DevilWish Публикувано на Април 26 Report Share Публикувано на Април 26 music: Tedi Aleksandrova Deyan Asenov arrangement: Deyan Asenov rec | mix | master: Deyan Asenov lyrics: Tedi Aleksandrova 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 втора версия 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Клише. Александрова е зациклила, само дуети, само фийтове, една самостоятелна песен няма от 6-7 години сигурно. Последното ми любимо нейно парче беше "Влизам и гърмя", но си остана някъде в 2021 и тя. За Саби може би е една от най-интересните му песни, като това не е комплимент, защото е второто най-поносимо нещо след дуета с Галена. Друго не ми е допадало. Иначе пее, повече ми допада от Меди, но няма правилната самостоятелна песен. Има нужда от това, не от дуети. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Банално. И доста мазно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 На Теда не ѝ отиват такива basic песни, в които можеш да замениш изпълнителите с всеки друг и да няма разлика. Особено след експериментални и интересни проекти като 365. Но явно пак е правила услуга с надеждата че Меди ще я огрее, както направи дует с Доника по молба на Галена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Тоя с брат си като клана Стораро, адски противни и досадни. Ужасна Тенекия. "Ако те има". Едно и също пее тоя мангасар. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 YjacHa meHekuq! 3abo/\qxa Me y6ume. Toq /\aūHqH apaHjuMeHm gopu 3apagu /\iobuMkama Mu Tega Hqq c/\y6aM! Bce maq koq nee. Ga/\q/npeca… HqMa no4epk 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Нищо впечатляващо, дори е скучно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Нищо ново. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Саби е доста странен случай. Буквално на някои кадри, особено в профил, все едно гледаш брат му. Но визуално има по-правилни черти на лицето, и... Вокално има по-ударен глас, но пък е по-натрапчив и леко дразнещ. Общо взето е по-добрата версия от двамата, но твърде правилна. Липсва му харизма някак. Или индивидуалност. Конкретно в тая песен.... Александрова е излишна, като беквокалистка. Иначе това е звученето, което пасва на Саби, но в протяжните песни текстът е най-основното. За съжаление, Александрова е предложила поредно клише. След няколко години вече свикнах с псевдонима, а помня, че ми звучеше като Сандокан мале с двата ножа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Звучи ми като клонинг на "Обичам те" с Емрах, но по-постен вариант. Саби на моменти вие доста нетърпимо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.