Lelqtian Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза: Непривлекателни са му, а ходи да гони Ванчето в близката горичка над нейния квартал. Фолк Звездата Ваня Великова преживя истински ужас!!! Видя Мечка |... WWW.FACEBOOK.COM Фолк Звездата Ваня Великова преживя истински ужас!!! Видя Мечка в Гората ''Излезнах ранния слетобед на разходка в гората и след около 30 минути се... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 6 минути, DevilWish каза: Все пак има нюх за хитове и вкус! Песента е на отново най-добрата й приятелка! ❤️ Ако имаше нюх, хит или вкус, щеше да пее единствения неповторим хит за портокала. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 17 минути, Lelqtian каза: 17. Хайде да се наядем - кавър на Барби - Ванчето Великова и 18.Хайде, да се насерем - Татяна и Рени! Хит от първа класа, защото Тоти си е посра! преди 13 минути, Lelqtian каза: Ако имаше нюх, хит или вкус, щеше да пее единствения неповторим хит за портокала. Ще й направи кавър в новия албум и ще направи хита на 2024 година! Ще се казва "Партакала ми лапни"! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 35 минути, DevilWish каза: и 18.Хайде, да се насерем - Татяна и Рени! Хит от първа класа, защото Тоти си е посра! Ще й направи кавър в новия албум и ще направи хита на 2024 година! Ще се казва "Партакала ми лапни"! Явно смята с това да отбележи края на трансформация към дон Гален ... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 1 час, Lelqtian каза: Явно смята с това да отбележи края на трансформация към дон Гален ... Dione & Galene - Свиркалка 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 15 часа , meleto каза: Предполагам като пациент. Както вече съм казвал, в Рамания живеем в друг свят. Например на Кока Кола Енерджи тур се вижда много ясно, че има истерия по въпросните нови звезди. Там чух дуета й с Тино и бях в шок как децата се деряха, а аз я бях слушал веднъж. Като я чух пак - влезе ми в плейлистата. Просто не й бях дал шанс. Оттогава НЕ ви вярвам какво е хит и какво не е. Пълните зали показват кои са звездите. Миро, дето за мен няма пукнат хит от 15 години, без проблем напълни Арената и то след целогодишно турне. Радиата са доста голям мотор в днешно време. Вероятно една трета от хората пътуват и слушат месечно. Това че песните нямат гледания е защото се слушат по други начини, вкл Спотифай. Миро има хитове, и още как - не са като от времето на Каризма, но последно с "Повече" преди 2 г. разби. Не знам как не си разбрал, но тази песен беше навсякъде. За Графа съм съгласен, аз не съм му фен, но фактите са такива - и на него му се подиграват като на Веско за баладите и сантименталността, но хората си пълнят зали и не им пука. Същото важи и за Любо Киров - на мен вече ми е скучен, но знам какво прави на сцената и че ги трогва, главно женките. Хората уважават тези изпълнители, както и Ритон и Лила и дават пари за тях. Ще кажа само, че концертни зали и стадиони и театри не се пълнят с публика нито само от деца, нито само от бабички. Хората имат репертоар, който не е срамен. Виж, за стария поп-фолк много хора биха напълнили зали, стига да има добър маркетинг и подбор - не за Сашо Роман и двата му хита отпреди 100 г. Има си хора и места за всичко, просто чалгата изгуби влияние над масите и се върна обратно главно в кръчмите. Виновните са ясни, не знам защо още се дъвчи този казус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 5 часа , meleto каза: Големи обяснения. Резултатът е такъв. Факт е, че въпросните поп песни са топ. И да, ако пуснеш тв на Касъмов за поп - ще видиш 1928928 клипа, които не си подозирал, че съществуват. В смисъл, че дори с ротация не става, когато дадена песен не е с хитово звучене. Така че всички тия доводи са кръгла нула. Просто чалгата толкова ви е заблудила, че не можете да отворите очи за нещо друго. Ами да де,смятай щом въпреки всичкото бутане песните на тази не стават повече от радио хитове колко е зле положението😀 Ето например “Darbie” на Дара също имаше огромна ротация и си стана топ хит. Иначе това също не е зле,но отново заради бясното бутане ми е опротивяло брутално А иначе както съм ти казвал наистина има 2-3 имена в попа,които са конкуренция на някои от А-листърите в чалгата,но Графа и Дара Екимова не са сред тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Кулагин пак напада Галена на лайв. "Има 40 песни и нито един хит" Не знам каква им е предисторията да я хейти толкова, освен Андреа. Spoiler 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Говори за Татяна. Тя го беше качила на сцената. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Тодорка с цайсите прилича на женски Терминатор И все едно има акне. Може да пусне един Хистъри Ченъл Андреа Едишън 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 17 минути, Danger. каза: Говори за Татяна. Тя го беше качила на сцената. Ами да говори директно с имена..... То се подразбира, но все пак.... тя самата трудно ще се усети. Тя си мисли, че има кариера по-голяма от на колежките си..... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 1 час, adorable каза: Миро има хитове, и още как - не са като от времето на Каризма, но последно с "Повече" преди 2 г. разби. Не знам как не си разбрал, но тази песен беше навсякъде. За Графа съм съгласен, аз не съм му фен, но фактите са такива - и на него му се подиграват като на Веско за баладите и сантименталността, но хората си пълнят зали и не им пука. Същото важи и за Любо Киров - на мен вече ми е скучен, но знам какво прави на сцената и че ги трогва, главно женките. Хората уважават тези изпълнители, както и Ритон и Лила и дават пари за тях. Ще кажа само, че концертни зали и стадиони и театри не се пълнят с публика нито само от деца, нито само от бабички. Хората имат репертоар, който не е срамен. Виж, за стария поп-фолк много хора биха напълнили зали, стига да има добър маркетинг и подбор - не за Сашо Роман и двата му хита отпреди 100 г. Има си хора и места за всичко, просто чалгата изгуби влияние над масите и се върна обратно главно в кръчмите. Виновните са ясни, не знам защо още се дъвчи този казус. Не харесвам нито Графа, нито Миро особено - имат няколко песни, които ми харесват, но фактите са такива. Както и Любо Киров и Мара Илиева. Чалга феновете не пълнят зали. Дори когато се изливаха тумби с изпълнители в Арена, НДК и тн едвам пълниха две трети от залите. А бяха с топ имената. И поотделно не го могат. Вижда се какво пълнят Софка, Стораро. Може би само Преса ще е добре, но нали тук ревяхте, че няколко сектора не са пускани за продажба. Не става с кючеци и крррр прррр тиш, пуши, муши, гуши. Освен на пияна глава, това няма как да върви в зали. А файда, че имат 1 смислена песен на 5 години - НЯМА. преди 41 минути, xroflx9 каза: Ами да де,смятай щом въпреки всичкото бутане песните на тази не стават повече от радио хитове колко е зле положението😀 Ето например “Darbie” на Дара също имаше огромна ротация и си стана топ хит. Иначе това също не е зле,но отново заради бясното бутане ми е опротивяло брутално А иначе както съм ти казвал наистина има 2-3 имена в попа,които са конкуренция на някои от А-листърите в чалгата,но Графа и Дара Екимова не са сред тях. Ох, като имена много повече от 2-3 са повече от чалгите. Не говорим за хитове или гледания, а за имена. Всичките дето къртят с турнета ги подценявате. Даже Чакърдъкова има по-сериозна кариера от Ломска, да речем. Да не говорим като имена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Хората си дерат гърлата на истински хитове! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 1 час , Danger. каза: Говори за Татяна. Тя го беше качила на сцената. u Tomq, imu Ga/\q uMam Hag 100 80 necHu cuGypHo преди 1 час, FolkEmpire каза: Тодорка с цайсите прилича на женски Терминатор И все едно има акне. Може да пусне един Хистъри Ченъл Андреа Едишън Xumepuq 4eHa/\! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Честити 12 годинки! ❤️❤️❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Меди се добра до №1 в ожесточена битка за върха с 4 песни: 1. Меди и Селина - Мама миа 137К 2. Константин и Данна - Пуши, пуши 137К 3. Тони Стораро - Топ, топ, топ 132К 4. Симона и Мирела - Мой си мерак 130К 5. Фики - Чипи, чипи 126К 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 8 минути, Balkandji1 каза: Меди се добра до №1 в ожесточена битка за върха с 4 песни: 1. Меди и Селина - Мама миа 137К 2. Константин и Данна - Пуши, пуши 137К 3. Тони Стораро - Топ, топ, топ 132К 4. Симона и Мирела - Мой си мерак 130К 5. Фики - Чипи, чипи 126К Не мога да повярвам. Добре, де.... не са ли с еднакви гледания Меди и Селина и Константин и баба Данче? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 25 минути, Balkandji1 каза: Меди се добра до №1 в ожесточена битка за върха с 4 песни: 1. Меди и Селина - Мама миа 137К 2. Константин и Данна - Пуши, пуши 137К 3. Тони Стораро - Топ, топ, топ 132К 4. Симона и Мирела - Мой си мерак 130К 5. Фики - Чипи, чипи 126К Ето тук смятането от човек би объркало позициите 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 И на Меди и на Коцето песните не гърмят никъде, пък правят някакви хитови гледания. На Фики цифрите пък абсурд да са реални. Покрай нескопосаното пазаруване на Галин и други намазаха да купуват и да им се разминава. Вече не можеш да разбереш кое е хит и кое не е. Само песента на Стораро според мен е реална в тази класация. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: И на Меди и на Коцето песните не гърмят никъде, пък правят някакви хитови гледания. На Фики цифрите пък абсурд да са реални. Покрай нескопосаното пазаруване на Галин и други намазаха да купуват и да им се разминава. Вече не можеш да разбереш кое е хит и кое не е. Само песента на Стораро според мен е реална в тази класация. И аз съм на същото мнение. Хит според мен е само Топ, топ, топ на Стораро на този етап. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: И на Меди и на Коцето песните не гърмят никъде, пък правят някакви хитови гледания. На Фики цифрите пък абсурд да са реални. Покрай нескопосаното пазаруване на Галин и други намазаха да купуват и да им се разминава. Вече не можеш да разбереш кое е хит и кое не е. Само песента на Стораро според мен е реална в тази класация. И на Яница Която вече е под 20к на ден, а е хит в Сърбия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 1 минута, meleto каза: И на Яница Която вече е под 20к на ден, а хит в Сърбия. Там стандартите за хит са различни от тези у нас... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Сандра Африка освен "Името ти" е взела и "Моро му", пуснала е част от нейната версия 😅 Засега нито 1 от 2те не става 😂 Чакам с интерес да чуя коя песен от Илия Загоров е купила 🤔 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Току що, Just_Me каза: Сандра Африка освен "Името ти" е взела и "Моро му", пуснала е част от нейната версия 😅 Засега нито 1 от 2те не става 😂 Чакам с интерес да чуя коя песен от Илия Загоров е купила 🤔 Имаш ли линкове? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари