Balkandji1 Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 12 часа , asylum каза: Ko Muc/\u XuHoBa 3a xuma Ha ce3oHa TaMaH me cnoMeHax! no3gpaB: @Balkandji1ko Muc/\u6 3a mo3 xum! Хинова харесва хита на сезона, и трите персонажа от клипа са й симптични. Песента е яка зарибявка. На Юна признавам само една песен, всичко друго е капут: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Аман от тази неадекватна нахалница. След първия транш купени се изтърси до около изхода на топ 20, сега сме във втория транш. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Youtube трябва да измисли алгоритъм за невъзможност за купени гледания. Класациите започват да губят своя смисъл с този трафик от Индия... Реален номер 1: 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 10 часа , fengergana каза: аз съм тази отзад Ти си тази отзад виждайки Галин на живо, защото от сторитата му си останала с впечатлението, че е поне 1,75 метра висок, а на живо един стрък пролетна трева може да го скрие. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 13 часа , Balkandji1 каза: @Andrew Cunanan. Емилия заляга в моя живот и с друга интересна случка. Преди 3 години един бивш колега, с който имахме вземане-даване, ме проследи до новото ми работно място. Дойде две вечери да ми прави серенада с колата си. На втората вечер пусна тази песен цялата с увеличен на макс саунд в три 3 часа през нощта. Целият район Южен гърмеше, мислех, че някой ще викне полиция: Скъпа, д-р Хинова, "Специално за всяка" е песен, която дори аз съм въртяла на рипийт! Пропорционално на ненавистта ми към ексДиневица като персонаж и вашето припадане по нея - хитовете й са ми любими и на мен! -Смъртта 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 20 минути, Balkandji1 каза: Хинова харесва хита на сезона, и трите персонажа от клипа са й симптични. Песента е яка зарибявка. На Юна признавам само една песен, всичко друго е капут: След Юни - лидерката на Я група в чалгата, е време да обсъдим и лидерката на Г група: 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза: След Юни - лидерката на Я група в чалгата, е време да обсъдим и лидерката на Г група: Очаквах въпреки скимтящото й гласче екзотичният й произход да й помогне горе-долу, но уви. Добрите клипове също не действаха. Да има към 5 популярни песни. Даже Люси се отказа да налива от пусто в празно накрая. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 48 минути, Balkandji1 каза: Хинова харесва хита на сезона, и трите персонажа от клипа са й симптични. Песента е яка зарибявка. На Юна признавам само една песен, всичко друго е капут: Хмм.... аз пък признавам много повече тези двете. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 поздрав за всички шантонерки у форому. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Оригиналната версия на Пълно Перде преди да изритат Джуджи от Ара Мюзик вече е в стрийминг 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 57 минути, Emanuela.Carey каза: Оригиналната версия на Пълно Перде преди да изритат Джуджи от Ара Мюзик вече е в стрийминг Toū He ce /\u u3puma caM? u/\u e uMa/\o COT-HaMeca 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 9 минути, asylum каза: Toū He ce /\u u3puma caM? u/\u e uMa/\o COT-HaMeca СОТ имат влияние върху всеки обект 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 преди 5 часа , Balkandji1 каза: Аман от тази неадекватна нахалница. След първия транш купени се изтърси до около изхода на топ 20, сега сме във втория транш. Тая песен даже не съм я и слушала. Струва ли си? Ама и да си струва Лияна и номер 1 по гледания хич не е логично... 🙅♀️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 @Emanuela.Carey За загрявка.. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Току що, Stela каза: @Emanuela.Carey За загрявка.. DJ Дамян ми е по-противен дори от Емрах и Азис, така че не знам какво да очаквам. Поне мисля че ще е на Ганев защото Сиана е харесала постовете. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 25 минути, Stela каза: Тая песен даже не съм я и слушала. Струва ли си? Ама и да си струва Лияна и номер 1 по гледания хич не е логично... 🙅♀️ Не е толкова лоша, като изключим противните "даааааа, дааааааа" все едно някой я обладава и тя "Да, даааааа". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Какво мислите за този високобюджетен проект на Деборах Оригинал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Какво мислите за този високобюджетен проект на Деборах Оригинал? Много яка песен! В началото на тази година много я слушах. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 2 минути, DevilWish каза: Много яка песен! В началото на тази година много я слушах. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 1 минута, asylum каза: Новата ПеВИЦ на годината ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 4 минути, DevilWish каза: Новата ПеВИЦ на годината ❤️ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: DJ Дамян ми е по-противен дори от Емрах и Азис, така че не знам какво да очаквам. Поне мисля че ще е на Ганев защото Сиана е харесала постовете. Е то и аз не съм му фенка, но не ми е чак толкова противен, така че ще видим. Още малко и ще я чуем. Досегашните му дуети бяха успешни. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 ТОП ретро хит! 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари