Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 5 минути, Balkandji1 каза: Не е. Тази е яка и беше хит. Като цяло освен "Полунощ е" Надя имаше няколко други хита. Беше станала доволно популярна в даден момент. Тя беше любовница на Николай Скерлев, той я покоровителстваше в Пайнер. Мисля, че кариерата й пропадна, след като се разделиха. Наясно съм със съшествуването на тази песньовка, но никога не съм я слушал. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Любимите песни на @Balkandji1 през лято 02 "Сладък миг" не можех да я понасям. Ето ги реалните: "Истинска нощ" ми беше любима, но към края на годината, когато беше реализирана като четвърти сингъл от албума на Деси Слава. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Току що, Balkandji1 каза: "Сладък миг" не можех да я понасям. Ето ги реалните: "Истинска нощ" ми беше любима, но към края на годината, когато беше реализирана като четвърти сингъл от албума на Деси Слава. Пица Скитница е от пролетта, лятото снима Мистерия (май). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 9 минути, HIStory каза: Цвета е скандал, вие сте кьорави - през 2004-та баш тая сухарка да снима как хваща гаджето на калъп с друг мъж - никоя от "скандалните" не беше посмяла. Чак Емануела, 20-тина години по-късно. А тая Пеевската е толкова нарочена за певица, колкото Стораро за фактор. Мяука там нещо, ама толкова си може. Ако разчиташе на талант и харизма, без дебел (във всеки смисъл) финансов гръб, щеше да си остане в Г група форевър. Честно ли твърдиш, че някой скорошен клип на Емануела (в момента не се сещам кой точно визираш) е единственият клип след този на Цветелина #1 с кадри на които лирическия герой изневерява? Като казах десетки видеа с този сюжет, имам предвид буквално. На прима виста се сещам за Елена - Изгубена и Емилия - С теб да бъдем пак, но със сигурност чалгата е пълна с такива. Това, че Цвета се е разчупила тогава за себе си, не прави непременно клипа иконик/култов за всички като цяло. Иначе аз лично май й знам само "Здраве да е", "Маска туге" и дуета със Сашо Роман. Общо взето тези, които въртяха по "Планета". Все пак като цяло не е активна от близо 20 години, нормално някои от малките да не я знаят. Сама си е решила да се отдели от "Пайнер" когато все още бяха монопол, а после да става писателка. Не всяка е Деси Слава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Наясно съм със съшествуването на тази песньовка, но никога не съм я слушал. Респективно и Николай Скерлев не те е е бал, ясно... 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Току що, Gerganafen каза: Честно ли твърдиш, че някой скорошен клип на Емануела (в момента не се сещам кой точно визираш) е единственият клип след този на Цветелина #1 с кадри на които лирическия герой изневерява? Като казах десетки видеа с този сюжет, имам предвид буквално. На прима виста се сещам за Елена - Изгубена и Емилия - С теб да бъдем пак, но със сигурност чалгата е пълна с такива. Това, че Цвета се е разчупила тогава за себе си, не прави непременно клипа иконик/култов за всички като цяло. Иначе аз лично май й знам само "Здраве да е", "Маска туге" и дуета със Сашо Роман. Общо взето тези, които въртяха по "Планета". Все пак като цяло не е активна от близо 20 години, нормално някои от малките да не я знаят. Сама си е решила да се отдели от "Пайнер" когато все още бяха монопол, а после да става писателка. Не всяка е Деси Слава. Супер Саш е мъжът, който е предпочетен пред МАНОЛЯ от мъжо ѝ - ПАДЕНИЕ и АПОКАЛИПСИС! Поне да беше някой готин, както би казала Зайка. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 2 минути, Gerganafen каза: Честно ли твърдиш, че някой скорошен клип на Емануела (в момента не се сещам кой точно визираш) е единственият клип след този на Цветелина #1 с кадри на които лирическия герой изневерява? Като казах десетки видеа с този сюжет, имам предвид буквално. На прима виста се сещам за Елена - Изгубена и Емилия - С теб да бъдем пак, но със сигурност чалгата е пълна с такива. Това, че Цвета се е разчупила тогава за себе си, не прави непременно клипа иконик/култов за всички като цяло. Иначе аз лично май й знам само "Здраве да е", "Маска туге" и дуета със Сашо Роман. Общо взето тези, които въртяха по "Планета". Все пак като цяло не е активна от близо 20 години, нормално някои от малките да не я знаят. Сама си е решила да се отдели от "Пайнер" когато все още бяха монопол, а после да става писателка. Не всяка е Деси Слава. Хистори имаше предвид, че в клипа на Цвъца мъжо ѝ и изневерява с мъж, а не с жена, затуй е било скандал. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза: Туй е третият клип на Надка Тотопункта, веднага след дебюта и "Полунощ е" - демек лятото на 2002-ра, когато все още се мъчеха да я наложат. Предстоят й още 2 клипа - "Ритъм див" и дуета с Коста Марков преди да избухне скандалът с правата на "Полунощ е" и тя да започне да се подвизава само като пълнеж по програми, а след това и да излети от телевизията. npo4emox momonymkama 🤣 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: хем е бездарна, хем е инфантилно селско момиче - абсолютно нерентабилна инвестиция за Пайнера. Ee, qka be6e, be! nee6e c/\agko u geHce6e G/\agko 🤣 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: Любимият клип на всички чичовци, бюстието на Мария Кюри от 99-та, тоалетът на Кайли от 2001-ва и песен, която се въртеше страшно много в рубриката "Класика в жанра" по Планета: a3 u myū noMHq преди 3 минути, Balkandji1 каза: Не е. Тази е яка и беше хит. Като цяло освен "Полунощ е" Надя имаше няколко други хита. Беше станала доволно популярна в даден момент. Тя беше любовница на Николай Скерлев, той я покоровителстваше в Пайнер. Мисля, че кариерата й пропадна, след като се разделиха. npuqmHu necHu uMa6e. Ta3u be6e nony/\qpHa 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Респективно и Николай Скерлев не те е е бал, ясно... тоя е от породата на Цвъца Екстра Нинова - от лапе - чичак по душа и външен вид. А това с Надя е било вид педофилия сигурно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 3 минути, Gerganafen каза: Честно ли твърдиш, че някой скорошен клип на Емануела (в момента не се сещам кой точно визираш) е единственият клип след този на Цветелина #1 с кадри на които лирическия герой изневерява? Като казах десетки видеа с този сюжет, имам предвид буквално. На прима виста се сещам за Елена - Изгубена и Емилия - С теб да бъдем пак, но със сигурност чалгата е пълна с такива. Това, че Цвета се е разчупила тогава за себе си, не прави непременно клипа иконик/култов за всички като цяло. Иначе аз лично май й знам само "Здраве да е", "Маска туге" и дуета със Сашо Роман. Общо взето тези, които въртяха по "Планета". Все пак като цяло не е активна от близо 20 години, нормално някои от малките да не я знаят. Сама си е решила да се отдели от "Пайнер" когато все още бяха монопол, а после да става писателка. Не всяка е Деси Слава. Той има предвид, че изневярата е на мъж с мъж, затова е скандален клипа за времето си. Реално задръстенячката е зарязана заради гей любов, не бяха чести такива експерименти по онова време, то и сега... Чудя се как ли й е хрумнал такъв сюжет при положение, че е дисциплинирана пуританка... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 2 минути, asylum каза: npo4emox momonymkama 🤣 Ee, qka be6e, be! nee6e c/\agko u geHce6e G/\agko 🤣 дреме й на тотопутката. Бисери в очите е яка. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Той има предвид, че изневярата е на мъж с мъж, затова е скандален клипа за времето си. Реално задръстенячката е зарязана заради гей любов, не бяха чести такива експерименти по онова време, то и сега... Чудя се как ли й е хрумнал такъв сюжет при положение, че е дисциплинирана пуританка... Като говорим за гей любов, през 2004 и Рени направи такъв клип - "Вик и зов" с онзи на Галена от ваната. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Той има предвид, че изневярата е на мъж с мъж, затова е скандален клипа за времето си. Реално задръстенячката е зарязана заради гей любов, не бяха чести такива експерименти по онова време, то и сега... Чудя се как ли й е хрумнал такъв сюжет при положение, че е дисциплинирана пуританка... Може да го е изпитала от първо лице? 🤗 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ако клипът на Цвъцка е предизвикал скандал, то този е завихрил цяло цунами сигурно. Лоша на Андреай пасти да яде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Току що, Andrew Cunanan. каза: Може да го е изпитала от първо лице? 🤗 Я да го изгледам тоя клип, какви са тия коментари. Много скандална била. Цветелина и скандална Видях вчера, че пее пред някакво огледало, но нищо повече. Даже изгледах видеото което @asylum постна, посветено на Счетоводителката - СЕКРЕТАРКА 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 първият клип в чалгата за 2024-та с 10 милиона. Лидер Лидл рулира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 @Balkandji1noMHu6 /\u c/\yxoBeme, 4e Hagq cmpaga om aHopekcuq u npunaga no y4acmuq? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, asylum каза: @Balkandji1noMHu6 /\u c/\yxoBeme, 4e Hagq cmpaga om aHopekcuq u npunaga no y4acmuq? Това някаква програма ли е, че и Кама има клипове оттам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза: Хистори имаше предвид, че в клипа на Цвъца мъжо ѝ и изневерява с мъж, а не с жена, затуй е било скандал. преди 11 минути, Balkandji1 каза: Той има предвид, че изневярата е на мъж с мъж, затова е скандален клипа за времето си. Реално задръстенячката е зарязана заради гей любов, не бяха чести такива експерименти по онова време, то и сега... Чудя се как ли й е хрумнал такъв сюжет при положение, че е дисциплинирана пуританка... Оле, вярно - понеже единият е с дълга коса се обърках.😅 И да стрелям, изложих се. @HIStory извинявай, съгласявам се, че Цветелина Ориджинъл е скандална кралица! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Цвъца Конспираторката е създала и Интернета, за да може да възникне пиратството и албумите на съратничките й от Пайнер да не се продават в стотици хиляди тиражи. Нейното айкю е поне 210. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 2 минути, Gerganafen каза: Оле, вярно - понеже единият е дълга коса се обърках.😅 И да стрелям, изложих се. @HIStory извинявай, съгласявам се, че Цветелина Ориджинъл е скандална кралица! Пише, че видеото е от 2004 година. Ами на Рени - Вик и зов? И то е от тогава. Последната песен на Цветелина която наистина ми беше любима: Мисля, че и хит си беше! 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 @Stela 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Току що, Andrew Cunanan. каза: Цвъца Конспираторката е създала и Интернета, за да може да възникне пиратството и албумите на съратничките й от Пайнер да не се продават в стотици хиляди тиражи. Нейното айкю е поне 210. Тоя клип много ме кефеше като го даваха. Тогава чатовете бяха нещо УАУ, аз даже не знаех какво е и компютър по това време и зяпаш... очите ти стават на балтонски копчета. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 3 минути, Gerganafen каза: Оле, вярно - понеже единият е дълга коса се обърках.😅 И да стрелям, изложих се. @HIStory извинявай, съгласявам се, че Цветелина Ориджинъл е скандална кралица! Щеше да е по-скандално Цвъца да хване мъжо си на калъп с баща си или майка си. Ама нека не й даваме безплатни идеи! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 За първи път си я пуснах. Интересно заглавие, сякаш очаквах нещо повече. Но не е зле за времето си. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари