Jump to content

Поп-фолк скандали (май 2024)

Препоръчани коментари

преди 8 часа , Lelqtian каза:

Ми малко избирателно ти е търсенето ;) До 2007ма Мис Секси е единствената награда, тя и натова тряя се радва, че някой в офиса не е виждал нормална жена и има извратен вкус тая, та са я награди с това. Иначе  

• Най-прогресиращ изпълнител на годината – Галена (2007) 
  • Рингтон на 2007 – Галена – Утешителна награда
  • Най-прогресиращ изпълнител на годината – Галена (2008)
  • Дискотечен хит на 2008 („Планета Пайнер Клуб“) – Галена – Знам диагнозата
  • Рингтон на 2009 – Галена – За последно

Хахах....прогресира 5 години след старта си. 2 пъти подред. 

И вечно й бутат едни и същи наградки :D Мхм, много символика има. "Утешителни награди". 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Хита Лудница който месеци държеше Топ 3 в Спотифай изведнъж за един ден изчезна напълно от Топ 50. 
Галине не се научи да пазаруваш тактично.

Също така по някаква причина Българския Топ 50 се напълни с Бионсе, Майкъл Джексън и Мадона в рамките на ден и измести почти всякаква чалга. 
Ботове?

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Хита Лудница който месеци държеше Топ 3 в Спотифай изведнъж за един ден изчезна напълно от Топ 50. 
Галине не се научи да пазаруваш тактично.

Също така по някаква причина Българския Топ 50 се напълни с Бионсе, Майкъл Джексън и Мадона в рамките на ден и измести почти всякаква чалга. 
Ботове?

Щом Лиди е изместена от Бионсе и Мадона, го приемам. България й е тясна вече и се надпреварва със световните звезди!

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , HIStory каза:

На Илиян е версия на 

Същата е 😮 :D 
Но все пак песента на Лия и тази е една и съща. Илиян е взел и тоя текст :D Аз се чудех тогава защо изобщо не ми хареса песента. Бонка също открадна припева "Най-яка", но май я води авторска.

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Оф,голяма съм уличница. Оплюх песента,а този уикенд бях на 2 абитуриентски и ме зариби🥲 вече не ми остава нищо друго освен да си облека роклята за след тен и да я надувам

• Haha 4
  • Love 3
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, ANGEL каза:

Мария пуска днес дуета със Супер Са6 - "Малка черна рокля". Нали и някъв дует с Емрах щеше да прави? 

за дебелаш каква малка рокля,по-скоро брезент за тир

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, xroflx9 каза:

Оф,голяма съм уличница. Оплюх песента,а този уикенд бях на 2 абитуриентски и ме зариби🥲 вече не ми остава нищо друго освен да си облека роклята за след тен и да я надувам

Хита на сезона!

• Love 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, ANGEL каза:

Мария пуска днес дуета със Супер Са6 - "Малка черна рокля". Нали и някъв дует с Емрах щеше да прави? 

Песента с Емрах уж била друга. Ще видим.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, xroflx9 каза:

Аз бях супер скептичен към тази песен, но вече втори ден не спирам да я слушам.
Комбинацията Ганев Емануела си е гаранция за grower звук.

Ако реши следващата ѝ песен да е пак от него, дано да подбере нещо по-различно като звук.

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Аз бях супер скептичен към тази песен, но вече втори ден не спирам да я слушам.
Комбинацията Ганев Емануела си е гаранция за grower звук.

Ако реши следващата ѝ песен да е пак от него, дано да подбере нещо по-различно като звук.

Дамян продължава да ми стои не на място и да дърпа проекта надолу. Дано излезе версия само на Емануела.🙏🏻

• Love 1
Сподели в други сайтове

Мара нормална ли е? От къде на къде ще прави кавър на “Моят номер” на Теодора? Със същия текст и всичко? Оляха се всички с тия нови версии. То вярно, че авторските им неща са още по-големи боклуци, но все пак - имайте малко граница. Стари мегахитове не се пипат и то на действащи изпълнители. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, GSA каза:

Мара нормална ли е? От къде на къде ще прави кавър на “Моят номер” на Теодора? Със същия текст и всичко? Оляха се всички с тия нови версии. То вярно, че авторските им неща са още по-големи боклуци, но все пак - имайте малко граница. Стари мегахитове не се пипат и то на действащи изпълнители. 

И то излезли в близките 15 години. Разбирам да направиш кавър на 25-годишна песен, но на 15-годшина е too much. Поколението не се е сменило още напълно.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, GSA каза:

Интересно, че авторите на текста се разминават с автора на текста на оригинал на Теодора.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, GSA каза:

Сигурни ли сте, че ще прави точно "Моят номер" на Теодора? Заглавието може да подвежда... Нека да видим когато излезе песента, щом текста е на друг автор?

Току що, Balkandji1 каза:

Цветелина Янева отново номер 1 с кавъра на Орнела, песента й най-големия хит по време на пика на абитуриентските балове

image.png.9cf1a068d6bc5ebacc8df90c0a6a95b1.png

Добра стратегия от Цветелина Янева. И миналата година по време на баловете изкара най-голям хит, сега също. Браво! Заслужава си успеха тази песен!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, GSA каза:

Koū ka3a, 4e e Ha Tega, He BqpBaM. Tq o6me cu e cum no pempomo. npocmo 3aG/\aBue

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, GSA каза:

Абе хора, проверил съм преди да пиша:

Нали я беше качила в инстаграм пред-премиерно. 

Дори не стигнах до партията на Това Супер същество. Толкова зле звучи Мара, че отивам да си пРррррравя ушна промивка. Р-то й развалено, песента провалена. Да ви кажа ли една птичка лястовичка не прави. С този гласец нищожен, особено. Вече 10 години не спира да ни убеждава в сентенцията си.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Роско каза:

Много скучни балове тази година. Нито песни , нито купон по сбирките :D

Дори певачките не си дават зор за баловете вече. Само Преслава, Емануела и Янева се отчетоха. Анелия, Емилия, Галена отново проспаха Май месец, както и миналата година.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Lelqtian каза:

Ако ша ги мерим така, Лиса Толбухинска може да е била Певица на годината един път много пъти, но кога е била Мис Секси? 

Вероника пък една година взе специалната награда на фирма Стъклен свят за песента си...Стъклен свят

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...