Emanuela.Carey Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Това е заради Азис, дори на съседната ливада ,от родната й в две могили, не знаят коя е, аджеба, е Калория. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 3 минути, DarkChild каза: Фак дат бич. Гюрулту с такава посещаемост на неин концерт КОГА? Дори съселяните й да докарат и тракторите си и тях да броим като присъстващи - пак не мое докара 150 К 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 5 минути, DevilWish каза: Така е. Друго имах в предвид. Глория все пак има претенции, че прави на 99% авторска музика, освен в първия албум? С Азис са били на двете противоположности. Неговото - кавъри, нейните - авторски. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Гюрулту с такава посещаемост на неин концерт КОГА? Дори съселяните й да докарат и тракторите си и тях да броим като присъстващи - пак не мое докара 150 К Недей с лошо. Всеки е фен на някого. Току що, Andrew Cunanan. каза: Знам. Много съм чел за това плагиатство и видимо си има прилика, но е представена за музика и текст на ?.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 @Emanuela.Carey трупаш ли гледания,че този път положението е много зле😢Добре че Мелето не се е заял още,че не знам какви аргументи ще имаме 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 куплетите са 1:1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Още един пресен сръбски кавър на българска песен (а на този предната му песен е кавър на Антонио 😂) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Току що, Andrew Cunanan. каза: куплетите са 1:1 За тази не знаех. След малко ще чуя. Но едно е плагиатство, съвсем различно кавър. Всеки има такива песни. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 13 минути, DevilWish каза: А Ивана беше луда фенка на Индира Радич, но и нашата Преслава се сдоби с кавър от нея на "Писна ми".... Иначе и "Нямаш сърце" беше кавър на известна сръбска песен. "Писна ми" е на вуйна ти Стоя. "Досаден ден" на коя Цецина песен прилича? "Лабиринт" никога не ми е приличала на 39,2, някакви бегли денс мотиви имат общи. Това е все едно да кажете, че "Waiting For Tonight" на JL е крадена от "On a night like this" на Кайли Миноуг..... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Това ако беше песен на Емилия щеше да е хит на нивото ''Прощавам ти''. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: куплетите са 1:1 Нищо общо нямат, освен тоя бийт отзад, който Ленко Драганов ползва за Камелия, Райна и Глория, а Ивана директно си направи гръцката песен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 2 минути, pacho каза: "Писна ми" е на вуйна ти Стоя. "Досаден ден" на коя Цецина песма прилича? "Лабиринт" никога не ми е приличала на 39,2, някакви бегли денс мотиви имат общи. Това е все едно да кажете, че "Waiting For Tonight" на JL е крадена от "On a night like this" на Кайли Миноуг. Забравил съм, а "Помниш ли" беше кавърът на Индира? Иначе и "Нямам душа" на Магда е на Индира. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ариа колко да е луда...това е последната й песен която ми хареса и я слушах. След това минаха 3 години боза след боза. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Току що, pacho каза: Нищо общо нямат, освен тоя бийт отзад, който Ленко Драганов ползва за Камелия, Райна и Глория, а Ивана директно си направи гръцката песен. Ако говорим за плагиатство се сещам за случаят на "Смела" с Papi на Дженифър Лопес. Там вече си имаше очевадна прилика....... като музика. Току що, Willy каза: Ариа колко да е луда...това е последната й песен която ми хареса и я слушах. След това минаха 3 години боза след боза. Да, тази, но след това песен която много ми хареса от нея е "Ще те накажа". Също е попадение. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Когато Драгана Миркович ограби Галена и я писа авторска. 💀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, Willy каза: Когато Драгана Миркович ограби Галена и я писа авторска. 💀 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Току що, DevilWish каза: Брутал проект! 🥰 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: куплетите са 1:1 Не е вярно. Имаме два кавъра на тая песен - Ивана "УБИЕЦ НА ЛЮБОВ" и Кали - "Една минута". преди 1 минута, Willy каза: Брутал проект! 🥰 Да и видеото е много добро. Нашия проект си е много по-добър въпреки 13-те години разлика Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 7 минути, Willy каза: Ариа колко да е луда...това е последната й песен която ми хареса и я слушах. След това минаха 3 години боза след боза. А това даже тогава го смятахме за по-слаб проект от нея, гледам е натрупала 4.2М. Колко беше се засилила нагоре тогава, след това не знам какво се случи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 13 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey трупаш ли гледания,че този път положението е много зле😢Добре че Мелето не се е заял още,че не знам какви аргументи ще имаме Не знам, качва се в трендинг над песни с повече гледания, но не навърта цифри. В Спотифай е от топ изпълнителите, а в Ютуб песните ѝ вървят много по-бавно. Според мен или канала ѝ е blacklisted, или платените реклами убиват реалния трафик на другите. Друг пример е песента на Вирго и Мишел която гърми навсякъде и е супер коментирана, а в тубата само 233к гледания… 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 24 минути, pacho каза: "Писна ми" е на вуйна ти Стоя. "Досаден ден" на коя Цецина песен прилича? "Лабиринт" никога не ми е приличала на 39,2, някакви бегли денс мотиви имат общи. Това е все едно да кажете, че "Waiting For Tonight" на JL е крадена от "On a night like this" на Кайли Миноуг..... Когато представяха Лабиринт в Историята на една песен в НФ Мария Димитрова (жената на Пайнера) при чуването на песента реагирала с "Тук си представям влака на Цеца" и Глория й отвърнала "Това трябва да си представяш", Глото си го каза. Но продължи, че песента на Цеца била чопната от някаква на Стинг, та никой не бил открил топлата вода. Питай ме що помня такива ненужни неща 🤷♂️ Факт е, че и Крепост е инспирирана" от "Забранени град, ама няма лошо, всеки се вдъхновява от някъде https://youtu.be/O3tnaehlB3I?si=BbGgy2rgS5YZw189 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 16 минути, DevilWish каза: Не е вярно. Имаме два кавъра на тая песен - Ивана "УБИЕЦ НА ЛЮБОВ" и Кали - "Една минута". Да и видеото е много добро. Нашия проект си е много по-добър въпреки 13-те години разлика 2014 е на Драгана. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза: куплетите са 1:1 Измий си ушите 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 3 минути, Willy каза: 2014 е на Драгана. Моя грешка. И все пак нашия проект е къде, къде. ❤️ Много хубава песен. И видеото е направено много добро. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари