DevilWish Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 7 минути, asylum каза: A3 q 4yx B4epa om Luna Evolution u cu q maHaHukaM o6me, 3a meb ce cemux Много е зарибяваща песента. ❤️ От няколко дни си я слушам много. ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 17 минути, Jake каза: Хора, вие знаехте ли,че момчето Светльо, фен на Малина се е превърнал в това нещо ? Malina Yank (@malina.yank) • Снимки и видеоклипове в Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 4,742 последователи, 1,024 последвани, 163 публикации – Вижте снимки и видеоклипове в Instagram от Malina Yank (@malina.yank) Аз съм меко казано потресен....Мислех, че няма по-лошо дете на чалга форумите от Борис Бонев....... @Ивал.ЪТ Също така сценарист на последния клип на Гери Животът си е негов в крайна сметка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 WOW! Много добре се е получило! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Пък Счети имала мъжки глас 😫 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 7 минути, Just_Me каза: Пък Счети имала мъжки глас 😫 Егати обидата, цял живот да се старае да отмъкне прозвището "Ангелският глас" от Деси Слава и накрая да я нарекат МЪЖКИ глас💀💀💀 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 За Галена е копирал от някъде "Ти за мен си нашата гордост", все едно той я е създал💀 Toni Storaro (@toni_storaro) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 265 likes, 4 comments - toni_storaro on May 14, 2024: "Много благодаря за прекрасните думи,Ти за мен си нашата... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 От последното и участие 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 (редактирано) преди 1 час, Gerganafen каза: @Ивал.ЪТ Също така сценарист на последния клип на Гери Животът си е негов в крайна сметка. Талантливо момче, но чалгата го доведе до това..... Прави се Малина като травестит...Доста тъжна гледка.... На мен лично ми стана жал за него Редактирано Май 14 от Jake 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Ще има нови песни от Ина Гаярди, Джия и Киара Gergana Ancheva (@giaoffi) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 300 likes, 5 comments - giaoffi on May 14, 2024: "Кармата е кучка, но аз съм по-голяма… само ти не схвана! 😉 #newsong #comıngsoon". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 7 минути, Jake каза: Талантливо момче, но чалгата го доведе до това..... Прави се Малина като травестит...Доста тъжна гледка.... На мен лично ми стана жал за него Malina Yank (@malina.yank) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1,432 likes, 189 comments - malina.yank on July 1, 2023: "Така ще изпратя своя Прайд месец- с усмивка, даже с две! Прайдът направи с ме...". Момчето изглежда с всичкия си, даже все още говори за себе си в мъжки род. Щом иска да прави това, а и вероятно печели от тая дейност, изборът си е негов. Виж, за Андра ми е по-жал, че лежи по подовете на дискотеките и вече даже не съобразява как е удачно да се облече. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Стига сте упреквали момчето. Нека прави каквото иска, едва ли ще си сменя пола, но и ако реши, какво лошо има? Нали вие няма да го правите. А и Драг е изкуство - нищо лошо не виждам. Отворете си очите малко. Голяма драма, голямо чудо. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Скъпа, на снимката си с Азис 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Не разбирам защо ДЕСС не се снима в клипа на Рени, щеше да изглежда много фина до нея. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 час, Gerganafen каза: Malina Yank (@malina.yank) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1,432 likes, 189 comments - malina.yank on July 1, 2023: "Така ще изпратя своя Прайд месец- с усмивка, даже с две! Прайдът направи с ме...". Момчето изглежда с всичкия си, даже все още говори за себе си в мъжки род. Щом иска да прави това, а и вероятно печели от тая дейност, изборът си е негов. Виж, за Андра ми е по-жал, че лежи по подовете на дискотеките и вече даже не съобразява как е удачно да се облече. Много е сладък и готин! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 час , Runevski каза: От последното и участие Аз като ми кажат: "Облечи се в черно, отиваме на църква", но макар и в божи храм мръсницата в мен се обажда ❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 2 часа , Gerganafen каза: Егати обидата, цял живот да се старае да отмъкне прозвището "Ангелският глас" от Деси Слава и накрая да я нарекат МЪЖКИ глас💀💀💀 geca u Ha myū 6a 3aBugu, Ha/\u, @SG u/\u npegno4uma Me4u глас 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 20 минути, Emanuela.Carey каза: Скъпа, на снимката си с Азис Тая натурално-проста ли е или ходи на допълнителни курсове ? Гръмни се! 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 6 часа , DanielPiliov каза: Това не направи ли 16М преди няколко дни??? Има няма два дена и ще удари 17 МИЛИОНА. Определено това ще се превърне в най-гледаният и клип в ютуб. Когато пее тази песен на концерта, не мога да си представя какво ще е… Преди около 20 дни, но за 20 - 1 милион, 5 месеца след премиерата, определено най-големият соло хит за годината. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 час, Gerganafen каза: Malina Yank (@malina.yank) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1,432 likes, 189 comments - malina.yank on July 1, 2023: "Така ще изпратя своя Прайд месец- с усмивка, даже с две! Прайдът направи с ме...". Момчето изглежда с всичкия си, даже все още говори за себе си в мъжки род. Щом иска да прави това, а и вероятно печели от тая дейност, изборът си е негов. Виж, за Андра ми е по-жал, че лежи по подовете на дискотеките и вече даже не съобразява как е удачно да се облече. Svetoslav Yankov (@svetoslav_yankov) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 2,933 Followers, 1,041 Following, 324 Posts - See Instagram photos and videos from Svetoslav Yankov (@svetoslav_yankov) това му е другия профил и демонстрира какво секси котенце е<3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 час , Gerganafen каза: За Галена е копирал от някъде "Ти за мен си нашата гордост", все едно той я е създал💀 Toni Storaro (@toni_storaro) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 265 likes, 4 comments - toni_storaro on May 14, 2024: "Много благодаря за прекрасните думи,Ти за мен си нашата... Той И Вилдан-Али са създателите на две прекрасни момчета и национална гордост - Фики Стораро и Емрах Фикрет Стораро. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 час , Runevski каза: От последното и участие Аз на погребението на стринката, дето все ме ми казваше, че съм kурва. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 4 часа , ANGEL каза: 20,7M , 9 месеца За женски говоря, иначе и “Чупки в кръста” влиза. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 7 минути, -A. каза: Тая натурално-проста ли е или ходи на допълнителни курсове ? Гръмни се! РайнЕ трябва да започне да кълне в песните си. Ще измести всички трендове! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Току що, Emanuela.Carey каза: РайнЕ трябва да започне да кълне в песните си. Ще измести всички трендове! Мами отдавна го прави! ''Бога аз ще моля за тъгата твоя''. Най-лайквания коментар под този клип беше, че трака трябва да се казва ''Люта клетва''. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 19 минути, pacho каза: Не разбирам защо ДЕСС не се снима в клипа на Рени, щеше да изглежда много фина до нея. Тя на тая снимка се е изтънила с помощта на изкуствен интелект, иначе Емили я изтипоса в пълна натура 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари