Fast Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: ужасна боза, по която неразбираемо за мен припадате. + токсичен текст 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 46 минути, Just_Me каза: Софка пак е избухнала с тоалет 😁 Така и не можа да се научи да се облича нормално. Софка с нормално облекло ще е просто циганка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Току що, asylum каза: To na Bcu4ko cmaHa mokcu4Ho Tu ce no3oBaBa6 Ha gageHo uHmepBio no mB! Kak /\u e c mpo/\ 🤣🤣🤣🤣 Трябва да попитат всички любовници на Галин Алоха Мюзиков. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Дал си му да те ебе и ти е дал права да пишеш вулгаризми! Просто можеш да използваш a на латиница В това е тайната. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 помните ли този топ хит от 2010-та? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Току що, DevilWish каза: Путкa с мед и мляко - Емилия - Soon И ние можем да пишем 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, asylum каза: Къде изчезна тоя човек? Яко рапираше 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, DevilWish каза: Къде изчезна тоя човек? Яко рапираше прави тръби на Ави Бенеди 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: прави тръби на Ави Бенеди О, не.... Вярно, че имаше песни с това същество. Ето какво ги свързва със Счетоводителката. Счета що не иска друг дует с Ави или след Балкания си отвори очите и ушите? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Д-р Хинова , Вие сте колежка на Д-р. Magda Stoyanova ? 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, Balkandji1 каза: 🤭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Този ли вид Маджун Недко слага на ствола на п-са си? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 4 минути, DevilWish каза: това е по-добра версия от оригинала. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: Mapa 4e kpagHe u moBa преди 12 минути, DevilWish каза: Къде изчезна тоя човек? Яко рапираше 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 34 минути, SG каза: И този път съвсем не може да се каже, че наградите са раздавани просто ей така, за да има. Може да нямат цифрите на чалгата, но песни като "Дишам" наистина са широко известни, отделно Дара миналата година имаше голям тласък покрай Капките, а и дуета с Тино. However, Лили Иванова още в началото на концерта ги разби всички следващи с живо изпълнение на нова песен. На 85 години. Лили, Дара, Софи всичко ми се стори на плейбек? Имало ли е живи изпълнения въобще? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: това е по-добра версия от оригинала. O/\e, gobpe, 4e ka3a ma nycHax - yHuka/\Ho e. Tpeca ce kam na4a 🤣🤣🤣 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 31 минути, GSA каза: Лили, Дара, Софи всичко ми се стори на плейбек? Имало ли е живи изпълнения въобще? Лили още има доста мощ за пеенето, на живо си беше. Тя и по концерти е изненадващо добре с програми от по час и нещо, а тук само две песни й се наложи да изпее - нищо работа. За другите ми е трудно да преценя, може и да е имало някакъв лайф запис. Оф колкото и да ми е анти чалгата напоследък бих изгледал с кеф един нов техен сборен концерт или награди, пък дори и да са набутали пак сульо и пульо. Друга емоция си беше, не знам как може толкова да не им пука към днешна дата и да са зарязали всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 45 минути, GSA каза: Лили, Дара, Софи всичко ми се стори на плейбек? Имало ли е живи изпълнения въобще? И на мен ми се сториха на плейбек всички - Лили, Екимова, Миро, Софка, Дони и тн. Само Графа и Молец бяха на живо. После не гледах 😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: помните ли този топ хит от 2010-та? Нямаше ли някой да й прави римейк тия дни? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 13 минути, SG каза: Лили още има доста мощ за пеенето, на живо си беше. Тя и по концерти е изненадващо добре с програми от по час и нещо, а тук само две песни й се наложи да изпее - нищо работа. За другите ми е трудно да преценя, може и да е имало някакъв лайф запис. Оф колкото и да ми е анти чалгата напоследък бих изгледал с кеф един нов техен сборен концерт или награди, пък дори и да са набутали пак сульо и пульо. Друга емоция си беше, не знам как може толкова да не им пука към днешна дата и да са зарязали всичко. Mu koū ga HanpaBu He6mo? MuTko /\u, apa /\u 🤷🏻♂️ caMo Ivy B guckomeka pa3gaBa He6mo😅 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 5 минути, asylum каза: Mu koū ga HanpaBu He6mo? MuTko /\u, apa /\u 🤷🏻♂️ caMo Ivy B guckomeka pa3gaBa He6mo😅 НекУй богаташ дето не си знае парите да инвестира в нова фирма и да вземе да помпа нови+стари имена с концерти и награди. В момента жанрът е масово неизвестен и забутан по кръчми и платформи с фалшиви цифри, ако някой се захване да го върне поне на нивото от преди 10 години - ще спечели. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 За всички възбудени, кака избухва с нов сингъл за летните секси нощи. Правете любов. TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Боже, Райна с адекватна песен ? Нямам търпение. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари