asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 9 минути, Balkandji1 каза: Симона с топ визия. След като ЗАЛА 1 на НДК е продадена отпреди 3 месеца , ще направим... WWW.FACEBOOK.COM След като ЗАЛА 1 на НДК е продадена отпреди 3 месеца , ще направим още един юбилеен концерт и в южна България в любимият ми гр.Пловдив , за да могат да... noMuc/\ux q 3a Hqkoq om KaHapume, Keba u moū. noc/\e Bugqx Gürültü u ce ycemux 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 преди 3 часа , Balkandji1 каза: Да, но е законна практика на youtube. Все пак всеки продукт има право да се рекламира, рекламата се цели в конкретен таргет и щом е според установените норми на сайта е по-приемливо, отколкото да плащаш по 3 цента на маси от тайланд да гледат песен, която не разбират. Точно. Рекламата е занонна форма на популяризиране. Подобен пример е да си купуваш последователи и лайкове в социалните мрежи или да си споснорираш поста за да достигне повече аудитория. От тръгването на клипа автоматично си се генирипат гледания, но от показването на предна позиция трябва да имаш интерес да си го пуснеш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Не съм казвал никъде, че е незаконно. Въпроса беше че реално погледнато са си купени гледания. Плащаш пари и в замяна Ютуб ти гарантира някакъв брой гледаемост. Дори в официалната страница на Google Ads е написано: “Video views (campaign) simplifies the views buying experience. ” Затова за мен клипове които са имали платена реклама не показват реален интерес към песента или изпълнителя и не могат да бъдат сравнявани с песни, които са нямали платена реклама. Не е същото като да си купиш гледания. Платил си реклама, да, но клипа ти се показва на реални хора все пак. По твойта логика хората ще си купят даден продукт само защото са му гледали рекламата по тв премерно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 преди 41 минути, Balkandji1 каза: Емилия е снимала клипа към новата си песен на 22-ри. Очакваме до седмица сингълът да се появи. Дали е на титкок сензацията? 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 40 минути, asylum каза: Ma pek/\aMama He 3Ha4u, 4e 6me omBopq u HanpaBq 3qnaHe. KyneHomo e pa3/\u4Ho преди 3 минути, Stela каза: Не е същото като да си купиш гледания. Платил си реклама, да, но клипа ти се показва на реални хора все пак. По твойта логика хората ще си купят даден продукт само защото са му гледали рекламата по тв премерно. По-скъпите реклами започват преди клиповете, така че тук не става въпрос за това дали хората ще кликнат върху видеото или не. Качвани са и тук много пъти скрийншоти как примерно си пускаш Галена, но преди това тръгва “реклама” която е видеоклипа на друг изпълнител. И хоп ето ти гледане. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 48 минути, Stela каза: Точно. Рекламата е занонна форма на популяризиране. Подобен пример е да си купуваш последователи и лайкове в социалните мрежи или да си споснорираш поста за да достигне повече аудитория. От тръгването на клипа автоматично си се генирипат гледания, но от показването на предна позиция трябва да имаш интерес да си го пуснеш. KynyBaHemo Ha noc/\egoBame/\u e MaHuny/\azuq 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 преди 49 минути, Emanuela.Carey каза: По-скъпите реклами започват преди клиповете, така че тук не става въпрос за това дали хората ще кликнат върху видеото или не. Качвани са и тук много пъти скрийншоти как примерно си пускаш Галена, но преди това тръгва “реклама” която е видеоклипа на друг изпълнител. И хоп ето ти гледане. Ясно ми е това. Но пак е различно от това да си купиш 100к гледания за деня примерно, които са фалшив трафик. В едното си плащаш за популяризиране, в другото директно си купуваш няколко хиляди гледания все едно са килограм домати. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Другото в плюс на рекламата е, че дори и да ти пуснат песента да тръгне преди избран от теб клип, youtube таргетира конкретна група хора, които биха имали интерес към рекламираната песен така или иначе. Разбират езика, слушат същия изпълнител или същия жанр. Също така Цветелина не крие, че рекламира песента, за да я популяризира за разлика от измамниците, които купуват гледания от страни в Африка и Азия, чието население си няма представа какво пеят в песните, за които продава своя клик. Това не е популяризиране, тия няма да чуят песента повече, докато рекламата има за цел да я направи популярна сред дългосрочни слушатели. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 час, Stela каза: Дали е на титкок сензацията? 😁 Не знам. Не ме интересува. Важното е да е хит. 😂 - Хинова 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 50 минути, Stela каза: Ясно ми е това. Но пак е различно от това да си купиш 100к гледания за деня примерно, които са фалшив трафик. В едното си плащаш за популяризиране, в другото директно си купуваш няколко хиляди гледания все едно са килограм домати. u 100k noc/\egoBame/\u e falshiv trafik 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Целия албум "Тип-топ" на Орнела. Изпий си кафето ❤️ 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 @Andrew Cunanan. Застаряващата швестерка Здравко е доказателство за това, че дори и да одъртееш, съдбата къта за теб някъде там някъде нови върхове, които да покориш. Скъпи швестерки, никога не се отказвайте от борбата. Усмихвайте се като леля ви Здравко и тип-топ е купона, мятаме гюбеци здрави, дръж си панталона на-на-на-най-на. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 час, Stela каза: Ясно ми е това. Но пак е различно от това да си купиш 100к гледания за деня примерно, които са фалшив трафик. В едното си плащаш за популяризиране, в другото директно си купуваш няколко хиляди гледания все едно са килограм домати. Всъщност не е. Ютуб ти казва - например за 100 хиляди гарантирани гледания плащаш ето такава сума. Когато достигнеш тези гледания трябва да подновиш рекламата за още. Да не са “фалшиви” от гледна точка на това че гледанията ги въртят истински хора, но не е и естествен трафик защото си го получил в замяна на пари. По тази логика и аз мога да направя една евтинджос песен от Асенов и да си пускам реклами за да направя 2-3 милиона в рамките на месец. Ще бъда ли сметнат за хитов изпълнител с реални гледания? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 5 минути, Balkandji1 каза: @Andrew Cunanan. Застаряващата швестерка Здравко е доказателство за това, че дори и да одъртееш, съдбата къта за теб някъде там някъде нови върхове, които да покориш. Скъпи швестерки, никога не се отказвайте от борбата. Усмихвайте се като леля ви Здравко и тип-топ е купона, мятаме гюбеци здрави, дръж си панталона на-на-на-най-на. Винаги съм мислел, че просто е от тия мъже с по-женствено поведение и маниери, но си харесва жени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 13 минути, Thecranfan каза: Винаги съм мислел, че просто е от тия мъже с по-женствено поведение и маниери, но си харесва жени. Защо? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 17 минути, Balkandji1 каза: Защо? Нямам представа, хем действително е малко по-чупнат, хем ми напомня на един екскурзовод на едно пътуване преди години - то маниери, то глас, то чудо. Оказа се после чрез, познати, че жена му го ревнувала от женското внимание-и имало за какво. Май са си заедно де, но имало драми. В същото време имам познат, който е алфа мъжкар по всички показатели и е пасивен. Никога, ама никога няма да предположиш - няма нито едно нещо, което да не му е на топ мъжкар, и с жени е спал много, но не го кефи. Да, манириерите и визията почти винаги са ориентир, но винаги има изключения. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 42 минути, Emanuela.Carey каза: Всъщност не е. Ютуб ти казва - например за 100 хиляди гарантирани гледания плащаш ето такава сума. Когато достигнеш тези гледания трябва да подновиш рекламата за още. Да не са “фалшиви” от гледна точка на това че гледанията ги въртят истински хора, но не е и естествен трафик защото си го получил в замяна на пари. По тази логика и аз мога да направя една евтинджос песен от Асенов и да си пускам реклами за да направя 2-3 милиона в рамките на месец. Ще бъда ли сметнат за хитов изпълнител с реални гледания? ако реално няма интерес, цената ще бъде доста солена дори за 1 млн. гледания. Колкото повече рийч се цели, толкова по-скъпо за достигане. Платената реклама може да се ползва за бууст, но не и за задържане. При Алфа е точно така. Набиват здраво пари за начален трафик и ако песента е топ - органично се трупат. Ако ли не - флопва. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 час, Balkandji1 каза: @Andrew Cunanan. Застаряващата швестерка Здравко е доказателство за това, че дори и да одъртееш, съдбата къта за теб някъде там някъде нови върхове, които да покориш. Скъпи швестерки, никога не се отказвайте от борбата. Усмихвайте се като леля ви Здравко и тип-топ е купона, мятаме гюбеци здрави, дръж си панталона на-на-на-най-на. Kak cMee6 ga ce cAMHeABa6 B mo3u mamko 3a npuMep u obpa3zoB M1j 😅 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, asylum каза: Kak cMee6 ga ce cAMHeABa6 B mo3u mamko 3a npuMep u obpa3zoB M1j 😅 Има ли деца? Браво, ако е така. Не знам, все ми е приличал на прикрита педе расчица. При него интересно ми е остаряването му. Като дебютира преди средата на '00 беше красив, млад левентин, а сега го гледаме сбабичосан. Кефи ме как фенките му - лели и стрини, слушащи народен фолк все още си го обичат. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Има ли деца? Браво, ако е така. Не знам, все ми е приличал на прикрита педе расчица. При него интересно ми е остаряването му. Като дебютира преди средата на '00 беше красив, млад левентин, а сега го гледаме сбабичосан. Кефи ме как фенките му - лели и стрини, слушащи народен фолк все още си го обичат. Maū pogu 2-3, Ho myka nu6exa, 4e 3agqBa u MoM4ema 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 час, Balkandji1 каза: @Andrew Cunanan. Застаряващата швестерка Здравко е доказателство за това, че дори и да одъртееш, съдбата къта за теб някъде там някъде нови върхове, които да покориш. Скъпи швестерки, никога не се отказвайте от борбата. Усмихвайте се като леля ви Здравко и тип-топ е купона, мятаме гюбеци здрави, дръж си панталона на-на-на-най-на. Защо си ме тагнал на този пост?! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 4 часа , Balkandji1 каза: Симона с топ визия. След като ЗАЛА 1 на НДК е продадена отпреди 3 месеца , ще направим... WWW.FACEBOOK.COM След като ЗАЛА 1 на НДК е продадена отпреди 3 месеца , ще направим още един юбилеен концерт и в южна България в любимият ми гр.Пловдив , за да могат да... Една снимка от определен ъгъл, с осветление и мината през фотошоп не може да спомогне за цялостно заключение за някоя персона. Иначе за Галош щяхме да твърдим, че е постоянно грозно и виснала?! Симон Заглор е Теди Кацарова на чалгата - хубава усмивка, обаче индивидуалност, хитове, бройка участия, интерес от страна на публиката - съразмерими с дъното на Марианската падина. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Защо си ме тагнал на този пост?! Уникален си. Текстът не е насочен към теб. Просто ме кефи с теб да обсъждам Здравка Мандаджиева, исках да му обърнеш внимание. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Има ли деца? Браво, ако е така. Не знам, все ми е приличал на прикрита педе расчица. При него интересно ми е остаряването му. Като дебютира преди средата на '00 беше красив, млад левентин, а сега го гледаме сбабичосан. Кефи ме как фенките му - лели и стрини, слушащи народен фолк все още си го обичат. Не може да си пропуснал песните му "Син си имам", "Вече съм баща", "Имам си дете", Женен съм" и "Явно спя с жени", включени в двойната фолклорна наслада "Хетеросексуална наздравица". По мое време хетеросексуалните народни изпълнители не крепяха цялото си творчество на парадиране с това, че не са обратни, ама Здравко явно държи да се знае. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 10 минути, asylum каза: Kak cMee6 ga ce cAMHeABa6 B mo3u mamko 3a npuMep u obpa3zoB M1j 😅 Еклерски хит от СВЕТОВНА класа! Съмнявай се в Мандраджийницатааааааа! 2 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари