Stela Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: Стига ме кле! Дамян изглежда супер, от дъртите мъже той е най-добре изглеждащ. Кокаин има тяло, ама главата какво ще я правим?! Какво му е на главата на Константин? Много си е добре даже за годините си. Той и Фики има тяло и е по-млад даже ама в лицето прилича на експериментатор на хиалуронови филъри. 😁 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, Stela каза: Какво му е на главата на Константин? Много си е добре даже за годините си. Той и Фики има тяло и е по-млад даже ама в лицето прилича на експериментатор на хиалуронови филъри. 😁 Преди години видях Кокаин на живо посред бял ден и още регулярно си лея куршум от гледката. Между чувал от бял прах и лицето на Констатнтин разликата е, че чувалът има по-ясна форма и по-ценно съдържание. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 3 часа , DevilWish каза: Абе на тия някой вярва ли им? Още едно: Това не ли онзи creepy чичко, който присъстваше в някои от ретро фолк клиповете или ги бъркам? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Преди години видях Кокаин на живо посред бял ден и още регулярно си лея куршум от гледката. Между чувал от бял прах и лицето на Констатнтин разликата е, че чувалът има по-ясна форма и по-ценно съдържание. Зависи какво има в тоя чувал. 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 минути, Fast каза: Това не ли онзи creepy чичко, който присъстваше в някои от ретро фолк клиповете или ги бъркам? Надя Тото промотира педофилията още през 2002-ра... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Като сме на тема Цветелина 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Конди, това било ли е хит през 2001-ва? Сезонен. Албумът май беше доста продаван. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 минута, meleto каза: Сезонен. Албумът май беше доста продаван. Хората тогава са имали вкус, щом са се кефили на Марчето. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Таня Hu Боева разкри и подробности около предстоящата премиера, като анонсира със специален постер в социалната мрежа, че новият й проект е със заглавие “Полудяваш ли” и ще бъде представен в понеделник – 27 май в 18 часа, първо в нейния онлайн канал TanyaBoeva_Official. 24 часа по-късно видеото ще се завърти премиерно и в ефира на Фен ТВ. 3 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 ХИТ У НАС И В КОЛАТА МИ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 9 часа , Fast каза: Това не ли онзи creepy чичко, който присъстваше в някои от ретро фолк клиповете или ги бъркам? Не е той. Онзи от клиповете се казва Атанас Димитров, имаше предаване със скечове в първите години на Планета заедно със Стефан Цирков. Малко след спирането на предаването е починал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 облечете своите сочни ненки в прозрачни светлосенки 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: облечете своите сочни ненки в прозрачни светлосенки Почнах да чувам хапи потта ми до кръв...бляк хахах 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 10 часа , Fast каза: Това не ли онзи creepy чичко, който присъстваше в някои от ретро фолк клиповете или ги бъркам? Той ли е сериозно? Ами не знам, аз по това време не съм слушал... Тая песен от коя година е? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 4 минути, DevilWish каза: Той ли е сериозно? Ами не знам, аз по това време не съм слушал... Тая песен от коя година е? Туй е третият клип на Надка Тотопункта, веднага след дебюта и "Полунощ е" - демек лятото на 2002-ра, когато все още се мъчеха да я наложат. Предстоят й още 2 клипа - "Ритъм див" и дуета с Коста Марков преди да избухне скандалът с правата на "Полунощ е" и тя да започне да се подвизава само като пълнеж по програми, а след това и да излети от телевизията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 10 часа , Gerganafen каза: Изгледах го за да видя кое му е толкова иконик. Типичен чалга клип с типичен чалга сюжет присъстващ в десетки други видеа. Слушаме Цветелина, как да не слушаме: Цвета е скандал, вие сте кьорави - през 2004-та баш тая сухарка да снима как хваща гаджето на калъп с друг мъж - никоя от "скандалните" не беше посмяла. Чак Емануела, 20-тина години по-късно. А тая Пеевската е толкова нарочена за певица, колкото Стораро за фактор. Мяука там нещо, ама толкова си може. Ако разчиташе на талант и харизма, без дебел (във всеки смисъл) финансов гръб, щеше да си остане в Г група форевър. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 хем е бездарна, хем е инфантилно селско момиче - абсолютно нерентабилна инвестиция за Пайнера. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Току що, Andrew Cunanan. каза: Туй е третият клип на Надка Тотопункта, веднага след дебюта и "Полунощ е" - демек лятото на 2002-ра, когато все още се мъчеха да я наложат. Предстоят й още 2 клипа - "Ритъм див" и дуета с Коста Марков преди да избухне скандалът с правата на "Полунощ е" и тя да започне да се подвизава само като пълнеж по програми, а след това и да излети от телевизията. Аз "Полунощ е" я знам. За първи път я чух една лятна ваканция, когато пътувахме за Хасковско, където си прекарвах всяка лятна ваканция и даже се чудих коя е тая, песента много ми хареса. Още с първо слушане..... До тогава знаех само песни на Глория като "Дива нощ", "Уморих се от теб", "Погрешен адрес", "Оставете ни на мира".... на Камелия "Луда по тебе" и на Десислава "Мъжете всичко искат" и може би "Мистерия"..... други песни не бях и чувал..... Сестрата на баба ми често ги пускаше като ходих, но изобщо не сме и обръщали внимание толкова. Една лятна ваканция хванах по Планета песни като "СМС" на Есил Дюран, "100 патрона" на Ивана и Весела - "Звездна нощ", "300 нощи, 300 дни". Иначе от 2004 си я харесвам тази музика и основната причина са Анелия и Райна. "Обичай ме" и "Хиляди жени". Това са песните като цяло. Емилия също я знам като име от 2003 година, Гергана естествено...... Анелия "Погледни ме в очите", тогава всеки го знаеше това нещо..... и имаше пародия в класа ми 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, HIStory каза: Цвета е скандал, вие сте кьорави - през 2004-та баш тая сухарка да снима как хваща гаджето на калъп с друг мъж - никоя от "скандалните" не беше посмяла. Чак Емануела, 20-тина години по-късно. А тая Пеевската е толкова нарочена за певица, колкото Стораро за фактор. Мяука там нещо, ама толкова си може. Ако разчиташе на талант и харизма, без дебел (във всеки смисъл) финансов гръб, щеше да си остане в Г група форевър. Единственият разумен избор на даден мъж е да спи с друг мъж пред това да си легне с Цвета Фригидната. Хубуу е преценила и сама, че с килотите на баба си ще ги отврати съвсем, Относно вторият абзац - не може всички да са фактор на Дунав мост и върху чeпа на Жоро И като Гюрулту? И по-добре, че не всички в държавата са кyрви. Току що, DevilWish каза: Аз "Полунощ е" я знам. За първи път я чух една лятна ваканция, когато пътувахме за Хасковско, където си прекарвах всяка лятна ваканция и даже се чудих коя е тая, песента много ми хареса. Още с първо слушане..... До тогава знаех само песни на Глория като "Дива нощ", "Уморих се от теб", "Погрешен адрес", "Оставете ни на мира".... на Камелия "Луда по тебе" и на Десислава "Мъжете всичко искат" и може би "Мистерия"..... други песни не бях и чувал..... Сестрата на баба ми често ги пускаше като ходих, но изобщо не сме и обръщали внимание толкова. Една лятна ваканция хванах по Планета песни като "СМС" на Есил Дюран, "100 патрона" на Ивана и Весела - "Звездна нощ", "300 нощи, 300 дни". Иначе от 2004 си я харесвам тази музика и основната причина са Анелия и Райна. "Обичай ме" и "Хиляди жени". Това са песните като цяло. Емилия също я знам като име от 2003 година, Гергана естествено...... Анелия "Погледни ме в очите", тогава всеки го знаеше това нещо..... и имаше пародия в класа ми Полунощ е единствената слушаема песен на тая простакеса. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза: Конди, това било ли е хит през 2001-ва? Да, имаше някакъв лек бум, като излезе дори. Звучеше различно за времето си, младите я харесаха. Да кажем, че се е позвъртяла около топ 3 за няколко седмици. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Току що, Balkandji1 каза: Да, имаше някакъв лек бум, като излезе дори. Звучеше различно за времето си, младите я харесаха. Да кажем, че се е позвъртяла около топ 3 за няколко седмици. Жестока е шаМарчето! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Единственият разумен избор на даден мъж е да спи с друг мъж пред това да си легне с Цвета Фригидната. Хубуу е преценила и сама, че с килотите на баба си ще ги отврати съвсем, Относно вторият абзац - не може всички да са фактор на Дунав мост и върху чeпа на Жоро И като Гюрулту? И по-добре, че не всички в държавата са кyрви. Полунощ е единствената слушаема песен на тая простакеса. Ами аз чух албумът й и наистина "Полунощ е" е най-добрата й песен. Харесаха ми и "Огън в сърцето" за която разбрах, че е дебютна, "Грешка", това нещо "Супер е живота" и на мен ми е инфантилно като песен и видео..... последната й песен не е лоша "Опитай нещо ново", но не е и кой знае какво. Наистина "Полунощ е" е нейната песен. Все тая кавър, платен или не. Страхотна е. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Любимият клип на всички чичовци, бюстието на Мария Кюри от 99-та, тоалетът на Кайли от 2001-ва и песен, която се въртеше страшно много в рубриката "Класика в жанра" по Планета: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Любимите песни на @Balkandji1 през лято 02 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Полунощ е единствената слушаема песен на тая простакеса. Не е. Тази е яка и беше хит. Като цяло освен "Полунощ е" Надя имаше няколко други хита. Беше станала доволно популярна в даден момент. Тя беше любовница на Николай Скерлев, той я покоровителстваше в Пайнер. Мисля, че кариерата й пропадна, след като се разделиха. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари