментал без виене и тъпи рецитирания... Сега вече въобще няма да я случшам щото пускат стара музика с нов тъп текст и гадно виене. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Хит. Няма две мнения по въпроса. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Наистина са некадърни. Можеха ли по-банален текст да сложат? Като цяло изтъркана мелодия, въобще не ме впечатли. Спрях в края на припева. Винаги вторият дует е провал. Яница е бита карта отдавна. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Версията на Теа създаде война между Израел и Палестина, версията на Яни и Биляниш между кои държави ще образува военен конфликт? upaH u u3pae/\ - To4Ho cq Ha/\u ce B3puBqBam M1p3u Me ga q 4yq c/\eg Fuku 😝 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 На мен лично доста ми хареса, с изключение на мелодията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 Пуснала е платена реклама 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Когато видиш как при Теа са се постарали за клипа, оригинално заглавие и т.н., и после пуснеш нашия "проект" - чалга в лошия смисъл и като песен, и като клип... Направо да ти стане лошо. Дори на Фики Чипито е по-открояващ се проект от това. На царицата Тони Дачева "Сипвай" от миналата година е по-яка. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Пред оригинала и кавъра на Теа.....това е мега боза 😑 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Баба и внучка second hand… Липсват ми яките песни на Яница тип “Вземай задължително”, “Хубаво го запомни”, “В пет ми звънни”,”Въртележката”… какви са тия бози в последно време… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза: Версията на Теа създаде война между Израел и Палестина, версията на Яни и Биляниш между кои държави ще образува военен конфликт? Зоофилите и деазнам, някви псевдо борци за правата на животните, примерно PETA. В тоя ред на мисли, се надявам да открият родната на Биляниш планета, и дружно да съберат средства и еднопосочно я изпратят до там. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 И според мен е добра, има си го удара в припева, куплетите малко затлачват, но така е и в оригинала. Добро е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Моля! ? 178К ?? Комплексарка. Тая е купила 100к Забравила е да пазарува и лайкове. За тия гледания трябва поне 10к, даже бих казал към 15к 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Зариби ме! МЕГАХИТ! Биляниш изглежда като продавачка от народа до Яни. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Зариби ме! МЕГАХИТ! Биляниш изглежда като продавачка от народа до Яни. Като далматинец! И мен ме зариби тази смехория! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.